17/12/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.079






14η αγωνιστική της Super League

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 4-1 

Για την 14η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ συνέτριψε με 4-1 στο "Θ. Κολοκοτρώνης" τον Αστέρα Τρίπολης...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα του Βιεϊρίνια, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια, Μουργκ και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να παίξει παιχνίδι κατοχής και να δημιουργήσει με υπομονή τις επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παπαδόπουλου, όμως στο 5' ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα  σε κόρνερ το σουτ του Μουνάφο, μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Βιεϊρίνια! Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αλάγκμπε.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και άπλωσε το παιχνίδι του σε όλο το γήπεδο, ρίχνοντας ιδιαίτερα βάρος στην αριστερή πτέρυγα, με τους Μπάμπα, Κωνσταντέλια. Στο 21' είχαμε τεράστια απόκρουση του Παπαδόπουλου σε κεφαλιά του Κουλειράκη και στο 34' ο Μουργκ μπήκε κυριολεκτικά με την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 60' ο Ντεσπόντοφ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σαμάτα πέτυχε το 0-2, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα  ο Τζουκάνοβιτς, μετά από λάθος του Κοτάρσκι. Στο 69' ο Μουργκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Αστέρα και από κοντά σκόραρε το 1-3!

Το τελικό 1-4 ήρθε στο 90' από τον Ντεσπόντοφ που αξιοποίησε ιδανικά την συρτή παράλληλη σέντρα του Τζίμα, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα, σε μια εντυπωσιακή νίκη του Δικεφάλου του Βορρά!

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Αλβαρες, Μουνάφο (77΄ Βαλιέντε), Αλάγκμπε, Καλτσάς (90΄ Ντιαρά), Μπαρτόλο (27΄ Γκος), Ζουγλής (77΄ Σίτο), Μιριτέλο (77΄ Μάντζης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73΄ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας (81΄ Μπράντον), Σαμάτα (89΄ Τζίμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...