2/8/12

oxyro N1.803





























Πλέι οφ του Europa League

 Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπόθεση πρόκριση  τυπική διαδικασία νίκησε στο Τελ Αβίβ  με 0-2 την Μπνέι Γιεχούντα. Τα γκολ Γεωργιάδης και Αθανασιάδης.

Γιώργος Δώνης

"Σίγουρα θέλουμε σε κάθε ματς να παίρνουμε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή, που χτίζουμε την ομάδα και τη νοοτροπία της, έχω στο μυαλό μου  να βλέπω ότι κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, και να γινόμαστε πιο αισιόδοξοι. Σήμερα ήμασταν πολύ σοβαροί», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τις καιρικές συνθήκες: «Όταν βγήκε η ομάδα για ζέσταμα ήμασταν χαρούμενοι λόγω των καιρικών συνθηκών. Όταν ξεκίνησε το ματς αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτό που θέλαμε»

Για το βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ: "Γενικώς περιμένω ότι σταδιακά θα αποκτάμε καλύτερο ρυθμό. Σήμερα οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες για να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα. Αυτό που βλέπω σε αυτές τις πέντε εβδομάδες που δουλεύουμε είναι ότι δεν ήμαστε τόσο ήρεμοι και είμαστε βιαστικοί. Αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του: «Υπάρχει μία λογική συνέχεια από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση. Δεν θέλω να περιορίσω το ταλέντο τους, προσπαθώ ειδικά τους μεσοεπιθετικούς να τους απελευθερώσω. Αν δεν ήταν τέτοιες οι συνθήκες, θα έλεγα ότι σήμερα δεν θα ήμουν ικανοποιημένος από το ρυθμό, αλλά ξέρω το λόγο».

Για τον επαναληπτικό: «Τα επίσημα ματς μας δίνουν καλό ρυθμό. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Η Τούμπα πρέπει να γίνει ένα γήπεδο στο οποίο θα έχουμε ελάχιστες απώλειες».

Γιώργος Γεωργιάδης

"Δεν είναι καμιά νίκη εύκολη. Υπάρχει πάντα άγχος στο πρώτο μέρος. Ξέραμε τι δουλειά έχει γίνει και πώς είμαστε μια καλή ομάδα. Ευτυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο το ματς και πάντα οι ελληνικές ομάδες δυσκολεύονται εδώ στο Ισραήλ.
Σήμερα είδαμε δυο παιδιά που μεγάλωσαν μέσα στον ΠΑΟΚ, τον Πέλκα και τον Κάτσε να παίζουν ένα ευρωπαϊκό ματς και τους εύχομαι τα καλύτερα".
Για το ότι ο κόσμος περιμένει να ακούσει ενίσχυση στα μεταγραφικά, σημείωσε: "Αυτά θα μας απασχολήσουν από αύριο. Για μένα είναι σημαντικό οι παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα να είναι καλά και ικανοποιημένοι".
Μπνέι Γιεχούντα: Αγιενούγκμπα, Αζούζ, Κοέν, Μόρι, Έντρι, Ιβασκεβίτσιους, Μενάσε (Αμπού Ζαΐντ 46΄), Ναούμ (Αγκάγιεφ 66΄), Γκαλβάν (Λεβί 81΄), Μαρίνκοβιτς,  Εντλόβου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κουμάλο, Κατσικάς, Γκαρσία, Λάζαρ (Κάτσε 75΄), Γεωργιάδης (Σαλπιγγίδης 82΄), Ρόμπερ, Αθανασιάδης, Γιάννου (Πέλκας 71΄).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π. Ραντοβάνοβιτς (Μαυροβούνιο)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ετο (38΄), Αζούζ (56΄), Ναούμ (61΄), Αθανασιάδης (89΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...