3/1/17

oxyroN2.962









Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Super League

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ - 0-1

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με 0-1, χάρη σε γκολ του Πέλκα στο 84
Μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και τη νίκη με 0-1, οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς μας στην κερκίδα.
Οι φίλοι του Δικεφάλου, ανταπέδωσαν το χειροκρότημα των παικτώντου Βλάνταν Ίβιτς.
Μάλιστα, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έδωσαν τις φανέλες τους στον κόσμο που βρέθηκε στο στάδιο της Λειβαδιάς παρά το τσουχτερό κρύο.

Δείτε το video ΕΔΩ 

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την υπόθεση Ροντρίγκες: «Μαζί μου θα πολεμάνε αυτοί που θέλουνε. Όποιος θέλει να παίζει για τον ΠΑΟΚ θα είναι μαζί μου. Όποιος δεν θέλει δεν θα είναι».
Για τις μεταγραφές: «Δουλεύουμε, προσπαθούμε να βρούμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, που θα μας βοηθήσουν, Δεν είναι εύκολο τον Γενάρη. Σχεδόν όλοι έχουν ομάδα. Κάτι θα γίνει σύντομα. Δύο ίσως και τρεις παίκτες που θα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το πρόγραμμα που είναι μπροστά μας. Όλοι δουλεύουμε να γίνουν αυτές οι μεταγραφές. Και επιθετικούς παίκτες, μπορεί και κάποια άλλη θέση».
Για το αν η ομάδα μπορεί να φτάσει στην κορυφή: «Όλο αυτό που κάναμε τον τελευταίο μήνα είναι ψυχολογία για την ομάδα και έχουν μετρήσει τα καλά αποδυτήρια. Οι παίκτες είναι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τα αποτελέσματα και ο τρόπος που παίζουμε, επιβεβαιώνει αυτό που λέω. Θα πλησιάσουμε στη κορυφή σύντομα» .
Για το ενδεχόμενο να μην πουληθεί ο Ροντρίγκες και πως θα το διαχειριστεί: «Θέλω να συζητήσω με τους ανθρώπους από τη διοίκηση. Δεν είμαι εγώ ο ΠΑΟΚ. Να δούμε τι απόφαση θα πάρουμε όλοι μαζί».
Για το θέμα του σέντερ φορ:«Και ο Αθανασιάδης και ο Κουλούρης δουλεύουν σκληρά. Δουλεύουν για την ομάδα, έχουν θέληση και ο ένας και ο άλλος και είμαι σίγουρος πως αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Θέλω εννοείται και γκολ, όμως δεν πρέπει να πιέζουν τους εαυτούς τους. Χάνουν την ψυχραιμία τους. Πάντως έχει σημασία πως τα δίνουν όλα».

Πέλκας
«Πιεστήκαμε. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά δε βάλαμε το γρήγορο γκολ. Στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός κλείστηκε πίσω. Έτσι πάνε αυτά τα ματς, κρίνονται στο γκολ. Ευτυχώς μπορέσαμε να σκοράρουμε και να ξεκινήσει με τρίποντο η νέα χρονιά» .
Για την εντολή που του δόθηκε όταν μπήκε: «Ήταν να μπω στη θέση του Μυστακίδη , αλλά με εντολή να κλείνω περισσότερο προς τα μέσα, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι μου. Είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο να πατάνε περιοχή οι παίκτες από πίσω, γιατί αυτοί δίνουν τη λύση. Έχω βάλει αλλά δύο πέρσι με κεφαλιά αν θυμάστε, με Τρίπολη και Ηρακλή. Δε θα έλεγα ότι είναι το δυνατό μου σημείο» .
Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, να είμαι έτοιμος όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να μπω και να αποδείξω ότι πρέπει να παίζω. Αυτό σε κάνει πιο δυνατό. Είναι επιλογές του προπονητή, αυτός πιστεύει ποιος είναι έτοιμος. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι να είμαι έτοιμος. Δεν είναι εύκολο... Με πολλή υπομονή προσπαθώ να το καταφέρω» .
Για την συνύπαρξή του με τον Μπίσεσβαρ στο γήπεδο: «Και ο Ντιέγκο είναι πολύ καλός παίκτης. Βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη. Αν μπορούμε να παίξουμε και οι δύο μαζί δε μπορώ να το κρίνω εγώ. Άλλοι είναι αρμόδιοι για αυτό. Και οι δύο δίνουμε τα πάντα, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και προσπαθούμε να βοηθάμε την ομάδα για να μη βρίσκεται σε αδιέξοδο σε τέτοια ματς»
Για το διάστημα μετά από την ήττα με τον Ατρόμητο: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Έλειπαν οι νίκες, τα γκολ. Εκείνο το ματς ήταν «εφιαλτικό» για εμάς. Υπήρξε συσπείρωση, κλειστήκαμε σαν οικογένεια στο ξενοδοχείο. Όλο αυτό μας έκανε να βγούμε πιο δυνατοί, να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε γιατί πάντα πρέπει να προχωράμε μπροστά» .
Για την σημασία της πρόκρισης επί της Σλόβαν Λίμπερετς: «Σίγουρα εκείνο το ματς ήταν πολύ καθοριστικό για να ανέβει η ψυχολογία μας, να πάρουμε τα πάνω μας και να ξεκινήσουμε ένα σερί που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μας» .

Λεβαδειακός: Namaşco, Milhazes, Τριποτσέρης, Ouon, Μουλόπουλος, Mendy, Coulibaly, Γιακουμάκης (90' Καψάσκης), Καραχάλιος (70' Μάγκας), Karaboué (77' Βασιλείου), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Matos, Crespo, Varela, Leovac, Cimirot (91' Μαλεζάς), Canas, Biseswar, Campos, Αθανασιάδης (61' Κουλούρης), Μυστακίδης (71' Πέλκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...