14/7/12

oxyro N1.789














 
Μονς - ΠΑΟΚ- 0-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Μονς με 2-0 στο Άρνεμ με καλά διαστήματα στο παιχνίδι, στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού της προετοιμασίας του
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τους συνδέσμους της Γερμανίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτύρονται με πανό "Λευτεριά στα αδέρφια μας". για να δείξουν την συμπαράστασή τους στους φυλακισμένους συνοπαδούς μας.

Γιώργος Δώνης

Για την εικόνα στα δύο ημίχρονα: «Πιο πολύ με ενδιαφέρει, πέρα από το σύστημα, η αντίληψη του παιχνιδιού που αρχίζουν να αποκτάνε οι παίκτες. Και στα δύο ημίχρονα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα, να έχουμε αποστάσεις. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βλέπουμε τα θετικά και αυτά που θέλουν βελτίωση. Παρά την κούραση οι παίκτες προσπαθούν να ανταποκριθούνε σε αυτά που ζητάω»

Για τα διαφορετικά στοιχεία στο σημερινό φιλικό: «Είχαμε πρόοδο στις τελικές προσπάθειες. Όταν προσπαθούν οι παίκτες να  προσαρμοστούν αν τους δείξεις 2-3 πράγματα μαζί, μπορεί να μην καταφέρουν  να τα κάνουν συγχρόνως. Θα μπαίνουν καινούργια πράγματα και πρέπει να γίνουμε πιο απειλητικοί στα επόμενα παιχνίδια».

Για την ετοιμότητα του Μπαρνς και αν είναι εφικτό να βγουν συμπεράσματα τώρα:«Εφικτό δεν είναι πολλές φορές γιατί μπορείς να πέσεις έξω. Η ετοιμότητα του δεν είναι υψηλή και το ξέραμε. Είναι μια δύσκολη απόφαση αλλά είμαστε αναγκασμένοι να την πάρουμε. Θα κρίνουμε το καλύτερο για την ομάδα, γιατί χρειαζόμαστε σε κάποιες θέσεις παίκτες με διαφορετική οντότητα».

Για την προετοιμασία των διεθνών: «Σε αυτό το πλάνο που δουλεύουμε λείπουν βασικά κομμάτια και δεν το κρύβουμε ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να ξεκινήσουν α[ό την αρχή, κάποια καινούργια πράγματα, αλλά επειδή έχουν περισσότερες παραστάσεις πιστεύω θα ανταποκριθούν γρήγορα».

Για την περίπτωση του Σταφυλίδη που συνεχίζει ακόμα με την εθνική Νέων: «Νομίζω έχει κάνει κάποιες διακοπές πριν την εθνική Νέων. Θα κάνουμε μία συζήτηση με τον εργοφυσιολόγο και το γυμναστή, ανάλογα θα δούμε πως θα κυλήσει το πρόγραμμα και των διεθνών και του Σταφυλίδη που προέρχεται από παιχνίδια».
Μπονγκάνι Κουμάλο
«Είμαι περισσότερες μέρες εδώ. Είναι η πρώτη μου βδομάδα στην ομάδα. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις, να συμμετέχω περισσότερο και να γνωρίσω καλύτερα τους νέους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου».

Για τα θετικά και τα αρνητικά της άμυνας: «Εχει θετικά σημεία το παιχνίδια σήμερα. Δουλέψαμε πολύ καταλάβαμε περισσότερο ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό θα γίνει και στο μέλλον».
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κουμαλό (Στάμου 72), Κατσικάς (Ιντζίδης 72), Κωνσταντινίδης (Έττο 46), Αποστολόπουλος (Λίνο 46), Παναγιωτούδης (Κάτσε 46), Λάζαρ (Κίτσιου 65), Μπαρνς (Ρομπέρ 46), Πέλκας (Γεωργιάδης 46), Αθανασιάδης (Δεληγιαννίδης 72), Γιάννου (Μπανγκουρά 65).
Μονς (Σίφο): Βέρνερ, Ντεμπισό (Τίμερμανς 62), Ματάις, Νονγκ (Περμπέ 66), Ζολά (Λεπισιέ 62), Φαν Γκίσεγκχεμ, Νικάισε, Τζαρζού (Ντε Μπέλντερ 75), Αντζέλι, Σάπινα (Βαν Ίμσκοτ 62), Μοντέιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...