23/1/17

oxyroN2.982



















 

17η αγωνιστική της Super League

Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 0-1

Για την 17η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, χάρη σε γκολ του Λέοβατς...
Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σπουδαίο διπλό σε ένα γήπεδο πραγματικό χωράφι για να φυτέψεις Πατάτες, παίζοντας έξυπνα και μα ψυχή, έχοντας τη συμπαράσταση 600 (και βάλε) οπαδών μας που στάθηκαν δίπλα του από το 1ο λεπτό ως το τελευταίο λεπτό! Οι παιχτες δεν θα μπορούσαν να μην κατευθυνθούν όλοι μαζί και προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για την υποστήριξη μέσω χειροκροτημάτων.

Δείτε το video ΕΔΩ  

Βλάνταν Ίβιτς.
«Ο κόσμος ζητάει να πάρουμε νίκη. Το κάναμε, γνωρίζαμε τα δεδομένα για τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν είναι γήπεδο και είναι έτσι την τελευταία 10ετία. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται τίποτα. Υπάρχουν ομάδες που ανεβαίνουν, πέφτουν, αλλά έχουν καλύτερα γήπεδα. Είναι κίνδυνος για όλους και για τους παίκτες της γηπεδούχου και για αυτούς της φιλοξενούμενης. Είναι σε τραγική κατάσταση. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε. Είναι μια νίκη. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας.
Για την εικόνα της ομάδας παρά τα καινούργια πρόσωπα και το σχήμα:
«Έχω 25 παίκτες και όλοι δουλεύουν σκληρά. Παλεύουν στην προπόνηση κάθε μέρα. Σήμερα έπαιξαν κάποιοι που δεν έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δείχνει μια υγεία. Ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και δίνει το 100% για την ομάδα. Είναι κάτι που με ικανοποιεί και έτσι θα συνεχίσουμε».
Για τη μεταγραφική ενίσχυση:
«Περιμένουμε… Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα αποκτήσουμε και άλλους πάικτες».

Μαρίν Λέοβατς:
Για το σημερινό παιχνίδι σε αυτό τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Είδαμε ότι το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση και το πιο δύσκολο θα ήταν να παιχτεί κανονικό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε με κοντινές πάσες. Ξέραμε ότι έπρεπε να παλέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη»
Για την ήττα που προηγήθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα ΠΑΣ: «Εμείς θελουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, το ίδιο θέλαμε και στην Τούμπα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κατά κάποιο τρόπο μάλλον ήταν κάτι σαν ρεβάνς αυτό το παιχνίδι»
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:«Είναι δύσκολο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο να παίζεις για 90 λεπτά με τον ίδιο ρυθμό. Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί για να μπορέσουμε να αντέξουμε».
Για τον Κλάους: «Ο Στέφανος είναι σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ. Αν δούμε τα στατιστικά είναι ένας παίκτης με πολλά γκολ. Σίγουρα διανύει μια περίοδο που δεν μπορεί να σκοράρει, αλλά όλη η ομάδα ήμαστε μαζί του. Σήμερα αν δεν ήταν στην φάση δεν θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Και ήμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο επιθετικό. Αν δείτε πως παλέυει. Ήμαστε τυχεροί που τον έχουμε»
Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε η ίδια ομάδα. Ο προπονητής και ο πρόεδρος μας πιστεύουν. Κάποιες φορές δεν έρχονται αποτελέσματα, κάποιες φορές έρχονται».
Για το γεγονός ότι πολλοί αντίπαλοι έχουν δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα : «Αν ήμασταν οι καλύτεροι θα ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία. Εχουμε χάσει χαζούς βαθμούς που μας έχουν στοιχίσει κι έχουμε μείνει πίσω. Πρώτος στόχος είναι το κύπελλο και θέλουμε να περάσουμε την Σάλκε».

Στέλιος Μαλεζάς:
"Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει θέμα ποιότητας, αλλά εξυπνάδας. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα και το κάναμε και έτσι πήραμε τη νίκη σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε και όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα".
Για την απόδοση του Παναγιώτη Γλύκου:
"Ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και το απέδειξε και στο σημερινό αγώνα με την απόκρουσή του στο τετ α τετ, αλλά και με τη γενική του παρουσία".
Για τα πέναλτι που ζήτησε ο Κόντε:
"Είναι αστείο να μιλάμε για πέναλτι. Εγώ του είπα "γιατί πέφτεις συνέχεια μέσα στην περιοχή;".
Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό:
"Πρέπει να προσέξουμε από την πρώτη στιγμή. Εάν μείνουμε στο 0-2 του πρώτου αγώνα τότε θα έχουμε πρόβλημα."

Γκολ: Λέοβατς 31′ (σουτ)
Κίτρινες: Λίλα 30′, Κόντε 79′, Ακόστα 93’/ Σάχοφ 14′, Μαλεζάς 45′, Μυστακίδης 68′, Βαρέλα 79′, Χαρίσης 87′
Διαιτητής: Γκράνας
Βοηθοί: Καλφόγλου, Πυλαρινός
Θεατές: 3.000

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (55' Κόντε), Καρανίκας (65' Βιντάλ), Κούτρης, Λίλα, Μαμπουλού (82' Μπέριος), Κοζορώνης, Ακόστα, Σκόνδρας.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (94' Κάνιας), Κάμπος (89' Κάμπος), Μυστακίδης (70' Χαρίσης), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου