15/8/13

oxyro N2.064














H UEFA ανακοίνωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που παίρνει τη θέση των Ουκρανών και θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Μέταλιστ Χάρκιβ αποκλείστηκε από τις διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2013/2014 και θα αντικατασταθεί από τον ΠΑΟΚ, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να περνάει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά τη σημερινή απόφαση του Σώματος Εφέσεων της UEFA να αποβάλει τη Μέταλιστ Χάρκιβ από τις διοργανώσεις της, για τη σεζόν 2013/2014, η «Επιτροπή Εκτακτης Ανάγκης» της UEFA συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα.

Η Επιτροπή Εκτακτης Ανάγκης της UEFA η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφάσισε να αντικαταστήσει τη Μέταλιστ, με τον ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο των διοργανώσεων της σεζόν 2013/2014.

Ως συνέπεια, η ελληνική ομάδα η οποία είχε αποκλειστεί από τη Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21 Αυγούστου.

Η απόφαση είναι οριστική. Η Μέταλιστ έχει τη δυνατότητα να κάνει έφεση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

Ο ΠΑΟΚ δε θα αντικατασταθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και η αντίπαλος του, Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκρίνεται απευθείας στη φάση των ομίλων».












Επιστολή προς τον ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

Προς: Παντώς Υπευθύνου

Εμείς, οι κατά 8 συνεχόμενα χρόνια πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την πλήρη απογοήτευσή μας προς τους υπευθύνους της ομάδας.
Εισπράττουμε καθημερινά μια απαξιωτική στάση και συμπεριφορά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει ούτε στις προσωπικότητές μας, ούτε στην ιδιότητά μας σαν αθλήτριες, μα ούτε και στο σύλλογο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ακόμη και για την οικονομική επιβίωσή μας (Από Μάρτιο!!! έχουμε να λαμβάνουμε τα οδοιπορικά μας), μη έχοντας ακόμη και τα απαραίτητα (ρουχισμό εδώ και 4 χρόνια, ιατρική κάλυψη, παίχτριες που τραυματίζονται μένουν στο περιθώριο και αναγκάζονται με δικά τους έξοδα να καλύψουν την αποκατάστασή τους) είμαστε εκεί σε κάθε προπόνηση και αγώνα, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται σε διακοπές.
Με το ξεκίνημα της προετοιμασίας ζητήσαμε ένα ραντεβού με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, κ. Κατσαρή, αφού προηγουμένως ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Προύσαλης, μας ανέφερε ότι αδυνατεί να κάνει το οτιδήποτε. Ανταπόκριση δεν έχουμε βρει από κανέναν. Σεβαστήκαμε το γεγονός ότι το champions league είναι ένας θεσμός στον οποίον αν δε παρευρεθεί η ομάδα μπορεί να υποστεί κυρώσεις.
Λάβαμε χώρα στο τουρνουά στο οποίο συνέβησαν τα εξής. Η αποστολή περιελάμβανε μόνο 16 παίχτριες, δεν υπήρχε γιατρός ή έστω κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό και δεν είχαμε κανενός τη στήριξη πέραν του προπονητή.
Παρακαλούμε την άμεση ανταπόκριση του ερασιτέχνη με την ανάλογη συμπεριφορά που αρμόζει σε αυτή την ομάδα, όπως κάνουμε και εμείς όλα αυτά τα χρόνια.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΑΔΑΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
DIMITRIJEVIC JELENA
ΜΑΡΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΘΗ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΣΕΛΕΚΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕΥΑ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...