25/8/12

oxyro N1.818

















Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 | ΠΑΟΚ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 2-1
Η ομάδα μας επιβλήθηκε χθες της Ραπίντ Βιέννης με το φτωχό 2-1 και γκολ των Αθανασιάδη και Κατσικά. Το σκορ – βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα – μπορούμε να πούμε πως αδικεί την ομάδα μας καθώς χάθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Χρέος των παικτών μας είναι να υπερασπιστούν τη νίκη της Τούμπας και να αγωνιστούν για τρίτη συνεχόμενη φορά στους ομίλους του Europa League.
Όσον αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μας εκπλήσσουν καθόλου. Εδώ και αρκετό καιρό σαν σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ έχουμε καταδείξει το ρόλο της αστυνομίας γενικότερα, και συγκεκριμένα της ανίκανης και επικίνδυνης για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ πλέον, αστυνομικής διεύθυνσης  Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιούμε το χαρακτηρισμό «ανίκανη», γιατί ενώ πριν από λίγο καιρό απασχόλησε 190 (!?!?!) αστυνομικούς ώστε να μπουκάρει χωρίς λόγο σε συνδέσμους και δεκάδες σπίτια οπαδών του ΠΑΟΚ και ξόδεψε χιλιάδες εργατοώρες σε παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών (κάνοντας τελικά μια τρύπα στο νερό), δεν κατάφερε να κάνει το αυτονόητο (μερικούς απλούς ελέγχους στην είσοδο της Θύρας 8) με κίνδυνο το παιχνίδι να τιναχθεί στον αέρα. Επίσης, χρησιμοποιούμε το χαρακτηρισμό «επικίνδυνη», διότι μετά τους τόνους δακρυγόνων, τους απρόκλητους ξυλοδαρμούς και τις αναίτιες συλλήψεις οπαδών μας διαχρονικά, η αστυνομική διεύθυνση της πόλης στρέφεται πλέον και κατά της ομάδας μας κυριολεκτικά βάζοντας σε περιπέτειες ακόμα και τη φετινή ευρωπαϊκή μας πορεία. Νομίζουμε πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας και να σταθεί απέναντι σε όσους κάνουν κακό στο σύλλογο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί δεν είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που το μόνο «κακό» που έκαναν χθες είναι να υπερασπιστούν τους συνοπαδούς τους αλλά η ελληνική αστυνομία.
Τέλος, μια επισήμανση στους επίδοξους Σουλιώτες «οπαδούς» της «Ραπίντ»: Το ύψος από το δρόμο ως την κορυφή της θύρας 8 είναι μεγάλο, οπότε προσοχή στους συνωστισμούς…
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βιέννη! Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί για να πανηγυρίσει μια ακόμα μεγάλη πρόκριση. Η Θύρα 4 δε θα μπορούσε να απουσιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου