11/1/17

oxyroN2.969



12η αγωνιστική του Basketball Clampions League...

ΠΑΟΚ - Neptunas - 82-73

Για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Neptunas Klaipeda με 82-73...




Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής...
Rosa Radom - Varese 61-74
ΠΑΟΚ - Neptunas 82-73
Ventspils - Asvel 77-72
EWE - Usak 106-77

Η επόμενη αγωνιστική:
Asvel- Rosa Radom
ΠΑΟΚ - EWE
Neptunas - Ventspils
Varese - Usak

Σούλης Μαρκόπουλος:
"Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους και την καλή εμφάνιση,  η οποία έφερε και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Οι παίκτες πάλεψαν πολύ δυνατά αλλά το πιο σπουδαίο σημείο στην αναμέτρηση, ήταν ότι η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε πολύ καλά, παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Τρέξαμε στην επίθεση και βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Έτσι μπορέσαμε και γυρίσαμε το αποτέλεσμα και κρατήσαμε το προβάδισμα ως το τέλος".
Σε ερώτηση αν η ομάδα αλλάζει στυλ παιχνιδιού με την παρουσία του ΜακΦάντεν, απάντησε: "Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι μας. Με το ίδιο στυλ συνεχίζουμε. Προσπαθούμε ο Μακ Φάντεν να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει η ομάδα. Κάθε παίκτης έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και αυτά αναλύουμε για να του δώσουμε την ευκαιρία να μας βοηθήσει, αλλά και να τον βοηθήσουμε κι εμείς, μέσα από το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι, αν δείτε από την αρχή της περιόδου, διαφορετικοί παίκτες σε διαφορετικές μέρες παίζουν καλά. Ο παίκτης δεν είναι μηχανή. Το θέμα είναι εμείς να έχουμε στην καλύτερη δυνατή διάρκεια τους παίκτες και να είμαστε όλοι μαζί ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".
Σχολιάζοντας τις λίγες ασίστ του ΠΑΟΚ και σε αυτό τπ παιχνίδι είπε: "Η Νεπτούνας ήταν μια ομάδα που δε μας άφησε να τρέξουμε. Πετύχαμε ορισμένα καλάθια μακριά από το καλάθι των αντιπάλων. Γνώριζαν οι αντίπαλοι πως είμαστε μια ομάδα που παίζει κοντά στο καλάθι και έτσι έκλεισαν τη ρακέτα και μας έδωσαν ευκαιρίες να σουτάρουμε από μακριά. Αυτό κάναμε και ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε τις ασίστ που θέλαμε".
Όσο για τη μηδενική συμμετοχή του Τέιλορ, τόνισε: "Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά παίζουν άλλοι παίκτες που νομίζουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμοι απέναντι σε  αυτούς τους αντιπάλους. Άλλωστε είναι και άλλοι παίκτες που δεν παίζουν"

McFadden:
Για την εμφάνισή του, ανέφερε: "Δε στέκομαι τόσο στους 31 πόντους, όσο στο γεγονός ότι κέρδισε η ομάδα μας. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου και απλά απόψε ήταν η βραδιά μου. Η ομάδα έχει κι άλλους καλούς παίκτες, απλά σήμερα έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κερδίσουμε. Με τέτοιους συμπαίκτες η προσαρμογή μου στον ΠΑΟΚ είναι πιο εύκολη".
Όσο για την κατάσταση στον όμιλο: "Πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο και σήμερα κάναμε ένα σημαντικό βήμα γι' αυτό".

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 44-35, 62-47, 82-73

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 9, Κόνιαρης 9 (3), Τσόχλας 5 (1), Μαργαρίτης 3, McFadden 31 (5), Miljenovic 6, Γλυνιαδάκης 2, Sibert 9 (1), Peiners 2, Clanton 6

NEPTUNAS: Girdziunas 3 (1), Klimavicius 1, Sarakauskas 2, Drew 31 (5), Baron 6 (2), Kacinas 4, Johnson 15 (3), Beliauskas 9 (3), Grant 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...