11/12/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.067












Ποδόσφαιρο Γυναικών 8η αγωνιστική

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στη Λάρισα της τοπικής ΑΕΛ με 0-9, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική ενδεκάδα τις: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Καλέση, Μπασούρη και Χέλμβαλ, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και τις σημαντικές απουσίες των Βαρδαλή, Ακίντα και Δοϊρανλή. 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Morris, ανοίγοντας το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Μετά από ενέργεια της Μπασούρη, η Χαλατσογιάννη πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1. 

Όντας καταιγιστικός, ο Δικέφαλος βρήκε άμεσα και δεύτερο γκολ, μετά από εξαιρετικό σουτ της Μήτκου από τα 35 μέτρα, το οποίο διαμόρφωσε το 0-2 στο 8'. 

Δέκα λεπτά αργότερα, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» πέτυχαν και τρίτο γκολ, με... δράστρια την Καλέση, η οποία έκανε το 0-3. 

Στο 26ο λεπτό, η Έμιλι Χέλμβαλ μπήκε και εκείνη στον... χορό των τερμάτων, γράφοντας από κοντά το 0-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ Morris να κυριαρχεί κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας συνεχώς την μπάλα στα πόδια του και ψάχνοντας τις ευκαιρίες προκειμένου να... ανοίξει περισσότερο την... ψαλίδα των γκολ. 

Αυτό που... έκλεψε την παράσταση, πέρα των γκολ, ήταν οι «χρυσές» επιλογές του Θαλή Θεοδωρίδη από τον πάγκο. 

Στο 72' η Καλιεντζίδου, ερχόμενη από τον πάγκο έκανε το 0-5, ενώ στο 74' η Κοσκερίδου διαμόρφωσε το 0-6, ερχόμενη και εκείνη από τον πάγκο. 

Το ρεσιτάλ των «χρυσών αλλαγών» συνεχίστηκε στο 80ο λεπτό, με την Αργυρίου να πετυχαίνει το 0-7, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Καλιεντζίδου... έγραψε το 0-8. 

Το... κερασάκι στην εννιαόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ Morris έβαλε στο 88ο λεπτό η Κατσάνου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-9. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΑΟ ΡΕΑ, στο πλαίσιο της εξ' αναβολής 3ης αγωνιστικής. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου (46' Κοσκερίδου), Γιαννακά (75' Κατσάνου), Στράντζαλη (46' Παπαδοπούλου), Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Καλέση (64' Αργυρίου), Μπασούρη, Χέλμβαλ (64' Καλιεντζίδου).

Ποδόσφαιρο Σάλας 8η αγωνιστική

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Futsal League B' ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στην Αθήνα με 2-7, της Κατενάτσιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. 

Σ' ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα, με τον Δικέφαλο να ψάχνει τα... πατήματά του. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ, 0-1, με τους γηπεδούχους να απαντούν σε 1-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ mαteco ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πλήρως τον έλεγχο της αναμέτρησης. Με δύο γκολ του Βασάρα ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα, 1-3, έχοντας την ψυχολογία υπέρ του. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μείωσαν, 2-3, ωστόσο οι παίκτες του Δικεφάλου δεν πτοήθηκαν και με Βασάρα, Κεφαλίδη, Καρακώστα και Λιώνη, «εκτόξευσαν» το προβάδισμα, 2-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, εντός έδρας, κόντρα στο Νέο Κόσμο, για την 9η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. 

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τραπεζανλίδης, Βασάρας 3, Λιώνης 1, Φωλτίδης, Χαρπίδης, Κεφαλίδης 1, Λαμπριανίδης, Καρακώστας 1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....