22/7/12

oxyro N1.796



































ΠΑΟΚ - Μαγιόρκα - 0-0

Ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο,την Ισπανική Μαγιόρκα έμεινε στο 0-0, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. 

Γιώργος Δώνης

«Σχεδόν κλείνουμε τέσσερις εβδομάδες και  βρισκόμαστε σε πολύ σωστό δρόμο. Αυτά που δουλεύουμε συνεχίζουμε να τα περνάνε. Τις δυο τελευταίες μέρες πήγαμε στο κομμάτι της οργανωμένης άμυνας και σήμερα μου άρεσε που συνδυάσαμε σωστά, τόσο την οργανωμένη άμυνα όσο και την πίεση ψηλά. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλά σε αυτό το βαθμό. Από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε, οι παίκτες μου αφομοιώνουν αυτά που ζητάω, παρότι είναι μεγάλος ο βαθμός της κούρασης. Όταν λυθούν τα πόδια θα γίνουν όλα πιο αυτοματοποιημένα».

Για τη διάθεση, που έδειξαν οι παίκτες του :
«Ήταν δυνατό τεστ και πέρα από το τακτικό κομμάτι, οι παίκτες μου  ήταν πολύ δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, πήγαιναν δυνατά στην μπάλα. Η  ομάδα έβγαλε τσαμπουκά στο γήπεδο και εμένα μου αρέσει αυτό. Οι μικρότεροι σε ηλικία πρέπει να  συνηθίσουν με το ίδιο πνεύμα γιατί μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή. Ήδη γίνονται οι τελικές πρόβες αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι με την Αϊντχόβεν θα συνεχίσουμε όπως και σήμερα και μετά η προετοιμασία μπαίνει σαν να ήμαστε σε συνθήκες πρωταθλήματος με αγώνα κάθε εβδομάδα».

Για την ενσωμάτωση των διεθνών και του Γκαρσία:
«Ο Μαλεζάς και ο Σαλπιγγίδης προέρχονται από διακοπές και θα δούμε κατά πόσο θα είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι. Ο Σταφυλίδης είναι ενεργός απλά του δίνουμε κάποιες ανάσες. Ο Γκαρσία δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα δούμε αν μπορεί να παίξει την Πέμπτη με την Αϊντχόβεν».

Για την τύχη του Τζιλ Μπαρνς :
«Ο Μπάρνς δεν είναι αυτό που θέλω. Θα κοιτάξουμε κάποιες άλλες περιπτώσεις γιατί όπως έχω πει θέλουμε ένα έτοιμο παίκτη πίσω από Γεωργιάδη και Ρομπέρ».

ΠΑΟΚ: Γλύκος (Μελίσσας 85΄), Ετο (Αποστολόπουλος 74΄), Κουμάλο (Ιντζίδης 87΄), Κατσικάς (Στάμου 82΄), Λίνο (Κωνσταντινίδης 74΄), Παναγιωτούδης (Κάτσε 46΄), Λάζαρ (Κίτσιου 87΄), Γεωργιάδης (Παπάζογλου 78΄), Ρομπέρ (Πόποβιτς 78΄), Γιάννου (Πέλκας 65΄), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 78΄).

ΜαγιόρκαΑουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα (Μάρκες 46΄), Τσαρλι Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...