10/8/13

oxyro N2.062















Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

PK-35 - ΠΑΟΚ - 2-1 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο τελευταίο της παιχνίδι στη Φινλανδία γνώρισε την ήττα με 2-1 από την PK-35, για την προκριματική φάση του Champions League. Η ομάδα της Φινλανδίας προηγήθηκε στο 14΄με την Kivela και διπλασίασε τα γκολ της με την ίδια παίκτρια στο 56'. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Dimitrijevic μείωσε σε 2-1.

PK-35: Ayegba, Leppikangas (C), Porali, Kivela, Korhonen, Velaj (92' Hakala), Bisset, Saarinen, Kivisto, Salmi (46' Lady), Franssi (74' Ruutu)

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Αρβανιτάκη (C), Δημητρίου, Αδαμάκη, Βλασσιάδου, Χατζηγιαννίδου, Dimitrijevic, Παντελειάδου, Γκατζογιάνη, Τσελέκογλου, Μάρκου (88' Χαμαλίδου)


Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Μπιλτζανίνι Ιζβόρι - ΠΑΟΚ - 0-5

H γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των Προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στο δεύτερου αγώνα που έδωσε, νίκησε την Μπιλτζανίνι Ιζβόρι από τα Σκόπια με 5-0. O ΠΑΟΚ  ελπίζει για πρόκριση στην περίπτωση που την ερχόμενη Τρίτη πάρει τη νίκη και κόντρα στην οικοδέσποινα, PK-35 Βάνταα.

Η Τσελέκογλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 8΄ και πέντε λεπτά αργότερα η Αρβανιτάκη πέτυχε το 2-0, η Γκατζογιάννη στο 23΄ "έγραψε" το 3-0 και η Ντιμιτρίγιεβιτς με δύο τέρματα (35΄, 68΄) διαμόρφωσε το τελικό 5-0


ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου, Τσελέκογλου, Αρβανιτάκη (79' Γιάννου), Δημητρίου, Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου (c), Γκατζογιάννη, Dimitrijevic, Παντελιάδου, Μάρκου (61' Χαμαλίδου). Χαραλαμπίδου, Κουτσικου, Χαμαλίδου, Σπύρου, Γιάννου

ΜΠΙΛΤΖΑΝΙΝΙ ΙΖΒΟΡΙ: Ντόνεβα, Μιλέσκα, Σπιρόβσκα, Ντούκοβα, Σερενάι, Σολακόσκα, Πετρούνοβα, Σαντικού, Αζούμπ, Κρινάντσεβα, Γκότσεβα, Χαραλαμπίδου, Κουτσίκου, Χαμαλίδου, Σπύρου και Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...