5/12/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.062









13η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Λαμία - 3-0

Για την 13η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ νίκησε στην έδρα του την Λαμία με 3-0!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε τον Δικέφαλο με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στη Γερμανία, παρατάσσοντας στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Τάισον, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπάντον.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς, πιέζοντας ψηλά, κλέβοντας μπάλες και δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις για την εστία των φιλοξενούμενων. Το σκορ άνοιξε στο 22', όταν ο Τάισον με ωραία παράλληλη κίνηση την έστρωσε στον Κωνσταντέλια, αυτός σούταρε και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κοσέλεφ.

Στο 36' χάθηκε πολύ ευκαιρία, αφού πρώτα ο Μπράντον προσπάθησε να κάνει προσποίηση στον Κοσέλεφ αλλά δεν του βγήκε, ενώ μετά ο Ντεσπόντοφ σούταρε με τον Τζανετόπουλο να κόβει λίγο πριν η μπάλα περάσει στην γραμμή.

Στο 43' ο Ράφα Σοάρες πέτυχε το 2-0. Ο Μπράντον έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, και από τα πόδια του Τζανδάρη την βρήκε ο Ράφα και ευστόχησε από κοντινή απόσταση!

Με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 2-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του Σιδηρόπουλου.

Με την έναρξη της επανάληψης η Λαμία, βγήκε από το καβούκι της, είχε 2-3 σουτ τα οποία δεν βρήκαν στόχο, με τον Κοτάρσκι να φωνάζει παρών όταν χρειάστηκε.  Στο 57' ο Σάστρε σημείωσε το 3-0! Ο ΠΑΟΚ βγήκε γρήγορα στην κόντρα κι ο Κωνσταντέλιας άνοιξε στον Σάστρε στα δεξιά, για να σουτάρει ο Ισπανός και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74' χάθηκε καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Σάστρε να βρίσκει τον Ντεσπόντοφ αλλά το σουτ του Βούλγαρου εξτρέμ ήταν άστοχο. Στο 85' 85' ο Σαμάτα έκανε ωραία κίνηση από τ' αριστερά, πάσαρε στον Τάισον που έπιασε δυνατό σουτ όμως ο Κοσέλεφ απέκρουσε.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η πρώτη εμφάνιση του Μάρκος Αντόνιο με τον ΠΑΟΚ, καθώς στο 76' αντικατέστησε τον Σβαμπ, μέσα σε αποθέωση από τον λίγο σχετικά κόσμο που έδωσε το παρόν στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ραφά Σοάρες, Μιχαηλίδης, Έκονγκ, Σάστρε (83' Λύρατζης), Σβαμπ (76' Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70' Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας (83' Τζίμας'), Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον (70' Σαμάτα).

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανδάρης, Σαντάνα (59' Μάλτσι), Μαρτίνεθ (59' Τόσιτς), Σλίβκα, Τσιλούλης, Καρλίτος (72' Λόγκο').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...