27/7/12

oxyro N1.799





   
Φιλικό
ΠΑΟΚ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - 0-2

O ΠΑΟΚ  δεν κατάφερε να "κοντράρει" την ισχυρή Αϊντχόφεν, που είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας και πέρασε εύκολα από την Τούμπα με 2-0...
Γιώργος Δώνης 
"Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας στο ευρωπαϊκό ματς. Σήμερα καλοί επιθετικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Όσο κουραζόμασταν είχαμε πρόβλημα με τις αποστάσεις μας, κυρίως απ την αμυντική τετράδα".

Για την αναμέτρηση με τη Μπνέι: "Στην προετοιμασία προσπαθούσα να δώσω 60-70 λεπτά χρόνο στους παίκτες. Με αυτές τις συνθήκες. καύσωνα και υγρασίας είναι δύσκολο να ανταποκριθεί ένας αθλητής. Η αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα, αλλά δεν συγκρίνεται με την Αιντχόφεν. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί και την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για τους Σαλπιγγίδη και Μαλεζά: "Από τη στιγμή που βρίσκονται στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι. Εγώ κοιτάζω τη φυσική κατάσταση, σίγουρα οι διεθνείς θα χρειαστούν χρόνο. Θέλουμε και τους δύο. Από την άλλη δεν μπορείς να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει. Ο Στέλιος είναι διαφορετική περίπτωση καθώς έχει απομένει ένας μόνο χρόνος για το συμβόλαιό του. Εμείς θέλουμε να μείνει και καταθέσαμε μία καλή πρόταση. Στην περίπτωση του Δημήτρη δυστυχώς παίζει ρόλο και η κρίση στην Ελλάδα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι υποχρέωση κάποιου ποδοσφαιριστή να μειώσει το συμβόλαιό του. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει και να μην αδικηθεί. Ανάλογα με τις δύο αυτές υποθέσεις θα προχωρήσουμε σε μία ή δύο μεταγραφές".

Για τον Μπανγκουρά: "Ο Μπανγκουρά δεν υπολογίζεται στο ρόστερ, ο Παπάζογλου είναι μια διαφορετική περίπτωση. Θα μιλήσω μαζί του και θα δούμε".
Γιώργος Κατσικάς  
"Ελπίζω στη νίκη έστω και αν αγωνιστούμε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, με πολλή ζέστη. Αν είμαστε εμείς σίγουροι στις επιλογές μας δεν θα έχουμε πρόβλημα"
ΠΑΟΚ : Γλύκος (46 Κρέσιτς), Έτο (74 Αποστολόπουλος), Κουμάλο (85 Ιντζίδης), Κατσικάς (67 Μαλεζάς), Λίνο (67 Σταφυλίδης), Γεωργιάδης (80 Κωνσταντινίδης), Λάζαρ (59 Κάτσε), Γκαρσία (67 Παναγιωτούδης), Ρομπέρ (74 Πέλκας), Αθανασιάδης (80 Δεληγιαννίδης), Γιάννου (59 Σαλπιγγίδης).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ : Τίτον, Μπουμά, Μαρσέλο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στόοτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (46 Ριτσμάιερ), Νάρσινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...