10/8/12

oxyro N1.807



















Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ  για την υπογραφή τού μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και στην πλευρά τού Ιβάν Σαββίδη

«Μετά από την πολύ εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Επενδυτή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Επενδυτή.
Ο κοινός στόχος των τριών πλευρών είναι σαφώς η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να αλλάξει σελίδα και ο καθένας από την πλευρά του να συνδράμει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της ομάδας. Από την μια πλευρά ο Επενδύτης θα προσφέρει τα οικονομικά μέσα και το επιχειρηματικό πλάνο που θα οδηγήσει την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οικονομική εξυγίανση. Και από την άλλη, ο ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. με την ιστορία και το κύρος του θα στήριξει την προσπάθεια αυτή.
Με την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα και φυσικά με την συμπαράσταση του κόσμου, ευελπιστούμε σύντομα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν». 

Mία ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ καθώς υπογράφτηκε το 5ετές συμφωνητικό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη που από τη Δευτέρα θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ...
Για να φτάσουμε στην συμφωνία  έπρεπε ο ΑΣ να πάρει τελικά 800 χιλιάδες € για τη φετινή χρονιά και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από 550 χιλιάδες ευρώ
.Όσο για την κατάθεση του ποσού του ομογενή επιχειρηματία το έμβασμα θα "φανεί" στον τραπεζικό λογαριασμό το πρωί της Δευτέρας και θα είναι 9.946.000 €, κάτι που αντιστοιχεί στην αγορά του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να σημειωθεί και η παρουσία του κόσμου που περιμένει με αγωνία να μάθει το αποτέλεσμα της συνάντησης.
Το παρόν στις σημερινές συζητήσεις έδωσε και ο οικονομικός διευθυντής του ομογενή επιχειρηματία, Αντον Κοντάρεφ
Η σημαντικότερη από αυτές τις λεπτομέρεις είναι η πρόταση του ΑΣ  να δοθεί μεγαλύτερο ποσό την πρώτη από τις πέντε χρονιές της συμφωνίας και η διαφορά με τις υπόλοιπες  να αφαιρεθεί ισόποσα από τις άλλες 4 χρονιές.
Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής δήλωσε:  
"Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι ιστορική. Να ξεκινήσει καινούρια πορεία. Να έρθει ο κ. Σαββίδης και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εμείς εδώ και χρόνια ψάχνουμε τον επενδυτή. Ευχόμαστε να είναι αυτός ο κ. Σαββίδης". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...