5/7/12

oxyro N1.784









Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ για το πορίσμα που αφορά τον έλεγχο της ΠΑΕ.
«Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ , ανακοινώνει και παράλληλα ενημερώνει τα μέλη του καθώς και τους φιλάθλους του , συγχρόνως δε και όλους αυτούς που τις τελευταίες ημέρες  ασχολούνται με το θέμα του πορίσματος του ορκωτού λογιστή , ο οποίος διενήργησε έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατόπιν εντολής της  επιτροπής διαφάνειας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ , ότι το συγκεκριμένο πόρισμα βρίσκεται στα χέρια του ΣΔΟΕ κατόπιν εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα από την πρώτη στιγμή.
Στο πλαίσιο δε της εντολής του εισαγγελέα έχουν ήδη καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή του ΣΔΟΕ τόσο τα μέλη της επιτροπής διαφάνειας όσο και μέλη των διοικήσεων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθεί από το ΣΔΟΕ   το αποτέλεσμα θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε το όψιμο ενδιαφέρον όλων αυτών που επανέφεραν το θέμα να είναι από πραγματική και άδολη αγάπη για τον ΠΑΟΚ και να μην υποκρύπτει υστεροβουλία».
















Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον κόσμο και τους μετόχους της ΠΑΕ
«Καλώ όλους του μετόχους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας σε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις 26.7.2012 (17:00) στο PAOK SPORTS ARENA.

Θεωρώ ότι μέχρι σήμερα αυτοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας και θα πρέπει να λάβουν για μια ακόμη φορά πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση για την κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Οφείλουμε επίσης να κάνουμε δημόσιο και ειλικρινή απολογισμό για τα πεπραγμένα.

Κυρίως όμως, πρέπει να διαπιστώσουμε γιατί μας λείπει η ενότητα και οι σχέσεις εμπιστοσύνης, που ήταν το ισχυρό μας όπλο.

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται από εμάς που αποτελούμε τη Διοίκηση, πλάνο και σχέδιο, που να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε όλοι μας. Όλα αυτά όμως πρέπει να είναι πλήρως αποδεκτά από τον κόσμο, ώστε να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης
»

Ζ. Βρύζας
Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

















Σούλης Μαρκόπουλος

«Θα ήταν πολύ καλύτερο αυτό με τους Ελληνες, σε περίοδο που οι ομάδες ήταν οικονομικά εύρωστες. Ισως η σημερινή οικονομική συγκυρία, δημιουργεί αυτήν την κατάσταση. Πιστεύω ότι οι Ελληνες προπονητές, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο έργο, που έκαναν οι ξένοι, σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τα προηγούμενα χρόνια. Θα δείξει πόσο ανταγωνιστικό θα είναι. Τι ρόστερ θα φτιάξουν οι ομάδες, εξάλλου τα μπάτζετ Ολυμπιακού και Παναθηναίκού, δε θα είναι χαμηλά. Οι παίκτες μπορεί να πάνε σε Τουρκία και Ισπανία, που μπορούν να δώσουν χρήματα και αν δε βρουν εκεί, θα έρθουν σε αυτές τις ομάδες. Από τα 20 εκάτ. μπάτζετ στα 12, δε λέει και τίποτα».

Για την προετοιμασία που έχει γίνε ως τώρα: «Ανα πάσα στιγμή οποιοσδήποτε προπονητής, δουλεύει για την ομάδα του. Αυτό δε μου λέει κάτι. Θέλουμε να φτιάξουμε μία αξιόμαχη ομάδα, αλλά όλα εξαρτώνται από την οικονομική βάση. Σε αυτό, το κάλεσμα που θα κάνουμε στον κόσμο, να βρει ανταπόκριση. Σε αυτές τις συγκυρίες και με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας, να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα».

Για τη διαδικασία των τράι άουτ: «Ηταν μία εμπειρία, σε πρώτη φάση. Συμμετείχαν αρκετοί παίκτες. Είδαμε κάποιους δια ζώσης, είχαμε ακούσει ότι παίζουν καλά, αλλά τώρα έχουμε εικόνα μέσα στο γήπεδο. Οταν κάνουμε το ρόστερ και χρειαστούμε κάποιον από αυτούς, θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να τον εντάξουμε στην ομάδα».

Για το ενδιαφέρον για τον Κώστα Χαραλαμπίδη: «Οταν κάνεις σε έναν παίκτη πρόταση, πρώτο-πρώτο, καταλαβαίνετε. Δεν έχει σημασία με ποιον προπονητή ήταν. Οπως και να έχει, θα έπαιζε. Το ήθελε πολύ και για αυτό έχει αυτήν την πορεία».

Για το μπάσκετ που θέλει να παίξει του χρόνου με τον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε μία πιο πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, να τρέξουμε, το θέμα είναι να φέρουμε τους παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό. Ελπίζουμε να το καταφέρουμε».

Για τη βελτίωση του ελληνικού πρωταθλήματος: «Εχει πρόβλημα αξιοπιστίας... Υπάρχουν πολύ καλοί Ελληνες παίκτες και τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα πρωταγωνιστούν. Δεν υπάρχει όμως ανάλογη αξιοπιστία και θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη βάση στα νέα παιδιά, να βοηθήσουν τις μεγάλες ομάδες. Ισως τώρα εξ’ ανάγκης να γίνει».

Για το τι προτιμάει ο ίδιος: «Ο ΠΑΟΚ να βγει τρίτος και να έχει 6.000 κόσμο. Θα ήθελα ο κόσμος να είναι στο γήπεδο, πάνω από όλα. Ο κόσμος μπορεί να κρατήσει την ομάδα. Πρέπει να αισθανθεί ότι η ομάδα είναι δικό του δημιούργημα. Οτι είναι παιδί του και πρέπει να το υποστηρίξει. Αμα θα είναι γεμάτα τα γήπεδα, θα αλλάξουν και οι ισορροπίες στο μπάσκετ. Ο κόσμος μπορεί να φέρει και άλλα. Χρήματα, χορηγούς και πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη, αλλά πρέπει να γίνει μία προσπάθεια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00