10/8/13

oxyro N2.063






















 
Φιλικό παιχνίδι

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Καλλονής - 1-3

O ΠΑΟΚ έχασε από την ΑΕΛ Καλλονής στην Τούμπα με 1-3, σ΄ ένα φιλικό παιχνίδι  στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League μπροστά σε 8.000 οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο..  Το ντεμπούτο του Μίροσλαβ Στοχ με τον ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε και με το πρώτο γκολ.

Γιάννης Σκόνδρας
"Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς. Θα παίξουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στην έδρα μας. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ένα μάθημα, ώστε να μην εμφανιστούμε ποτέ έτσι σε τέτοια παιχνίδια. Γενικά ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε και είχαμε κενά"

Για την ατομική του εικόνα: «Όταν πας σε μια ομάδα πρέπει να παλέψεις για να παίξεις. Ακόμη δεν το έχω καταφέρει, παλεύω σκληρά για να το καταφέρω. Θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής".

Για την πρεμιέρα με την Ξάνθη: "Η αρχή ήμισυ του παντός. Πρέπει να κερδίσουμε στην πρεμιέρα, η ομάδα ενισχύεται με την προσθήκη του νέου παίκτη που είναι πάρα πολύ καλός».

Οι άνθρωποι της Καλλονής εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το φιλικό με τον ΠΑΟΚ...
"Η οικογένεια της Καλλονής μας, αλλά και προσωπικά ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την θερμή της φιλοξενία στον φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων μας χθες (Σάββατο). Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το αυθόρμητο χειροκρότημά του για την ομάδα μας".

Ο Μανούσος ήταν ο πρωταγωνιστής της Καλλονής
«Ανατρίχιασα από το χειροκρότημα του κόσμου. Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να το ξαναζήσω, να με έχει γερό και να πάω καλά. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Στοχ, θα είναι από τα ατού του. Δυστυχώς δεν παίζουμε στην έδρα μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ελπίζω να φτιάξουν γρήγορα το γήπεδο. Για τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα από πέρσι»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σέζος
ΒΟΗΘΟΙ : Πετσερτζής - Ναλπάντης

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος (46 Τσανδάρης), Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Γκαρσία, Κωνσταντινίδης (26 Γιάννου), Πέλκας, Αθανασιάδης (46 Στοχ), Νέτσιντ.

ΑΕΛ Καλλονής : Χογκ (46 Σιδεράκης), Λεάντρο (81 Γκάσιτς), Αναστασιάδης (88 Βαλιός), Χωριανόπουλος (81 Γιουκλής), Ποντανί (88 Βλαστέλης), Μαρσέλο (88 Λαμπρόπουλος), Φαρία (81 Σιλιγαρδάκης), Λεοζίνιο, Μανούσος (75 Ντο Σάντος), Καζάκης (67 Γάλας), Γιόναν Γκαρσία (81 Έγκον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου