17/12/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.078







Ποδόσφαιρο Γυναικών 9η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Βόλο 2004 -5-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Footbal League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας με 5-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Κοσκερίδου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Χέλμβαλ, Καλέση, Ακίντα και Παπαδοπούλου. 

Δυναμικά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ Morris στο παιχνίδι, πιέζοντας από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. 

Το γκολ ήρθε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, με την Ακίντα να πλασάρει όμορφα στο 2ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Χέλμβαλ πάτησε περιοχή, πλάσαρε, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Βόλου και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0. 

Με την κατοχή της μπάλας διαρκώς στα πόδια του, ο ΠΑΟΚ Morris έψαχνε τους χώρους, με όμορφες συνεργασίες, πρέσινγκ ψηλά, και σιγουριά στις αποφάσεις του. 

Στο 24' η Παπαδοπούλου έκανε όμορφη ντρίπλα, ανατράπηκε εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 25', γράφοντας το 3-0. 

Στο 41ο λεπτό, η Κοσκερίδου με όμορφη επέλαση από τα αριστερά, μπήκε δυναμικά στην περιοχή και εκτέλεσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και... στρώθηκε στην Παπαδοπούλου, η οποία προ κενής εστίας «εξαργύρωσε» την σωστή τοποθέτησή της μέσα στην μικρή περιοχή, και από κοντά έκανε το 4-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris είχαν πλήρως τον έλεγχο της αναμέτρησης, διατηρώντας την κατοχή σε υψηλά επίπεδα υπέρ του, ενώ παράλληλα δεν δεχόταν φάση, κρατώντας τον Βόλο διαρκώς στα... καρέ του. 

Στο 83ο λεπτό, η Χέλμβαλ «χτύπησε» για δεύτερη φορά, εκμεταλλευόμενη την υπέροχη σέντρα της Μπασούρη, βρήκε δίχτυα με εξίσου υπέροχη κεφαλιά για το 5-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ αγώνα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στις Νέες Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη (60' Θεοδωράκη), Αχμέντοβα, Κοσκερίδου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη (55' Γιοβάνη), Χέλμβαλ, Καλέση (55' Αργυρίου), Ακίντα (46' Μπασούρη), Παπαδοπούλου (68' Κατσάνου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...