18/8/13

oxyro N2.067



















PAOK-XANTHI EISODOS OMADWN από ggiannis4

ΠΑΟΚ - Ξάνθης - 3-0

O ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ξεκίνησε  με μια άνετη νίκη επί της Ξάνθης μπροστά σε 20.000 οπαδούς μας.Τα γκολ 43 Βίτορ, 67 (πεν) Λούκας, 73 Αθανασιάδης.

Χουμπ Στέφενς
«Η ομάδα θα πρέπει να μη χάνει την οργάνωσή της και να μην επηρεάζεται από τις απουσίες. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά είχαμε διαστήματα που δεν παίξαμε καλά. Αντί μετά το 3-0 να κάνουμε passing game εμείς τρέχαμε με τη μπάλα. Ωστόσο αυτά τα αποτελέσματα δίνουν αυτοποεποίθηση στην ομάδα».

Για την απόδοση του Λούκας: «Είναι ένας παίκτης από την ομάδα και έπαιξε όπως νομίζω ότι μπορεί να παίξει».

Αν έχει διαμορφώσει άποψη για την ομάδα: «Έχουμε πολλούς παίκτες. Σήμερα είδαμε ένα ματς όπου ο αντίπαλος δεν μας πίεσε ιδιαίτερα. Ωστόσο έχουμε μία μεγάλη ομάδα σε αριθμό παικτών και αρκετή ποιότητα».

Για τα αρνητικά της σημερινής εμφάνισης:  «Αυτά θα τα πω πρώτα στους παίκτες και όχι στον Τύπο».

Αν είναι πρόβλημα οι πολλοί παίκτες: «Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα. Ωστόσο οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες που ξέρουν να ανταποκρίνονται είτε είναι εντός αποστολής, είτε παίζουν, είτε είναι στον πάγκο. Ελπίζουμε πολλά παιχνίδια και όλοι θα χρειαστούν. Αν σταματήσουν να σκέφτονται επαγγελματικά, τότε θα υπάρξει πρόβλημα».

Για την ήττα της Σάλκε από τη Βόλφσμπουργκ: «Είδα τον αγώνα της Σάλκε από την τηλεόραση. Αυτό δεν είναι σήμερα σημαντικό, από αύριο θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Σάλκε».

Για αυτό που του αρέσει περισσότερο από την ομάδα σήμερα: «Μου άρεσε που παίζαμε με αυτούς τους φιλάθλους. Είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες αυτή η ατμόσφαιρα».


Στέφανος Αθανασιάδης
«Ξέραμε πως κάθε αρχή είναι δύσκολη αλλά μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Προηγηθήκαμε σε ένα κομβικό σημείο του πρώτου ημιχρόνου και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Ξάνθη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε στο ματς με τη Σάλκε».

Για τη φιλοσοφία του Στέφενς να κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά: «Ναι το έχει περάσει σε όλη την ομάδα. Κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αποψινό ματς, κερδίσαμε και πλέον κοιτάμε τη Σάλκε».

Για την ευστοχία του ΠΑΟΚ: «Δουλεύουμε καθημερινά στα τελειώματα. Παρά τις λίγες ευκαιρίες πετύχαμε τρία γκολ. Μακάρι αυτό να γίνεται και στα υπόλοιπα ματς».

Για τους Λούκας, Στοχ: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Μπήκαν πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Έχουμε βρει χημεία μεταξύ μας και βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του. Διψούσε να δει την ομάδα από κοντά. Δεν μπορούσε να το κάνει με τη Μέταλιστ αλλά το έκανε σήμερα και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει πρωταθλητισμό. Ξεκινήσαμε καλά σήμερα και ευχόμαστε στο τέλος της χρονιάς να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το ματς με τη Σάλκε: «Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τη Σάλκε. Από αύριο θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και ελπίζω την Τετάρτη να είμαστε έτοιμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Λούκας Πέρεθ 
"Είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μου γκολ με τον ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Το γεγονός ότι αναδείχθηκα MVP του αγώνα δε λέει και πολλά για μένα, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα".

Λόπεθ 
«Ήταν σημαντικό να είμαστε από το ξεκίνημα στην πρώτη θέση. Το καταφέραμε με αυτή τη νίκη και ελπίζω να ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας».

Για την αναμέτρηση με τη Σάλκε: «Παίρνουμε  ψυχολογία από κάτι τέτοιες νίκες. Θα είναι δύσκολα απέναντι στη Σάλκε ωστόσο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Λόπεθ, Λίνο, Μάνταλος, Στοχ, Γκοχούρι.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Μπαξεβανίδης (66)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ : Μπαλτάς (Αχαίας) - Σωτηρόπουλος (Αχαίας)

ΠΑΟΚ : Χακόμπο - Κίτσιου, Λόπεθ, Βίτορ, Λίνο (75 Σκόνδρας) - Λούκας, Τζιόλης, Λάζαρ, Στοχ (72 Ολίσε), Σαλπιγγίδης (80 Νέτσιντ), Αθανασιάδης.

Ξάνθης : Κυριακίδης - Κομεσίδης (46 Φλίσκας), Βάλλας, Γκοχούρι, Παίτο - Μπαξεβανίδης - Βασιλακάκης (57 Σολάρι), Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρίν - Μαρσελίνιο (70 Μπέρτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...