29/1/17

oxyroN2.988









15η αγωνιστική της Basket League

Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ - 73-68

Για την 15η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο "Βενετόκλειο" της Ρόδου, από τον Κολοσσό με 73-68.
Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο καθώς παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ηττήθηκε από τον Κολοσσό με 73-68 για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Δείτε στιγμές από το παιχνίδι ΕΔΩ

Σούλη Μαρκόπουλου:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού για τη νίκη. Από την πλευρά μας, παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν οι ίδιοι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση, καθώς η σκληρή άμυνα του Κολοσσού μας χάλασε τον ρυθμό και οπωσδήποτε δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, ειδικά στο τελευταίο πεντάλεπτο που δεχθήκαμε τόσους πόντους, όσους, σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Είναι πρόβλημα το να παίζεις καλά για 35 λεπτά σε ένα παιχνίδι και να μην μπορούμε να το πάρουμε και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε τη λύση του».
Για το πώς ήρθε η ήττα και για διαιτησία του αγώνα: «Σας είπα τι κάναμε λάθος και φτάσαμε στην ήττα. Όσον αφορά τη διαιτησία, σας είπα ότι η πολύ σκληρή άμυνα του Κολοσσού έβγαλε έξω από το παιχνίδι τους παίκτες μας. Εμείς δεν πήραμε φάουλ, ενώ οι αντίπαλοι τα πήραν σε πιο εύκολες φάσεις. Έτσι, μειώθηκε το σκορ και στη συνέχεια είχαμε αδυναμία στον τρόπο εκτέλεσης στην επίθεση μας. Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Κολοσσού ανέβηκαν ψυχολογικά, βρήκαν το καλάθι βάζοντας μεγάλα σουτ και έτσι ήρθε η ήττα».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παντού βοηθάει την ομάδα και ειδικά στα παιχνίδια εκτός Θεσσαλονίκης. Η βοήθεια του ήταν μεγάλη και στο παιχνίδι που παίξαμε στο Βέντσπιλς. Σήμερα η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε περισσότερο στεναχωρημένοι, καθώς δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε».

Λίνου Χρυσικόπουλου:
«Δυστυχώς, ό,τι χτίσαμε στο πρώτο ημίχρονο, το γκρεμίσαμε στο δεύτερο και ειδικά στην τελευταία περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας δεχτήκαμε 30 πόντους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν από έναν παίκτη. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε όλα τα ριμπάουντ, είχαμε κλείσει πολύ καλά την άμυνα μας με αποτέλεσμα να κλέψουμε μπάλες, να τρέξουμε και να πάρουμε μια διαφορά. Δυστυχώς δεν την κρατήσαμε και η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη μπροστά μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και να τα διορθώσουμε.
Για το αν τον ενοχλεί ο τρόπος που έχασε ο ΠΑΟΚ: «Δεν γίνεται να μην μας πειράζει. Περιμέναμε η αντίδραση του Κολοσσού, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως φάνηκε, δεν ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι».

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 23-36, 43-50, 73-68

Κολοσσός Ρόδου: Λιάπης, Reddic 7, Chuku, Γεωργαλής, Σαλούστρος 7, Releford 15 (3), Αγγελάκος, Ahonen, Βασιλόπουλος 14 (3), Παπαδάκης, Watson 2, Hall 28 (2)

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 12 (1), Κόνιαρης 5 (1), Τσόχλας 9 (1), Μαργαρίτης 4, McFadden 3, Miljenovic 4, Γλυνιαδάκης 2, Sibert 9 (2), Peiners 12 (2), Clanton 8




Μπασκετ Α1 Γυναικων Δεύτερος γύρος

Παναθλητικός Συκεών - ΠΑΟΚ - 63-64

Στο ξεκίνημα του 2ου γύρου, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, κέρδισε εκτός έδρας με τον Παναθλητικό Συκεών με 63-64, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι... 
Μελανό σημείο στην αναμέτρηση η ανεπαρκέστατη (για να μην πούμε άθλια και βάλε), διαιτησία που βρήκε απέναντί του ο Δικέφαλος και έκανε τα πάντα για να αλλοιώσει το αποτέλεσμα! 
Αν και στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος άφησε τον αντίπαλο να φύγει μπροστά με 34-27, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ πιο δυνατά. Με μία πολύ καλή εμφάνιση και σκληρή άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, κατάφερε να φύγει μπροστά, ξεφεύγοντας από το -7 του ημιχρόνου μέχρι στο +12, με το δεκάλεπτο τελικά να κλείνει +7 υπέρ του, με 41-48. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, αν και κατάφερε να φτάσει μέχρι το +13 τη διαφορά, τελικά στο τελευταία λεπτά άφησε τον αντίπαλο να πατήσει πάνω στα επιμέρους λάθη του και να μειώσει τη διαφορά αισθητά. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτριες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουν τη νίκη, με το παιχνίδι να τελειώνει 63-64 υπέρ του Δικεφάλου.
Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Λύμουρα με 25 πόντους και από κοντά η Campbell με 16 πόντους. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η πρώτη εμφάνιση της νεοαποκτηθείσας Chelsea Jennings, η οποία αναμένεται να δώσει περισσότερη ισχύ στην ομάδα. Τον αγώνα παρακολούθησαν και πολλοί οπαδοί του δικεφάλου, οι οποίοι βοήθησαν τις παίκτριες να κατακτήσουν τη νίκη.

Βασίλης Μασλαρινός:
«Ξεκινήσαμε δυνατά στον Β' Γύρο, κάνοντας μία πολύ σημαντική νίκη, αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, , που στην πορεία το διορθώσαμε. Παρ' όλα αυτά, αυτά που πρέπει να διορθώσουμε στην πορεία είναι τα λάθη του τελευταίου δεκαλέπτου. Η ομάδα έχει βρει πλέον ρυθμό, παρά την κακή παρένθεση με τη Δάφνη, μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και προσπαθεί σε κάθε αγώνα να κάνει όλο και καλύτερες εμφανίσεις, διορθώντας τα λάθη και τις αδυναμίες της. Πλέον έχει προστεθεί στο ρόστερ και η Chelsea Jennings, η οποία είναι πολύ καλή παίκτρια και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.»

Ο κ. Βασίλης Αγγελίδης:
«Στα τελευταία δύο λεπτά οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη, τινάζοντας το παιχνίδι στον αέρα, ειδικά το τελευταίο φουλ που έδωσαν σε νεκρό χρόνο ήταν λάθος καθοριστικό για την εξέλιξη του σκορ στη λήξη του αγώνα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε να μας στηρίξει, όπως πάντα! Στάθηκε στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μας έδωσε δύναμη για τη νίκη και όταν έχουμε τέτοιο λαό δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Κατσαρή για την ενίσχυση του τμήματος με μία ακόμη ξένη παίκτρια!».

Τα δεκάλεπτα: 16-10, 34-27, 41-48, 63-64

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...