8/12/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.065










1ος αγώνας Φάση των «16», Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ - ΝΠΣ Βόλος - 1-0

Για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα στην Τούμπα, τον ΝΠΣ Βόλου με 1-0..

Μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Σάστρε στην άμυνα, Οζντόεφ, Σβαμπ αμυντικά χαφ, μπροστά τους τους Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία ματς του Δικεφάλου, σε ένα εκτεταμένο rotation από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το πρώτο 45λεπτο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον ΠΑΟΚ να σπαταλά το πρώτο μισό του και στη συνέχεια να δείχνει διάθεση να γίνει απειλητικός.

Στο 13' το σουτ του Σάστρε πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Ντεσπόντοφ πήρε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.

Την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Μουργκ στο 23', με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να κάνει εξαιρετική ατομική προσπάθεια, αλλά το τελείωμά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κόστιτς.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον Κίτσο, ο Ευαγγέλου έδωσε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σβαμπ.

Η κακή εικόνα της ομάδας συνεχίστηκε και στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις την εστία του Βόλου και στο 70' ο Μωραΐτης σκόραρε για τον Βόλο, αλλά ο Ευαγγέλου καταλόγισε φάουλ νωρίτερα, μια απόφαση που σηκώνει πολλή κουβέντα.

Στο 83', ωραία προσπάθεια του Μουργκ, ελάχιστα εκατοστά άουτ το τελείωμά του, στη σημαντικότερη ευκαιρία μας στο δεύτερο ημίχρονο!

Πλέον η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο Πανθεσσαλικό, σε ματς που ελπίζουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι σε σχέση με τη σημερινή προβληματική αγωνιστική μας εικόνα!

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Οζντόεφ (67' Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (67' Τάισον), Σαμάτα (75' Μπράντον). 

ΝΠΣ Βόλου: Κόστιτς, Κίτσος (46' Άλχο), Σιέλης, Καλογερόπουλος, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνετέ (63' Μωραΐτης), Ενγκίν (58' Κόμπα), Ντέλετιτς (46' Ασλανίδης), Γκαρσία (85' Μπερτόγλιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....