31/7/12

oxyro N1.801

















Η αναμέτρηση  θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τη Nova, θα αρχίσει στις 20:00 και θα καλυφθεί από το Novasports2...
H ανακοίνωση για το παιχνίδι:

«Η μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ με την Ισραηλινή Μπνέι Γιεχούντα, ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova!
H Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου αγώνα Μπνέι Γιεχούντα - ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.
Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στο Ισραήλ, την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στις 20.00, από το Novasports 2.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 23.00 από το Novasports1.
Tον αγώνα θα σχολιάσει ο Αγγελος Στυλιάδης.
Οι ρεπόρτερ της Νova θα στέλνουν σε συνεχόμενη ροή ειδήσεις και νέα από τον αγωνιστικό χώρο, διαθέσιμα όλα, στο novasports.gr».











Τελικός  μπιτς χάντμπολ
ΠΑΟΚ - Ηλιούπολη - 2-1

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε και φέτος πρωταθλητής Ελλάδος στο Χωριό της Ειρήνης στην Καρδία στο μπιτς χάντμπολ, στον τελικό νίκησαν την Ηλιούπολη με 2-1, ενώ ο Κώστας Γουργούμης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της τελικής φάσης. 

ΠΑΟΚ - Κώστας Γουργούμης, Θοδωρής Πετρίδης, Μίμης Περβανάς, Γιώργος Πίτσιος και Σωτήρης Μαραγκός του, Γιώργο Μαυρίδη και Σάκη Βαλαβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...