19/7/12

oxyro N1.792





































ΠΑΟΚ - Τσβόλε - 4-1
Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-1 τη Τσβόλε, με πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι σε κάθε φιλικό παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος. Tα γκολ Ρομπέρ, Γιάννου, Λίνο και Αθανασιάδης.
Γιώργος Δώνης 
«Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Βέβαια, όταν δημιουργείς μία ομάδα, αυτό  είναι το τελευταίο. Με ευχαριστεί ότι σε κάθε προπόνηση  ζητάω κάτι διαφορετικό, οι παίκτες το αφομοιώνουν και το βγάζουν στο παιχνίδι. Οι παίκτες το ευχαριστιούνται και υπάρχει μεγάλη διάθεση για επιτυχία».

Για το στοιχείο που έδειξαν σήμερα: «Κάτι που είδατε και στην προπόνηση είναι ότι όταν ο αντίπαλος μας περιμένει στο δικό του μισό πρέπει να είμαστε ήρεμοι έξω από την περιοχή του και να έχουμε καλές επιλογές. Σήμερα το κάναμε σε σημαντικό βαθμό».

Για την ανταπόκριση των παικτών του: «Για να προοδεύει μία ομάδα εξαρτάται από τους παίκτες, κατά πόσο κάνουν αυτά που τους λέει ο προπονητής, από την εξυπνάδα και την ποιότητά τους. Είναι έκπληξη και για εμένα αυτό που γίνεται, όχι μόνο με τους έμπειρους, αλλά και με τους νεότερους παίκτες. Πηγαίνουμε πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενα».

Για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί οι διεθνείς, κι όμως η ομάδα παρουσιάζει καλή εικόνα: «Αυτό κάνει πιο σημαντική την επιτυχία των παιδιών που είναι μέσα στην ομάδα. Καταλαβαίνουν όλοι ότι πρέπει να μπουν σε αυτή τη λογική¨».

Για το επόμενο στοιχείο που θα προσθέσει στον ΠΑΟΚ: «Σκέφτομαι ότι στο επόμενο ματς πρέπει να βάλουμε ακόμη ένα στοιχείο. Όπως όταν περιμένουμε τον αντίπαλο και ψάχνουμε την αντεπίθεση ή όταν θα χάνουμε τη μπάλα θα πρέπει να προσπαθούμε να την ξαναπάρουμε με τους πιο κοντινούς παίκτες».

Για τον Μπαρνς: «Ο Μπαρνς θα αποχωρήσει αύριο από την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει. Έχω κάποιες σκέψεις γιατί βλέπω ότι πέρα από τον Γεωργιάδη και τον Ρομπέρ δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να είναι έτοιμος να καλύψει τη θέση του εξτρέμ».

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (Γιακουμής 68΄), Κατσικάς (Στάμου 46΄), Κουμάλο (Ιντζίδης 46΄),Ετο (Αποστολόπουλος 59΄), Λίνο (Κωνσταντινίδης 59΄), Κάτσε (Μπαρνς 46΄), Λάζαρ (Τσανδάρης 68΄), Ρομπέρ (Παπάζογλου 68΄, Γεωργιάδης (Παναγιωτούδης 59΄), Γιάννου (Πέλκας 59΄), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 59΄).

Τσβόλε: Τερ Βίλεν, Φαν Πόλεν, Φαν Χίντουμ, Μπρέρσε, Ααφχες, Φαν ντεν Μπεργκ, Γκροτ, Πλουίμ, Ρένιερς, Ασεντεχ, Μπένσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου