19/8/12

oxyro N1.815
















Ο Γιώργος Δώνης για τον αυριανό αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης
«Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Σε όλη την προετοιμασία αλλά και στα επίσημα παιχνίδια. Θεωρώ ότι από την προπόνηση ήδη αφομοιώνουμε σημαντικά πράγματα από το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε. Η διάρκεια που περνάει μας κάνει καλύτερους. Γι’ αύριο περιμένω δυνατή και αποφασιστική την ομάδα μου».

Σε ερώτηση αν η ομάδα του είναι έτοιμη να καλύψει το κενό του Γκαρσία, ο Δώνης τόνισε:

«Η απουσία του Γκαρσία είναι σημαντική. Πρόκειται για ισχυρή προσωπικότητα που ασκεί επιρροή και στους υπόλοιπους, επιβάλει ηρεμία και υπάρχει πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν τραυματισμοί και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς».

Για κάποια προβλήματα που επισήμανε στην άμυνα, ο Δώνης ανέφερε: «Αυτό που ανασταλτικά είδαμε με αντιπάλους πιο δυνατούς και από τη Μπνέι Γιεχούντα, είναι ότι σε ουδέτερο έδαφος είμαστε πιο συγκρατημένοι. Εκεί υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία. Εκεί δεν παρασυρόμασταν από την έδρα μας. Και αύριο θέλω να έχουμε την ίδια ισορροπία. Είχαμε προβλήματα με την Μπνέι Γιεχούντα, αλλά και την Ξάνθη σε ανοικτό γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις ημέρες στο πώς να αποφύγουμε τις κόντρες σε ανοικτό γήπεδο, κάτι στο οποίο θα παίξουν ρόλο και οι τοποθετήσεις των χαφ μας». 

Ο Δώνης ρωτήθηκε για την δυναμικότητα της Ραπίντ και τόνισε: «Έχουμε δει όλα τα επίσημα ματς της Ραπίντ Βιέννης. Έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα που είναι πολύ σοβαρή. Άσχετα με το αν κερδίζει και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της, ως φιλοσοφία αυτή η ομάδα μοιάζει με την δική μας. Δεν είναι ομάδα που θέλει να καταστρέψει, αλλά να δημιουργήσει. Έχει ρίσκο στο παιχνίδι της, αν και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει σε έναν εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα. Τους έχουμε αναλύσει καλά και μπορώ να πω ότι ναι μεν βάσει ιστορίας και παρουσίας στην Ευρώπη εμείς είμαστε φαβορί, από την άλλη όμως υπάρχει μία ομάδα με πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και θα έχουμε ένα ισορροπημένο ζευγάρι με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες».

Όταν ο Δώνης ρωτήθηκε για την ενδεκάδα ανέφερε: «Ναι έχω αποφασίσει, αλλά προτιμώ να την μάθουν οι παίκτες μου από εμένα λίγο πριν το ματς παρά από μία συνέντευξη Τύπου».    

Μιλώντας ακόμη περισσότερο για την δική του ομάδα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Εμείς ζητάμε από την ομάδα που χτίζουμε και με νέα πρόσωπα και με νέα φιλοσοφία, να κυριαρχεί η φλόγα και ο ενθουσιασμός. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες. Τους παίκτες μου θα τους δικαιολογήσω αν έχουν μία μέτρια μέρα, δεν θα τους δικαιολογήσω όμως αν δεν καταβάλουν προσπάθεια και αν δεν παίζουν δυνατά. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα επηρεάζει και τον κόσμο, έτσι ώστε και εμείς με το παιχνίδι μας να παρασύρουμε τον κόσμο». 

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές και τις επαφές με το νέο ιδιοκτήτη, ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι θα πορευτούμε επάνω στο πλάνο που έχουμε εκπονήσει με τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι να εξασφαλιστεί οικονομική σταθερότητα».

Για τον στόχο που έχει η ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι, τόνισε: «Πάντα έχεις στόχους και όταν τους πετυχαίνεις κοιτάς για τον επόμενο. Τώρα σκεφτόμαστε τον Ευρωπαϊκό αγώνα και μετά το πρωτάθλημα για να ξεκινήσουμε θετικά. Μέσα στην έδρα μας σίγουρα θέλουμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα σε τέτοια διπλά παιχνίδια όπου παίζονται προκρίσεις, κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Άρα και εμείς δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ. Ακόμη και το 0-0 πιστεύω θα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς».

Ρωτήθηκε και για τον Λώρενς ο Γιώργος Δώνης και ανέφερε: «Αφού είναι στην 20άδα πάει να πει ότι έχει μία ετοιμότητα, σίγουρα όχι όπως οι άλλοι παίκτες μας. Αγωνιστικά αλλά και σε φυσική κατάσταση είναι σε καλό επίπεδο, όχι όμως για να βγάλει 90λεπτο».

Για τα χαρακτηριστικά της Ραπίντ, ο Γιώργος Δώνης είπε: «Στο επιθετικό κομμάτι αυτή η ομάδα μοιάζει αρκετά με εμάς. Άρα έγινες δουλειά και εκεί. Είναι καλή στα στημένα, ενώ μεσοεπιθετικά έχει παίκτες με ποιότητα. Όταν επιτίθενται βγάζουν και τέσσερις και πέντε παίκτες κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Γι’ αυτό χρειάζεται ειδικός τρόπος αντιμετώπισης». 

Ζητήθηκε και πρόβλεψη από τον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Το ζευγάρι είναι αμφίρροπο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί για να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας». 

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και αν τον αφήνει ικανοποιημένο, ο προπονητής της ομάδας επεσήμανε: «Είχα μία εικόνα και πριν, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το να δουλεύεις την ομάδα κάθε μέρα. Σε αρκετά από αυτά που ήξερα άλλαξα άποψη, σε άλλα όχι. Κάποιοι παίκτες κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου, κάποιοι όχι. Από εκεί και πέρα για τις μεταγραφές περιμέναμε μέσα στον Αύγουστο να πέσουν οι τιμές και να πάρουμε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες. Έγινες και αυτό. Περιμένουμε ακόμη να επανέλθουν πλήρως οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Σταφυλίδης, αλλά και ο Γκαρσία που έκαναν ελλιπή προετοιμασία. Έχουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά δεν έχουμε πλήρες ρόστερ. Για παράδειγμα δεν έχουμε κεντρικό αμυντικό να παίζει και μπακ, δεν έχουμε και μπακ να παίζει στο κέντρο της άμυνας».

Για τον Βιβιάν, ο Δώνης τόνισε: «Δεν είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά σε ρυθμό αγώνων».

Τέλος μίλησε και για τους Σαλπιγγίδη – Φωτάκη: «Δεν έχουμε ακόμη ενσωματωθεί στην φιλοσοφία παιχνιδιού μας. Θα πρέπει να παλέψουν και αυτοί γιατί τακτικά υστερούν…»       














 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  για το εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της SK Rapid Vienna για την φάση των Playoffs του UEFA Europa League θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές, στην φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, όπως ακριβώς έκαναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2. H UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

3. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της UEFA

7. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Φίλαθλοι, σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα, τους διαιτητές και κυρίως προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους».













ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ | ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ-RAPID  

Η λεσχη φιλων ΠΑΟΚ Δραμας διοργανωνει εκδρομη στην Τουμπα την Πεμπτη 23/09 πληροφοριες στα τηλεφωνα 6936633933,2521037785 και στα γραφεια μας προμηθεως 17 καθημερινα μετα τις 19:00.
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ | ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝ

Η λεσχη φιλων ΠΑΟΚ Δραμας διοργανωνει οδικη εκδρομη για τον επαναλαπτικο στην βιεννη, αναχωρηση τριτη 28/8 μεσημερι, επιστροφη σαββατο πρωι 01/09, πληροφοριες στα τηλεφωνα 6936633933,2521037785 και στα γραφεια μας προμηθεως 17 καθημερινα μετα τις 19:00.

















Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη τιμή του τσάρτερ της ομάδας για τη Βιέννη.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ταξιδέψουν με πτήση charter στη Βιέννη μαζί με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με αντίπαλο την SK Rapid Vienna για τη φάση των Playoffs του UEFA Europa League. Πιο αναλυτικά:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

- Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Βιέννη.

- Πτήσεις charter με την ASTRA Airlines Θεσσαλονίκη - Βιέννη και Βιέννη- Θεσσαλονίκη αναχώρηση 29/8 στις 11.00, επιστροφή  31/8 στις 18:45.

- Service business class σε όλους τους επιβάτες κατά τη διάρκεια των δύο πτήσεων.

- Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο και από/προς το γήπεδο.

- Ξενάγηση πόλης.

- Το εισιτήριο του αγώνα σε διακεκριμένη θέση.

ΚΟΣΤΟΣ:

595€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (διαφορά σε μονόκλινο: 105€)

Πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.

Περισσότερες πληροφορίες από Δευτέρα έως Παρασκευή:  2310-954055  (09:00-17:00) &  2310-540970  (09:00 - 17:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...