10/7/12

oxyro N1.787

 




























































 



























Π.Α.Ο.Κ. - Οτελούλ Γκαλάτι - 0-1

Στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας στο Άρνεμ ο ΠΑΟΚ είχε καλή κυκλοφορία, δημιούργησε φάσεις αλλά ηττήθηκε με 1-0 από την Οτελούλ Γκαλάτι.

Γιώργος Δώνης

«Σε κάθε παιχνίδι δε θέλουμε να χάνουμε και αυτό είναι κάτι αρνητικό. Με ικανοποιεί ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν και σε κάποιες περιπτώσεις κατάφεραν να κάνουν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για το γεγονός ότι η ομάδα απειλήθηκε μόνο από στημένες φάσεις: «Από κάθε θετικό πρέπει να βλέπουμε και τα αρνητικά. Τώρα μαθαίνω κάποιες λεπτομέρειες. Θέλω να δω ποιος μαρκάρει καλύτερα στα στημένα και είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία».

Για το γεγονός ότι δεν έπαιξαν όλοι οι παίκτες σήμερα: «Το Σάββατο θα παίξουν και άλλοι. Οι διεθνείς θα πάρουν λίγο χρόνο στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία».

Για την απόδοση των νεαρών και αν ήταν έκπληξη για αυτόν: «Όχι δεν ήταν έκπληξη. Το έχω εξηγήσει. Για μένα είναι πολύ θετικό που ο ΠΑΟΚ έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές που ακόμα και στην προπόνηση μπαίνουν και δε χαλάει ποιοτικά. Η εικόνα μας ήταν ίδια στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο».
Αλβες Λίνο
"Εχουμε δείξει πως έχουμε ποιότητα. Ηταν ένα φιλικό ματς αλλά έδειξαν μεγάλη προσωπικότητα οι νέοι παίκτες. Αυτά που ζητά ο προπονητής, αυτά κάνουμε και στην προπόνηση. Θα βελτιωθούμε παραπάνω, θα γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα φιλικά. Μου άρεσε η εικόνα μας στα δύο ημίχρονα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Η φιλοσοφία του νέου μας προπονητή μας βοηθά πάρα πολύ.
Δεν πρέπει σήμερα να είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά χαρούμενοι. Εχω παίξει το 4-4-2 σε Βραζιλία και Πορτογαλία και ανεξάρτητα από το σχήμα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ".

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο (Κωνσταντινίδης 55), Έττο (Αποστολόπουλος 46), Κατσικάς (Στάμου 72), Κουμάλο (Ιντζίδης 46), Γκαρσία (Κάτσε 55), Παναγιωτούδης (Λάζαρ 46), Γεωργιάδης (Δεληγιαννίδης 55), Ρομπέρ (Πόποβιτς 67), Πέλκας (Παπάζογλου 61), Αθανασιάδης (Γιάννου 61).

Οτελούλ: Μπράνεκ, Ρίπα, Πένγκα, Σίρτζι, Ίλιε, Φίλιπ, Τζιουρτζιου, Ιόργκα (Ιτανγκό 55»), Στομάγιερ, Μπας, Πένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...