20/8/13

oxyro N2.068
















H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει που δίνοντια τα εισιτήρια του αγώνα, τι ώρα ανοίγουν οι θύρες και τι πρέπει να προσέξουν οι εκδρομείς φίλαθλοι του ΠΑΟΚ...

"Ενόψει του αποψινού αγώνα στην “Veltins Arena” για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Σάλκε και τον ΠΑΟΚ παρακαλούνται οι φίλοι του “Δικέφαλου” που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο είτε μεμονωμένα είτε με τα λεωφορεία των εκδρομών που έχουν οργανωθεί να συναντηθούν στο Gelsenkirchen Buer και να παρκάρουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ Gelsenwasser απ’ όπου και θα αναχωρήσουν για το γήπεδο.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.45 (τοπική ώρα) και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται στο ξενοδοχείο “Mercure” του Εσεν (Bismarckstr. 48-50, 45128 Essen) μέχρι τις 14.00 (τοπική ώρα).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν γνωρίζοντας ότι:

Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή / και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ,η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον Σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό".




















O Χιουμπ Στέφενς  και ο Αλέξανδρος Τζιόλης στη συνέντευξη Τύπου...,

Χιουμπ Στέφενς

"Χαίρομαι που βλέπω φίλους και συνεργάτες με τους οποίους είχαμε μία μακροχρόνια συνεργασία. Ας είμαστε ξεκάθαροι, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε. Δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι εδώ", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε αναφερόμενος...
Είναι μία μάχη του Δαυίδ με τον Γολιάθ;
"Θα δείξουν τα δύο παιχνίδια εάν είναι αγώνας Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα και το επίπεδό μας στον αγώνα. Χαίρομαι που θα παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο, μπροστά σε πολλούς οπαδούς, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται θεατές. Και δυστυχώς ο επόμενος αγώνας δεν θα είναι τόσο όμορφος γιατί θα παίξουμε σε άδειο γήπεδο".

Αποτελεί πλεονέκτημα ότι γνωρίζει τις δύο ομάδες; "Φυσικά προσπαθώ να δείξω ποια είναι τα δυνατά σημεία της Σάλκε, να δώσω πληροφορίες στην ομάδα μου. Το κατά πόσον το ότι γνωρίζω την Σάλκε θα είναι πλεονέκτημα θα φανεί στη διάρκεια του αγώνα. Σημασία έχει και τι κάνουν οι παίκτες".

Ως προπονητής τη Σάλκε, δεν του επιτρεπόταν να μιλήσει για τις αδυναμίες της Σάλκε. Ποιες είναι τώρα; "Είδα το παιχνίδι με την Βόλσμπουργκ, αλλά και τον αγώνα με το Αμβούργο. Πάντα μου αρέσει να βλέπω τα παιχνίδια των παλιών μου ομάδων, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ξέραμε ότι θα προχωρήσουμε και θα παίξουμε με την Σάλκε. Είδα τον αγώνα και δεν είδα ιδιαίτερες αδυναμίες στο παιχνίδι της Σάλκε, αλλά για να είμαι ειλικρινής, και να είδα κάποιες αδυναμίες δεν θα τις πω εδώ".

Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ που παίζει τώρα με την Σάλκε; "Ναι μεν υπάρχουν τραυματίες στη Σάλκε, αλλά πόσοι είναι; Ενας δύο είναι. Η Σάλκε είναι καλή ομάδα και ήδη έχει βρει αντικαταστάτες για τους τραυματίες. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, η Σάλκε έχει πολύ μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Όταν βλέπω να γίνονται κινήσεις και μεταγραφές με 8.000.000€, όταν μπορεί να δαπανήσει και 40.000.000€ και αύριο να δώσει ακόμη και 100.000.000€ για μία μεταγραφή δεν μπορεί να είναι πρόβλημα το να έχει έναν τραυματισμό".

Πόσο δύσκολο είναι συναισθηματικά να παίξει απέναντι στη παλιά του ομάδα; "Είμαι επαγγελματίας. Με την ίδια όρεξη και χαρά που δουλεύω τώρα στον ΠΑΟΚ, δούλευα τα προηγούμενα χρόνια στη Σάλκε. Φυσικά και δεν θα είναι ευχάριστο να βγάλουμε εκτός την Σάλκε, αλλά αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Πόσο στενή επαφή είχε με την Σάλκε και μετά την αποχώρησή του κι αν του πρότειναν θέση στο προεδρείο της ομάδας; "Ναι, είχα συνάντηση και μου έγιναν προτάσεις για μία διοικητική θέση. Ήδη έχουν περάσει 4-5 μήνες. Είχα ζητήσει τότε μία ευκαιρία να το δω και επειδή σκέφτομαι ακόμη σαν προπονητής και έχω όρεξη για αυτό, απάντησα στον κ. Κλέμενς ότι σκέφτομαι σαν προπονητής. Έτσι δέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ. Στο μέλλον όλα είναι πιθανα΄".

Αλέξανδρος Τζιόλης

"Γνωρίζουμε τις πιθανότητές μας και σίγουρα δεν είναι υπέρ μας, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας, αλλά θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να αυξήσουμε αυτές τις πιθανότητες. Δεν υπάρχει άγχος, αλλά περισσότερο το ότι περιμένουμε με αγωνία αυτό τον αγώνα".

Ερώτηση για το που αναφέρεται σε αυτά που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ: "θα πρέπει να έχουμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Να έχουμε σωστό προσανατολισμό, αυτά που θέλει ο προπονητής μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε όταν έρθουν ευκαιρίες, γιατί θα έρθουν, να τις εκμεταλλευτούμε. Είμαι σίγουρος ότι, όπως είπε και ο προπονητής μας αύριο θα έχουμε την σωστή νοοτροπία, αυτήν που χρειάζεται σε έναντέτοιο αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...