10/8/12

oxyro N1.805


 

















Europa League
ΠΑΟΚ - Μπνέι Γιεχούντα - 4-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 την Μπνέι Γιαχούντα στη Τούμπα, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα, στο πρώτο ημίχρονο μία κακή εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο ένα επιβλητικό παιχνίδι με πολύ καλή απόδοση.

Γιώργος Δώνης 

Στην πρώτη του τοποθέτηση ανέφερε: «Μπήκαμε με διάθεση, αλλά μετά το 15λεπτο ήταν σαν να μαζεύτηκε να παίξει μία γειτονιά. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια. Ίσως να ήταν χαλαροί λόγω της προηγούμενης νίκης. Μπορεί να αγχώθηκαν λόγω του γκολ του αντιπάλου. Πρέπει όμως να βρίσκουμε απαντήσεις».

Επεκτείνοντας για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, τόνισε: «Υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις των γραμμών και επίσης χωρίς να αποτελεί αιχμή για τους ποδοσφαιριστές μου, όταν αποφασίζεις να δώσεις χρόνο σε ανέτοιμους ποδοσφαιριστές, μπορεί να δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα, αλλά αυτό δε δικαιολογεί τους υπόλοιπους εννιά παίκτες. Υπήρξε κακή συμπεριφορά στο τακτικό κομμάτι από τους δύο αμυντικούς χαφ. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να έχουμε κακή εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα αυτά άλλαξαν, κάναμε κάποια σημαντικά πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει και πήραμε την πρόκριση. Δεν με απασχολεί αν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες».

Για το τι πρέπει να ακολουθήσει όσον αφορά την ομάδα του συμπλήρωσε: «Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο σκαουτινγκ στον αυριανό αντίπαλο και να παρουσιαστούμε προσγειωμένοι στο στόχο μας και να μειώσουμε τα λάθη».

Για την ταχύτητα της άμυνάς του, ανέφερε: «Δεν μπορεί ποτέ οι κεντρικοί αμυντικοί να είναι πιο γρήγοροι από τους επιθετικούς.. Έχουμε μια στρατηγική η άμυνα να είναι ψηλά και να μάθουν και οι αμυντικοί να λειτουργούν στο ανοικτό γήπεδο. Δεν σημαίνει ότι αν βάλεις έναν γρήγορο στην άμυνα δε θα κάνει τέτοια λάθη. Εγώ στέκομαι στη γενική αμυντική λειτουργία». .

Για το αν τα διοικητικά επηρεάζουν την ομάδα και τα αποδυτήρια τόνισε: «Να σας πω ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο. Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει και είναι προσγειωμένοι παρότι για ένα διάστημα σήμερα ήταν αρκετά απείθαρχοι».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε: «Φυσικά θα γίνουν μεταγραφές. Δεν είμαστε μια πλήρης ομάδας κι έχουμε αρκετά θέματα. Θέλουμε να έρθουν δυο ή και τρείς παίκτες και να προστεθούν κι αυτοί που λείπουν. Θέλουμε να επανέλθει ο Σταφυλίδης και σε καλή κατάσταση ο Φωτάκης και ο Σαλπιγγίδης. Να έχουμε πιο ολοκληρωμένο ρόστερ και να υπάρχει ανταγωνισμός και πιο πολλές επιλογές. Να ξεπεράσουν οι παίκτες τα όρια τους».

Για την αυριανή κλήρωση τόνισε: «Είναι πάρα πολλές ομάδες, δεν μπορώ να ξέρω σε τι γκρουπ θα είμαστε και σίγουρα υπάρχουν κάποιες δυνατές μέσα στο λεγόμενο γκρουπ αδυνάτων, υπάρχουν και κάποιες ισοδύναμες». 
Γιώργος Τουρσουνίδης
«όλοι στον ΠΑΟΚ είμαστε στεναχωρημένοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει. Μέσα στο γήπεδο δεν πρέπει να έχουμε διαφορές, προέχει το καλό της ομάδας» 
Στέφανος Αθανασιάδης 
"Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ο προπονητής μας είπε πολλά στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με στόχο να ανατρέψουμε το σκορ και όταν άλλαξε η ψυχολογία μας απλοποιήθηκαν τα πράγματα", σχολίασε αρχικά ο Αθανασιάδης, ενώ αναφορικά με τα γκολ που πέτυχε απλώς είπε ότι "μπήκα καλά στην χρονιά και αυτό είναι θετικό".
Για το τέλος μίλησε για τους νεαρούς συμπαίκτες του,"εγώ δεν μπορώ να σα πως τι θα γίνει με τις μεταγραφές, ξέρω, όμως, ότι οι εμφανίσεις του Κάτσε και του Πέλκα θα έχουν και συνέχεια"
Μπερτράν Ρομπέρ
"Εύχομαι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ξεκίνησα έτσι τη χρονιά, με μία ασίστ στο προηγούμενο ματς και ένα γκολ απόψε. Ο προπονητής μου έδωσε αυτοπεποίθηση, με έχει βοηθήσει πολύ.Στο πρώτο μέρος προσπαθούσαμε όλοι να επιτεθούμε και δεν είμασταν καλοί. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας μίλησε σκληρά και αλλάξαμε πρόσωπο στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η νίκη"

Μπογκντανί Κουμαλό
"ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε δύο πρόσωπα. Ημασταν πολύ κακοί στο πρώτο μέρος και πολύ καλοί στο δεύτερο. Η εικόνα μας άλλαξε γιατί διορθώθηκαν κάποια πράγματα στην τακτική συμπεριφορά μας. Είμαστε ακόμη στο δεύτερο επίσημο ματς και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης"

Αραούχο Έττο
"Σήμερα είχαμε δύο πρόσωπα, στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για να έρθει η νίκη. Πλέον αυτό που έχει σημασία είναι η αυριανή κλήρωση. Εκεί θα χρειαστούμε και λίγη τύχη, ώστε και φέτος να προκριθούμε στους ομίλους"
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Κάτσε, Γιάννου.
Μπνέι Γιεχούντα: Εγιενούγκμπα, Γκαλ, Αζούζ, Χαντάντ, Εντρι, Αμπού Ζαΐντ, Ιβασκεβίτσιους, Γκαλβάν, Μενάσε, Εντλόβου, Μαρίνκοβιτς, Αλ Μαντόν, Μουνίς, Ζαϊρί, Αγκάγιεφ, Νας, Μπαργκίγκ, Ναούμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...