2/8/12

oxyro N1.802











O Γιώργος Δώνης για το ματς με την Μπνέι Γεχούντα
"Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάνε τα επίσημα φετινά μας παιχνίδια και ότι τα ξεκινάμε με τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από προετοιμασία πέντε εβδομάδων. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά κι όλα κύλησαν ομαλά μέχρι σήμερα. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται πάνω σε σωστές βάσεις και θέλουμε να πάρουμε την Πέμπτη ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα φεύγοντας από δω θέλω να είμαστε εμείς που θα έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο".
Όσο για το από πού προκύπτει η αισιοδοξία του, τόνισε: «"Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου, δείχνουν μεγάλη βελτίωση και πειθαρχία., Δημιουργούν αισιόδοξα μηνύματα για να φτιάξουμε την ομάδα που εμείς θέλουμε. Όσον αφορά στον αντίπαλό μας έχουμε παρακολουθήσει και περσινά και φετινά παιχνίδια του. Ξέρουμε ότι είναι μια σοβαρή ομάδα και ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στο παιχνίδι της. Διαθέτει καλούς παίκτες αλλά το σημαντικό για μας είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς κι αν κάνουμε αυτά που σχεδιάσαμε στην προετοιμασία. Κρύβει παγίδες το πρώτο επίσημο παιχνίδι και πάντα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες".
Για το αν τον απασχολούν οι απουσίες και η μη ετοιμότητα κάποιων παικτών, υπογράμμισε: "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι ' αυτό! Ο Σταφυλίδης πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό κύπελλο των Νέων, οι άλλοι διεθνείς αγωνίστηκαν με τους άνδρες στην Πολωνία. Είναι λογικό να έρθουν αργότερα και να μην είναι απολύτως έτοιμοι γι΄ αυτό το ματς. Πάντως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν από την αρχή στην Ολλανδία είναι μαζί μας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν προβλήματα, αλλά πάντα προσπαθείς να ζεις με αυτά. Δεν είμαι προβληματισμένος, παρά το γεγονός ότι θα ήθελα και οι διεθνείς να είχαν κάνει όλη την προετοιμασία στο Άρνεμ".
Μιλώντας για την Μπνέι Γεχούντα, σημείωσε: "Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που δεν είναι παθητική στο γήπεδο. Αντιθέτως παίζει με ενεργητικό τρόπο και πρσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της. Επίσης έχει αρκετούς επικίνδυνους παίκτες. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Όμως δεν επικεντρώνω ποτέ μεμονωμένα σε κάποιον παίκτη των αντιπάλων μας. Κοιτάω όλη την ομάδα. Οι παίκτες μου είναι ενημερωμένοι για τα πάντα".
Για την ετοιμότητα του Σαλπιγγίδη, είπε:  "Χρειάζεται χρόνο για να μπαίνει σιγά, σιγά στην ομάδα. Aν παίξει, θα αγωνιστεί για λίγο, μια και δεν επέστρεψε καλά από άποψη φυσικής κατάστασης από την Εθνική ομάδα".
Για την χθεσινή του επιλογή των τριών  αρχηγών, ανέφερε: " Ήθελα να είναι παίκτες που να εκπέμπουν αυτό το καινούριο που θέλουμε προς τα έξω, να διαθέτουν την προσωπικότητα και να βγάζουν το ίματζ στους υπόλοιπους με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης ήθελα να είναι και ισχυρές προσωπικότητες. Είτε είναι έμπειροι ηλικιακά είτε πιο νέοι, όπως είναι ο Αθανασιάδης. Το παρελθόν του Πάμπλο Γκαρσία τα πληροί όλα αυτά. Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ και ο Αθανασιάδης είναι ένας παίκτης της νέας γενιάς. Και τα τρία παιδία όταν μιλήσαμε στην Ολλανδία, θέλησαν και οι τρεις να είναι αρχηγοί της ομάδας".
Όσο για την πρόβλεψή του για το αυριανό σκορ...: "Δε θέλω να κάνω προβλέψεις γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ένας αγώνας. Μπορεί να λέμε ότι μια ισοπαλία θα είναι πολύτιμη, αλλά να εξελιχθεί κάπως το παιχνίδι και να φύγουμε δυσαρεστημένοι. Εγώ θέλω να είμαστε καλοί και να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Το ποδόσφαιρο είναι σπορ απρόβλεπτο και γι΄ αυτό δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά. Πάντως θα αποτελεί πλεονέκτημα μια ισοπαλία, καθώς έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...