17/8/12

oxyro N1.814















ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 
Μπάνε Πρέλεβιτς: «Θέλουμε να είναι κοντά μας ο κόσμος. Τα χρήματα από τα διαρκείας πηγαίνουν κατευθείαν στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον χορηγό για τη βοήθεια του. Στόχος μας είναι αυτή η συνεργασία να είναι πολύ πετυχημένη. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία βάση.

Για τα έσοδα της επόμενης σεζόν
: «Δουλειά μας είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει για να τα διασφαλίσουμε. Έχουμε τον κόσμο, που θέλει να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν είναι υποχρεωμένοι να βοηθήσουν, ξέρουμε την κατάσταση».

Για την κατάσταση της ΚΑΕ
: «Επισημαίνουμε σε καθημερινή βάση ποια είναι η πραγματική θέση της ομάδας. Κουράστηκα να τα λέω. Πιστεύω όμως ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είναι εύκολο όταν δεν υπάρχει ιδιοκτήτης».

Για τον αριθμό διαρκείας που θα τον ικανοποιήσει
: «Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος με 4.000 διαρκείας. Είναι ένα ποσό, που μπορεί να μαζευτεί, που αποτελεί πολύ καλή βάση. Δημιουργείται μία πολύ καλή ομάδα με αυτά τα λεφτά».

Ο Νίκος Σταυρόπουλος: «Τα τελευταία χρόνια κάναμε μία προσπάθεια εξυγίανσης της ομάδας. Κάποιοι δεν το πίστευαν. Μέρα με τη μέρα, με προσπάθεια και κόπο, προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα, να αφαιρέσουμε ότι παλιό χρέος είχε και να χτίσουμε τον νέο ΠΑΟΚ. Τους χρειαζόμαστε όλους σε αυτήν την προσπάθεια. Φωνάζουμε για ενιαίο ΠΑΟΚ, είχαν φύγει κάποιοι άνθρωποι, αλλά τώρα φέρνουμε πίσω ανθρώπους που σε πολύ καλύτερες εποχές ήταν παρόντες. Συνειδητοποίησαν ότι αυτό που κάνουμε είναι πραγματικό. Πρώτη φορά συνεισφέρουν τόσες γενιές στην προσπάθεια. Καλούμε τον κόσμο να καταλάβει, σε αυτήν την περίοδο κρίσης, η μικρή τους συμβολή, θα παίξει ρόλο στη δημιουργία της ομάδας. Τα λεφτά τους θα πάνε στη δημιουργία της ομάδας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει πάλι κοντά μας. Υποσχόμαστε η ομάδα να είναι αρκετά καλή, ποιοτική και πολύ ανταγωνιστική. Να δώσουμε το τελευταίο μήνυμα στον κόσμο, ότι η ομάδα είναι δική τους και όχι δική μας. Θέλουμε τη βοήθεια τους για να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα και να ζήσουμε ξανά στιγμές από το παρελθόν».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που είναι σήμερα εδώ για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους, να έρθει ξανά ο κόσμος. Είχαμε κάνει μία συζήτησης το καλοκαίρι, για να καταλάβει ο κόσμος ότι η ομάδα είναι δική του. Πιστεύω να βρεθούν χρήματα από τα διαρκείας και να πάνε στο αγωνιστικό τμήμα. Με τις υποχρεώσεις που είχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, τα χρήματα χρησιμοποιούνταν για στόχους που αφορούσαν την εξυγίανση. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα, βάσει των δεδομένων που έχει η ομάδα στο ταμείο της. Είναι δύσκολοι καιροί και στόχο είχαμε βάλει να δημιουργήσουμε μία ομάδα με Έλληνες παίκτες γα να μπούμε στους στόχους των οικονομικών δεδομένων που έχουμε θέσει για να μην παρεκκλίνουμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση και ελπίζω να καταλάβει ο κάθε φίλαθλος, ότι η ομάδα είναι δική του. Θέλουμε γενικά ένα γεμάτο γήπεδο. Στην πορεία θα κάνουμε λάθη, αλλά αν τους έχουμε δίπλα μας θα τα διορθώσουμε πιο εύκολα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και εμείς να τον ανταμείψουμε παίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το ρόστερ
: «Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Ξέρουμε ότι οι απαιτήσεις των παικτών είναι ως ένα σημείο αυτονόητες, αλλά δε μπορούμε να παρεκκλίνουμε των στόχων που έχουμε βάλει. Μετά από κάποιες εβδομάδες, πιστεύω θα έχουμε ένα πλήρες ρόστερ».















Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής: 

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012
A.E.K. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15  NS2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:15  NS3
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:30  NS2 
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.19:15  NS4
Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:15  NS3
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ19:15  NS1
ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:30  NS1 
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 20:30  NS1

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής : 
Παρασκευή 31/8
21.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα

Σάββατο 1/9
18.15 Ξάνθη – ΑΕΚ
18.15 Βέροια – Πανιώνιος
21.30 Πλατανιάς – Πανθρακικός (στο Παγκρήτιο)

Κυριακή 2/9
18.15 Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα
18.15 Ολυμπιακός - Λεβαδειακός
20.30 Άρης – ΟΦΗ

Δευτέρα 3/9
20.30 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ















Ανακοίνωση  ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα, τα εκδοτήρια μέχρι και την Τετάρτη θα είναι ανοιχτά από τις 9πμ μέχρι τις 6μμ, ενώ την Πέμπτη, μέρα του αγώνα, θα ανοίξουν πάλι από τις 9πμ και θα μείνουν ανοιχτά μέχρι την έναρξη του αγώνα (9.30μμ).
Οι τιμές τους είναι :
ΘΥΡΑ 4 15
ΘΥΡΑ 7 15
ΘΥΡΕΣ 5, 6 20
ΘΥΡΕΣ 2, 3 30
ΘΥΡΑ 1 35
VIP 3ου Ορόφου 120
VIP 4ου Ορόφου 80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...