27/8/12

oxyro N1.819























Superleague
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - 1-0
O ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωτάθλημα της Superleague νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικο στην Τούμπα με  γκολ που πέτυχε στο 57ο ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Γιώργος Δώνης
«Αυτό που έχω πει στους παίκτες, είναι πως ανεξάρτητα τα συνεχόμενα παιχνίδια και απόδοση, πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε. Κακό παιχνίδι από εμάς, αλλά σημαντικό το ότι κερδίσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς. Όταν ένα παιχνίδι από τη δική μας πλευρά είναι κακό χωρίς κίνηση και ρυθμό, κάνεις υποθέσεις για το τι μπορεί να φταίει. Οι παίκτες μου είπαν πως δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τόση ζέστη δημιουργεί προβλήματα. Νομίζω ότι από το μόνο που μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι είναι η νίκη»

Για τις αλλαγές στα μπακ;
«Είναι θέμα σκέψεις και για σήμερα και για την έμπτη. Ήθελα να δώσω ανάσες στον Λίνο και ο Έτο έχει εδώ και δέκα μέρες ένα πρόβλημα πάνω από τον προσαγωγό και προτιμήσαμε να τον προστατέψουμε»

Η αλλαγή του Σαλπιγγίδη;
«Είναι θέμα τραυματισμού και θα πάμε για εξετάσεις»

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από βαριά τιμωρία. Υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα;
«Εμείς ανησυχούμε για το πώς θα παίξουμε. Αυτό σκεφτόμαστε ανεξάρτητα ποια τιμωρία θα έχουμε, εμείς θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους και να το απολαύσουμε»

Ο λόγος που κέρδισε ο ΠΑΟΚ είναι ο Κλάους. Ένα σχόλιο για αυτόν και αν πρέπει να βρεθεί μία εναλλακτική λύση στο σκοράρισμα;
«Κάθε ομάδα χρειάζεται πολλούς σκόρερ, αλλά έχει και έναν που σκοράρει πολύ. Ο Κλάους κάνει πολύ δουλειά όχι μόνο στο σκοράρισμα. Δε γίνεται κάθε φορά να δίνει τη λύση αυτός».

Σύμπτωση το ότι σκοράρει ο ΠΑΟΚ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο;
«Μερικά ερωτήματα δεν έχουν απαντήσεις. Σήμερα το καλό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άρα υπάρχει ένα θετικό» .

Δεχτήκατε δύο φάσεις από κόρνερ. Υπάρχει προβληματισμός για αυτό;
«Στεκόμαστε σε όλα. Δεν περνάει στο κομμάτι  της λειτουργίας τίποτα χωρίς ανάλυση. Φυσικά και ξέρω ποιος έχει την ευθύνη. Είναι κάτι που γίνεται ανάλυση και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Είχαμε πρόβλημα και μας δημιούργησαν και άγχος μετά από αυτή την κακή αμυντική λειτουργία».

Ο Γκαρσία θα παίξει την Πέμπτη;
«Ειλικρινά δεν ξέρω. Περιμένω να δω τις επόμενες δύο προπονήσεις, είναι εκτός ρυθμούς και θα αποφασίσουμε από κοινού. Μας δημιουργεί πρόβλημα η αποβολή του Λαζάρ και είναι περιορισμένες οι επιλογές και πρέπει να βρούμε λύση από την ομαδική λειτουργία»

Πως είδατε τον Πανθρακικό;
«Ήμουν σίγουρος πως θα ήταν καλή ομάδα γιατί ο Σάββας δουλεύει πολύ καλά και το λέω όχι γιατί είμαστε φίλοι, αλλά γιατί ξέρω πως μελετάει. Παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικοί και ίσως η κακή μας εικόνα ως ένα σημείο να οφείλεται και στον αντίπαλο».

Τι περιμένετε να δείτε στο φετινό πρωτάθλημα;
«Βλέπουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, πολλές επηρεασμένες ομάδες από τα οικονομικά, οι πρώτες αγωνιστικές είναι μυστήριες,, ενώ υπάρχει και η ζέστη που επηρεάζει σε πρώτη φάση. Δεν έχω άποψη ακόμη».

Μήπως ο Σταφυλίδης παίζει πολύ χαλαρά;
«Ο Κώστας είναι αλήθεια πως όταν δεν κάνεις διακοπές, πηγαίνεις σε ένα τουρνυά που πας τελικό, προσπαθείς να προσαρμοστείς και έχεις τραυματισμό, νομίζω πως ο Κώστας χρειάζεται χρόνο και από ρυθμό, φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού πλάνου. Είναι θέμα ανετοιμότητας»
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κάτσε (87) - Λουσέρο (2), Λαδάκης (85)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Θάνος (Γρεβενών).
ΒΟΗΘΟΙ : Τάτσης (Ηπείρου) - Χαρίσης (Γρεβενών).

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Κουμάλο, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης (75  Φωτάκης), Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (66  Γιάννου), Σαλπιγγίδης (46 Λόρενς), Αθανασιάδης.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ : Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο (82  Μιχαλόπουλος), Στάθης, Σαρακατσάνος, Λουσέρο, Λαδάκης, Σερφά, Μουνάφο, Μίνγκας (61 Κοντογουλίδης), Μπαϊκαρά, Κυβελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...