26/1/17

oxyroN2.985


 










 
3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός - 4-1

Για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναιτωλικό με 4-1 και πέρασε στα προημιτελικά  της διοργάνωσης...

Βλάνταν Ίβιτς:
Για το παιχνίδι : «Με ικανοποίησαν. Είχαμε σοβαρότητα παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Μπήκαμε σωστά, κάναμε πολλές φάσεις, βάλαμε 4 γκολ. Μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια για τη δουλειά, που κάνουμε».
Για τον Δεληγιαννίδη : «Είναι παίκτης, που γνωρίζω καλά, ήμασταν μαζί και στην Κ20 δύο χρόνια. Είναι ένας παίκτης, που προπονείται με την μεγάλη ομάδα, είναι στο ρόστερ, και φυσικά υπολογίζεται. Έχει μέλλον. Η σοβαρότητα, που έχει φάνηκε και σήμερα»
Για το ντεμπούτο του Πρίγιοβιτς : «Σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμος. Έπαιξε τελευταία φορά στις 12 Δεκεμβρίου. Χρειάζεται λίγο χρόνο, φάνηκε ότι είναι λίγο βαρύς, είναι κάτι που το περιμέναμε. Έκανε και διπλές προπονήσεις, θα συνεχιστεί αυτό, σύντομα θα είναι έτοιμος».
Για το επερχόμενο ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο: «Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Θα παίξουμε τέταρτη φορά μαζί, είναι δύσκολο να κερδίσεις τέσσερις φορές την ίδια ομάδα! Εμείς, βέβαια, θα πάμε εκεί για να το κάνουμε. Κάποιοι παίκτες έχουν ξεπεραστεί, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, μπορούμε να υπολογίζουμε όλους τους παίκτες».
Για τη χρησιμοποίηση δύο φορ : «Θα υπάρχουν παιχνίδια, που θα παίζουμε και με δύο επιθετικούς. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει σε ένα μήνα. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, με διαφορετικές ομάδες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε την κατάλληλη ενδεκάδα για το κάθε παιχνίδι. Έχουμε τέσσερις επιθετικούς, θα δούμε... Μπορούμε να παίξουμε και με δύο».
Για το ροτέισον : «Όταν κάνεις ροτέισον, σκέφτεσαι το πόσα παιχνίδια έπαιξε ο καθένας και το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε παίκτες, που απέδειξαν και σήμερα ότι μπορούν να παίζουν. Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει και αυτούς. Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι απ΄ όσους πήραμε το καλοκαίρι είναι βασικοί. Χρειάζεσαι πάντα λίγο χρόνο να προσαρμοστείς. Τώρα πήραμε άλλους δύο, περιμένουμε άλλον έναν. Ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο. Να μπουν γρήγορα στην ομάδα, να καταλάβουν τι ομάδα είμαστε και τι ζητάμε».
Για την κλήρωση του Κυπέλλου : «Το Κύπελλο είναι μεγάλος στόχος, περιμένουμε την κλήρωση. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μέχρι τότε, έχουμε βαρύ πρόγραμμα. Παιχνίδι με παιχνίδι πάμε, όταν έρθει η ώρα του Κυπέλλου, θα δούμε».
Για το αν έχει εντοπίσει άγχος στους φορ της ομάδας: «Όσο προχωράνε τα παιχνίδια και δεν βάζουν γκολ, λογικό είναι να αγχώνονται, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτό. Αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Μιλάω μαζί τους, προσπαθώ να τους εξηγώ τι θέλει η ομάδα απ΄ αυτούς. Όταν πιέζονται, και δεν έχουν μόνο το γκολ στο κεφάλι τους, το γκολ θα έρθει πιο εύκολα».
Για το αν θα φύγουν παίκτες : «Μπορεί να φύγουν κάποιοι παίκτες σαν δανεικοί, έχουμε 25 παίκτες. Κάποιοι δεν είχαν καθόλου συμμετοχές, συζητάμε να βρούμε μια καλή λύση για τους ίδιους. Το σημαντικό είναι ένας παίκτης να είναι ευχαριστημένος και να βλέπει και το μέλλον του για 3-4-6 μήνες. Όταν έχεις πολλούς παίκτες, δεν μπορούν να παίξουν όλοι».
Για τον Περέιρα : «Έχω πει ότι είναι δικός μας παίκτης και συνεχίζουμε μαζί του».

Εβγκέν Σάκχοφ:
Για την πρόκριση που ήρθε απέναντι στον Παναιτωλικό με δύο νίκες: «Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε δύο πολύ καλά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε για το στόχο μας στο Κύπελλο».
Για την βελτίωση της εικόνας του Δικεφάλου το τελευταίο διάστημα:«Η ομάδα τώρα αρχίζει και δένει. Υπάρχουν πολλοί καινούργιοι παίκτες. Κάθε αρχή είναι δύσκολη, με τον καιρό θα δεθεί περισσότερο η ομάδα και θα οργανωθούμε περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για την ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Ήρθαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα νέοι παίκτες σε πολλές θέσεις. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:
"Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση κι αν δεν είχαμε δεχθεί και το γκολ και είχαμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, θα ήταν όλα καλύτερα. Εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος".
Για το γκολ που σημείωσε: "Χαίρομαι για το γκολ και εύχομαι να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια".
Για το βαθμό ετοιμότητας του: "Είναι χαμηλότερο το επίπεδο μου σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ήμουν 1,5 μήνα εκτός, είχα κι έναν μικρό τραυματισμό, αλλά όσο περισσότερο δουλεύω και αγωνίζομαι, τόσο πιο γρήγορα θα έρθω στο επιθυμητό επίπεδο".
Για την γρήγορη προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ. Το ταπεραμέντο των Σέρβων και των Ελλήνων ταιριάζει, οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Από εκεί και πέρα, προφανώς και χρειάζομαι χρόνο για να δέσω ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες μου".
Για το λόγο που τον ώθησε να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ταιριάζει στη φιλοσοφία μου και το πρόσημο θα είναι θετικό".

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Σάκχοφ (54' Χαρίσης), Κάνιας, Περέιρα, Μπίσεσβαρ (64' Πρίγιοβιτς), Μυστακίδης και Κουλούρης (72' Πέλκας).

Παναιτωλικός(Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69' Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρουμάνος, Μουνιός (64' Λόπες), Πάουλο, Φάρλεϊ και Κλέσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...