11/1/17

oxyroN2.970






3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Παναιτωλικός  ΠΑΟΚ - 0-2

Για το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ακατάλληλο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου τον Παναιτωλικό, με 0-2...
Η αναμέτρηση έγινε σε ένα τελείως ακατάλληλο γήπεδο, γεμάτο λίμνες, με τη σωματική ακεραιότητα των παικτών να κινδυνεύει από κάποιον τραυματισμό.

Βλάνταν Ίβιτς:
"Το ζητούμενο σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς, ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε".
Για το γεγονός ότι έπαιξε με τρεις στην άμυνα: "Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα".
Για το δεύτερο παιχνίδι: "Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με άλλο. Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας σήμερα μία καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι".

Στέλιος Κίτσιου
"Χαίρομαι για τη νίκη κι όχι για το δικό μου γκολ. Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις ρυθμό και αγωνίζεσαι μία φορά στα πέντε παιχνίδια, αλλά πρέπει να μπαίνεις μέσα και να δίνεις το 100%. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας κι εμείς πρέπει να τον κάνουμε χαρούμενο. Μπήκα για να βάλω το γκολ, το πίστεψα και το έβαλα."

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (87' Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (71' Κλέσιο), Πάολο (76' Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (89' Κάνιας), Πέλκας (63' Κάτσε), Μυστακίδης, Κουλούρης (46' Αθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου