31/10/11

oxyro N1.598






















paok-oxyro -
Σούπερ Λίγκα

ΠΑΟΚ -
Παναθηναϊκός -1-3

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε κατά κράτος στη μάχη του γηπέδουε 3-1 από τον Παναθηναϊκό σε μια Τούμπα που έβραζε, o βάζελος ήταν καλύτερος και κέρδισε. Οι παίκτες του Μπόλονι ήταν σε... άλλο γήπεδο........
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μεγάλα αμυντικά προβλήματα τραγικές αδυναμίες το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο.
Με πορδές αυγά δεν βαφής...πρέπει επιτέλους η ομάδα να ενισχυθεί τον Γενάρη αλλιώς δεν θα έχουμε καλό Μάη.
Μόνο ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σήμερα μπράβο.
Η ομάδα ήταν απών κυρίες και κύριοι....


" βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανέλα"

Λάσλο Μπόλονι
"Σίγουρα δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι αυτήν τι στιγμή. Είναι μια δύσκολη στιγμή, την οποία πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να πάρουμε θάρρος και να συνεχίσουμε με ένα όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν μιλήσω για το πρώτο ημίχρονο, πιστεύω ότι κάθε ομάδα είχε το δικό της διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν καλύτερα, μετά πήραμε την κυριαρχία. Σε αυτό το πρώτο μέρος νομίζω ότι είχαμε αρκετές πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό επιθετικά.
Επιμένω σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, αν και ο Παναθηναϊκός είχε μια ώριμη αντιμετώπιση, αλλά ακόμη και με αυτό δε θυμάμαι κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία να πετύχουν γκολ. Δυστυχώς τους δώσαμε βοήθεια για να σκοράρουν. Στο ημίχρονο ήθελα να πείσω τους παίκτες μου να είναι πιο αποφασιστικοί, αλλά πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ ψυχολογικά σκότωσε την ομάδα μας. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ακόμη και για το γεγονός ότι οι ευκαιρίες τους μετουσιώστηκαν σε γκολ. Σίγουρα μετά το 2-0 και με την ικανότητα κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού, ήρθε πιο εύκολα η νίκη".


Για τα δύο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από στημένα:

" Πέρα από τα δύο σημερινά γκολ, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί κι άλλα γκολ από τέτοιες καταστάσεις, αλλά αν σε τέτοιες φάσεις δεχόμαστε γκολ τότε θα είναι δύσκολη η κατάσταση".


Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες:

"Πάντα όταν έχεις ποδοσφαιριστές που λείπουν από την ομάδα είναι πρόβλημα. Ειδικά όταν είναι σημαντικοί παίκτες, όπως ο Γκαρσία, ο Αθανασιάδης..., αλλά είναι μια ευκαιρία για τους άλλους να δείξουν τις δυνατότητες τους. Θέλω να πιστεύω ότι οι δυνατότητες τους δεν είναι αυτές που έδειξαν σήμερα, αλλά αυτές που είχαν με τον Άρη. Είναι αλήθεια ότι αν δεν έχεις τρεις ποδοσφαιριστές από τους σημαντικούς και όταν κάνεις τρία δώρα, είναι δύσκολο και για μία ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να το αντέξει".


Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου:

"Μπορώ να δώσω πολλές απαντήσεις. Η πρώτη είναι ότι στο ποδόσφαιρο πάντα έχεις δυνατότητες. Επίσης, μια απάντηση θα είναι ότι μιλάμε για το πρωτάθλημα, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια είναι αυτές οι δύο ομάδες που παίρναν τα εκατομμύρια από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μπορούσαμε να διαλέξτε κάποια από τους τρεις".


Για το τι γεύση αφήνει αυτό το ματς:

"Η χειρότερη γεύση που μου αφήνει αυτό το αποτέλεσμα, είναι ότι δεν μπορέσαμε να δείξουμε το πνεύμα μαχητή που έχουμε δείξει, αλλά κάνοντας τέτοια λάθη δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω".


Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων:

"Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αυτό που μπορώ να τους πω είναι ότι όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να κάνουμε το καλύτερο".


Στέλιος Μαλεζάς

«Έπρεπε να μπούμε δυνατά. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που το έκανε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Στην Ευρώπη για να προκριθούμε πρέπει να νικήσουμε, ενώ είναι σημαντικό και το παιχνίδι της Τρίπολης. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας, που σήμερα ήταν αρκετές»

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
"Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και εμείς να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να δεχτούμε τρία γκολ. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Στο ημίχρονο είπαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, να πιέσουμε και να σκοράρουμε αλλά δεν κάναμε τίποτα από αυτά".

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τους Σάμροκ:

"για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη γιατί σε άλλη περίπτωση κινδυνεύουμε με αποκλεισμό".


Σπαντάτσιο

"Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος μετά το πρώτο γκολ. Χάσαμε βαθμούς που χρειαζόμασταν. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, έχουμε τον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Αρίας, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου. Κρέσιτς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Σπαντάσιο, Κατσικάς, Γιάννου.

Παναθηναϊκός:Καπίνο, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα, Κουΐνσι, Λέτο, Κλέιτον. Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Μαυρίας, Λαγός.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου.
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Τρύφων (Δράμας).
Κίτρινες: Έτο (58΄), Φωτάκης (90΄) - Ζέκα (51΄), Σιμάο (84΄)

29/10/11

oxyro N1.597



ΒΟΛΕΪ 3η Αγωνιστική

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- 3-0

Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ που έχασε 3-0 από τον Ολυμπιακό

Γιάννης Μέλκας.

"Παίξαμε καλά στο πρώτο σετ. Η διάρκεια είναι αυτή που είναι το πρόβλημα μας. Είχα πει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος αλλά και εμείς έχουμε προβλήματα. Αξιζε ο Ολυμπιακός την νίκη. Μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν παίρναμε το πρώτο σετ. Είχαμε διαβάσει καλά τον Ολυμπιακό. Δεν τελειώναμε τις μπάλες. Αυτό μας χάλασε την ψυχολογία και είχαμε μια νευρικότητα. Θα δούμε και την συνέχεια".

Για τον Λινς ο προπονητής του ΠΑΟΚ επισήμανε

"Είναι παρελθόν. Είχε πρόβλημα το παιδί, ήρθε εγχειρισμένος. Θα δούμε με την διοίκηση τι θα κάνουμε για να βρούμε τον αντικαταστάτη του".

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-20

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 17 (16/30 επ., 1 μπλοκ), Πετρέας 8 (5/9 επ., 3 μπλοκ), Φιλίποφ 4 (3 μπλοκ), Νοβότνι 12 (9/23 επ., 3 άσοι, 60% υπ. - 20% άριστες), Ανδρεάδης 6 (2/5 επ., 4 μπλοκ), Πίντο 11 (7/15 επ., 4 μπλοκ, 48% υπ. - 24% άριστες), Κουζούνης -λ (55% υπ. - 36% άριστες) / Κοκκινάκης, Κανέλλος, Λιβαθηνός

ΠΑΟΚ (Μέλκας):
Γκιρτζίκης 6 (3/9 επ., 3 μπλοκ), Ντίνας 1 (1/4 επ.), Πλίκας 3, Μπορόβνιακ 13 (13/29 επ., 79% υπ. - 50% άριστες), Παπαδημητρίου 4 (4/11 επ., 86% υπ. - 57% άριστες), Αρμενάκης 11 (10/35 επ., 1 άσο), Αγγελής -λ 44% - 37% άριστες) / Γεωργιάδης, Παπαϊακώβου 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ), Ωρολογάς



ΜΠΑΣΚΕΤ 2η Αγωνιστική

Καβάλα – ΠΑΟΚ -
75-60

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 75-60 από την Καβάλα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Συγχαρητήρια στην Καβάλα, ήταν δυνατή σε όλο τον αγώνα. Παρουσιάσαμε κακό εαυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Μείναμε από παίκτες, βασικοί πλέι μέικερ, αλλά και ψηλοί φορτώθηκαν με φάουλ. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δώσαμε την ευκαιρία για αιφνιδιασμούς. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη γιατί δέχτηκα τεχνική ποινή. Θα πρέπει να ισχύουν αυτά παντού. Oλοι κάνουμε λάθη και οι διαιτητές κάνουνε λάθη. Καλή συνέχεια στην Καβάλα. Έχουμε στη συνέχεια δύο παιχνίδια στην έδρα μας, στα οποία δεν πρέπει να κάνουμε ήττα. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για διαφορετικούς στόχους, όχι να διεκδικήσει πρωτάθλημα ή κάποια θέση. Όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα. Όλες είμαστε στο ίδιο. Υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Καβάλα δεν έπαιξε. Η ομάδα έχει προβλήματα, πρέπει να βρούμε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάζεται κατώτερη του αναμενομένου και όχι όπως στο πρώτο"

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 34-37, 55-51, 75-60

Καβάλα: Πάσαλιτς 13 (3), Γκάρισον 6, Αγγελόπουλος, Τέιλορ 25 (2), Στεφανίδης 4, Γκέλιος, Λαραθανάσης, Γεωργάκης, Κοστόφ 9 (1), Καραποστόλου 7 (2), Σίμτσακ 1, Ο Μπράιαν (10).

ΠΑΟΚ:
Γκίντενς 11 (1), Στίγκερς 2, Αράπης, Γκορί 11 (1), Ντικούδης 15 (1), Καλαμπόκης 6, Αντριουσκεβίτσιους 4, Ράιτ 5 (1), Γιαννακίδης 6 (2), Καλλές, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης.




ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α κατηγορία

ΑΣ Βόλος 2004 – ΠΑΟΚ
- 1-1

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Βόλο 2004 σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάρη σε γκολ που πέτυχε η Φιλιππίδου πέντε λεπτά πριν την λήξη του ματς.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Δημητρίου, Σπύρου, Βλασιάδου, Μουρατίδου Ε., Γκατζογιάννη,Αδαμάκη, Αρβανιτάκη (85' Παράσχου), Χατζηγιαννίδου, Παντελειάδου, Βαρδαλή (47' Φιλιππίδου)



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Superleague K20

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
- 6-0

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ διέλυσε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος νικώντας την με 6-0.

Νίκος Κολομπούρδας
«Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και δουλεμένη. Εχει και πολύ καλό προπονητή. Εχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει οπουδήποτε αποτέλεσμα. Πόσω μάλλον μέσα στην Τούμπα».

Για το αν θα επηρεάσουν οι απουσίες:
«Δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες σε ντέρμπι. Οποιος μπαίνει στο γήπεδο δίνει τον καλύτερό του εαυτό και καλύπτει με όλες του τις δυνάμεις το κενό του παίκτη που απουσιάζει».

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Τσανδάρης, Κωνσταντινίδης Δ. (58» Ταουσιάνης), Παναγιωτούδης (68« Πολύζος), Παπαδόπουλος (66» Χαρμάνας), Πέλκας, Πόποβιτς.

Παναθηναϊκός
: Ταμπάκης, Φαφούτης (70« Κασάι), Κασαπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόι, Ανρδεόπουλος (57» Μουζακίτης), Αποστολόπουλος (69 Ρισβάνης), Σταματάκης, Μαραθιανός, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάκης.



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
- 80-77

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πήρε την νίκη με 80-77 στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε ματς που κρίθηκε στο τέλος.

Απόστολος Δεμερτζής
«κάναμε μία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, στην ουσία αν δεν είχαμε χάσει τον αγώνα με τα Άνω Λίοσια στην έδρα μας θα ήμασταν σε καλή θέση στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει στη συνέχεια, αν εκμεταλλευτούμε σωστά τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε μια σειρά παιχνιδιών με τον Άρη και την Καλαμαριά και θα πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για κάτι καλό. Αν δουλέψουμε και δεν έχουμε τραυματισμούς πιστεύω ότι θα τα πάρουμε τα παιχνίδια, ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό το χτύπημα και να την έχουμε κοντά μας στα επόμενα ματς».

Για τη νεοαποκτηθείσα Ντέιβις, που αντικατέστησε τη Τζοάνα Μπαρνς
«είναι μια 23χρονη πλέι μέικερ. Αν και έχει κάνει μόλις τρεις προπονήσεις, βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι και παρόλο που αντικατέστησε μια εξίσου καλή παίκτρια πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει περισσότερο, καθώς ταιριάζει στην ομάδα».

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 32-31, 56-52, 80-77

ΠΑΟΚ: Αυτζή 18, Σπανίδου 12, Γιαννοπούλου 15, Αγγελίδου, Ντιάνα Μπάρνς 13, Σταμολάμπρου 2, Κίρατζη, Γαβρίλη, Νάστου, Μακρή, Τσελεμπή, Ντέιβις 20

Πανιώνιος: Τσιάδη, Αξιοπούλου, Σαρτζετάκη, Τζιαμπάνη, Τζόνσον 29, Παπαμιχαήλ 23, Θεοδωρομανωλάκη, Μίλκοβα 14, Ανδρουλάκη, Γιαννακοπούλου 11

paok-oxyro

oxyro N1.596



Βρήκε τραγικό θάνατο 0 πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Αντωνόπουλος

Ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Αντωνόπουλος, παρασύρθηκε το πρωί από ΙΧ στη Μ. Αλεξάνδρου την ώρα που έκανε τζόκινγκ και βρήκε τραγικό θάνατο. Ο Γιάννης Αντωνόπουλος πέρα από την πανεπιστημιακή του σταδιοδρομία ήταν και φανατικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Κατά το παρελθόν έχει συμμετάσχει και σε καμπάνιες για την αγαπημένη μας ομάδα.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ

1. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος

2. Στο τουρνουά της Νεάπολης που έγινε σήμερα (31/10) για φιλανθρωπικό σκοπό, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή

3. Αντιπροσωπεία των Βετεράνων θα παραβρεθεί την Τρίτη (1/11) στην κηδεία του εκλιπόντος, στις 15.00, στα κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου.

4. Αντί στεφάνου θα διατεθεί ένα ποσό στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για τα συσσίτια των απόρων

paok-oxyro

28/10/11

oxyro N1.595




Eνδεκάδα των Πρωταθλητών Θεσσαλονίκης 1936-1937

Από αριστερά όρθιοι:
Κυρ. Μποστατζόγλου, Απ. Κοντόπουλος, Αρ. Ιωαννίδης, Κ. Καλογιάννης, Π. Βαφειάδης.
Καθιστοί: Πανίδης, Αναστασιάδης, Ν. Σωτηριάδης (τερματοφύλακας), Κοσμίδης, Μοσχίδης, Βασιλειάδης



Η ομάδα του 1939

Από αριστερά όρθιοι: Γεωργίου, Κρήτας, Βατίκης, Μποστατζόγλου, Ιωαννίδης, Πανίδης, Σωτηριάδης, Π. Κοντόπουλος (έφορος), Μάλτας (ταμίας).
Καθιστοί: Σεραφείδης, Απ. Κοντόπουλος, Αρβανίτης, Καλογιάννης



«Παίκτες του ΠΑΟΚ που πέσανε υπέρ πατρίδος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του ΄40»

oxyro N1.594



ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΔΡΑΜΑΣ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

-Ενημερώνουμε όσους μας έστειλαν ταυτότητες-διαβατήρια και οχι
φωτοτυπίες αυτών, οτι θα μοιραστούν μαζί με τα εισητήρια του αγώνα την τρίτη
κατα την αναχωρηση.
-Για την διευκόλυνση όλων και για να μην υπάρξει καθυστέρηση κατά
την ανταπόκριση στο Λονδίνο,ειναι προτιμότερο να έχετε τα πράματα σας σε
χειραποσκευή μέχρι 10κιλά.
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία μας ,προμηθέως 17, όχι από το τηλέφωνο.



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΥΡΑ 4


«Ανέβηκε» το 32ο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του συνδέσμου μας. Καλή ανάγνωση.



Εγκαίνια Σ.Φ ΠΑΟΚ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ του Νομού Πέλλας

Ξεκινήσαμε τον Μάιο του 2011 να κάνουμε ένα σύνδεσμο για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες του Νομού Πέλλας! Το σπίτι που βλέπετε ήτανε ένας στάβλος με κουνέλια και χύσαμε αίμα να το μετατρέψουμε σε ένα όμορφο ΠΑΟΚτσήδικο στέκι. Δεν είχε τίποτα, ούτε νερό, ούτε ρεύμα, το "απόλυτο" τίποτα! Τώρα πια είναι ένα "παλατάκι" για όλους μας! Μέχρι στιγμής έχουμε εγγεγραμμένα 70 μέλη και κάθε μέρα γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε τα εγκαίνια του Σ.Φ ΠΑΟΚ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ αυτό το Σάββατο 29.10.2011 και ώρα 19:00. Όποιος αδερφός θέλει να έρθει να μας δει είναι ευπρόσδεκτος και θα είναι μεγάλη μας χαρά να τον φιλοξενήσουμε στο Σύνδεσμο. Ο Νέος Μυλότοπος είναι ένα χωριό 7 χιλιόμετρα μετά τα Γιαννιτσά και βρίσκεται στον δρόμο για Αξό, Αραβησσό.

ΣΦ ΠΑΟΚ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

26/10/11



Aκαδημία του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Άννα-Μελίνα Νεντά

«Είναι η τρίτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος αυτή και σκοπεύουμε να συμμετάσχουμε και φέτος όπως και πέρυσι στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή για εμάς, αφού καταφέραμε να βγούμε έβδομες σε όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε και άλλα κορίτσια να έρθουν για να πλαισιώσουν το τμήμα. Αυτή τη στιγμή οι ηλικίες των αθλητριών είναι 9-14 χρόνων».

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής ανέρχεται στα 20 ευρώ, οι προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ενώ στο πρόγραμμα θα προστεθεί ακόμη μία μέρα, πιθανότατα η Παρασκευή:
«Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα τώρα, καθώς ο μόνος χώρος που έχουμε για προπόνηση είναι η Θύρα 3 στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να βρούμε έναν χώρο, ίσως στην Μίκρα»

Eκτός από τα πανελλήνια πρωταθλήματα, η ομάδα συμμετέχει και σε διάφορα τουρνουά κατά καιρούς. Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για ένα διεθνές τουρνουά στην Ρουμανία:
«Προγραμματίζουμε ένα τουρνουά στην Ρουμανία, στην πόλη Τίργκου Μούρες από την οποία κατάγεται και ο Λάζλο Μπόλονι. Αν όλα πάνε καλά θα είμαστε εκεί σύντομα»

Κλείνοντας η προπονήτρια των υποδομών και γιατρός αγώνα στην γυναικεία ομάδα, δεν ξέχασε να δώσει τις ευχαριστίες της στον κόσμο που στηρίζει το τμήμα:
«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους γονείς, αλλά σαν τμήμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Θανάση Βαγιάνη, που την χρονιά που μας πέρασε φρόντισε για την ένδυση και τον εξοπλισμό της ομάδας, κατά την διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος».



Aκαδημίες στίβου του ΠΑΟΚ

O έφορος του τμήματος, Γιώργος Κεραμυδάς

«Είναι πολλοί δύσκολοι καιροί για να μιλάμε για πρωταθλητισμό στην Ελλάδα. Τα πράγματα κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα. Εμείς θέλουμε να επενδύσουμε στα τμήματα των υποδομών, καθώς έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε τους αυριανούς πρωταθλητές μας από τις ακαδημίες μας»

Η μηνιαία συνδρομή είναι στα 25 ευρώ, ενώ το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 40 ευρώ και περιλαμβάνει την αθλητική φόρμα. Το τμήμα πραγματοποιεί προπονήσεις στο Καυτανζόγλειο για όσους νεαρούς αθλητές μένουν ανατολικά και κεντρικά και στο Στάδιο Αμπελοκήπων για όσους μένουν στα δυτικά της Θεσσαλονίκης. Οι προπονήσεις είναι απογευματινές .

Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ηλικιακά πρωταθλήματα , αλλά και σε εσωτερικούς αγώνες του συλλόγου, ώστε να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζεται για μετέπειτα και να μπουν στην αγωνιστική δράση. Οι προπονητές των ακαδημιών είναι οι Κακαρώνη Σοφία, Βαβουλίζου Αγάπη, Παπουτσή Εύη και Γιάννου Μπάμπης.

Πληροφορίες – εγγραφές :
Γιώργος Κεραμυδάς (έφορος) 6947833647
Γιώτα Κοχλίκη (Υπευθυνη Ακαδημιών) 6976410880



Tο πρόγραμμα από την 2η μέχρι και την 8η αγωνιστική.

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
30/10
Καβάλα – ΠΑΟΚ 19:00 (ΝΕΤ)

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
5/11
ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός 17:00 (κεκλεισμένων των θυρών)

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
12/11
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 17:00 (κεκλεισμένων των θυρών)

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
19/11
Μαρούσι – ΠΑΟΚ 19:00 (ΝΕΤ)

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
26/11
ΠΑΟΚ – ΑΓΟΡ (19:15)

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
3/12
Περιστέρι – ΠΑΟΚ (19:00)

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
10/12
ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 19:15 (ΝΕΤ)

24/10/11

oxyro N1.593



Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
εκδρομή με βάζελο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ανακοινώνει οτι διοργανώνει εκδρομή για το
ματς με βάζελο την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συνδέσμου.





Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.



Aνακοίνωση
ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Shamrock Rovers

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Shamrock Rovers έχουν εξαντληθεί".

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Σ.Φ. ΠΑΟΚ FANS - ΦΥΛΛΟ 8


ΠΑΟΚ MAGAZINE
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



paok-oxyro

oxyro N1.592




paok-oxyro


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 52-65


Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 52-65 από τον Ολυμπιακό στο άδειο λόγω τιμωρίας Παλατάκι στην πρεμιέρα της Α1.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος και έδειξε ότι είχε περισσότερες δυνάμεις από εμάς. Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη και χάσαμε τρεις φορές λει απ. Δίναμε στον αντίπαλο εύκολα τη μπάλα. Εμείς στην αρχή τρέξαμε, πήγαμε στο τρανζίσιον πιο καλά, μπαίναμε στους χώρους.
Οι παίκτες μου σε κάποια φάση αγχώθηκαν, δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε και να επανέλθουμε στο ματς. Παρόλο που είχαμε επτά επιθετικά ριμπάουντ που ήταν καλό ποσοστό. Το ότι πετύχαμε 22 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, και 33 στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα τα λέει όλα. Πρέπει να πούμε πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Ελπίζω παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι".

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Σχοινάς, Αναστόπουλος, Γκούμας.

ΠΑΟΚ: Γκίντενς 7 (1), Στίγκερς 11 (1), Αράπης, Γκόρι 11, Ντικούδης 11, Καλαμπόκης 7, Αντριουσκεβίτσιους, Ράιτ 5 (1), Γιαννακίδης, Καλλές

Ολυμπιακός: Χάινς 16, Αντιτς 2, Σπανούλης 18 (2), Κέσελ 2, Γκετσεβίτσιους 3, Γλυνιαδάκης 6, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 3 (1), Μάντζαρης 7 (1), Σλούκας, Κατσιβέλης

23/10/11

oxyro N1.591













Αρειανός κάνει ξόρκια στον ΠΑΟΚ.




paok-oxyro - Superleague

αρηθ
-ΠΑΟΚ - 1-1

Με το Παλικαρισιο γκολ του Σακη Παπάζογλου απέναντι σε μια συνοικιακή ομαδούλα της σειράς ο ΠΑΟΚ έ(Χ)ασε τσάμπα βαθμούς, φανηκε ποια ομαδα ειναι η καλυτερη, αλλα με τις απουσιες, τα πολλα παιχνιδια και οτι το παιχνιδι στραβωσε στο τριτο λεπτο,είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, απέναντι σε ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Εβραιόσποροι επιτέθηκαν με κουκούλες και πυρσούς σε 25 περίπου παράγοντες της ομάδας μας.
Οι άνθρωποι όμως της ομάδας μας δεν μάσησαν" και τους πλάκωσαν στα σούτια μέσα στo διάδρομο όπου βρίσκονται οι σουίτες.
Οι θρασύδειλοι........
Αυτή είναι η μαγκιά των εβραιόσπορων ερπετών ......
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ........

Λάσλο Μπόλονι

«To πρώτο πράγμα που έκανα πριν έρθω ήταν να γράψω μία διαθήκη. Όλα τα υπάρχοντά μου τα αφήνω στην κόρη μου. Υπήρξε αρκετή πίεση στον αγώνα, είναι φυσιολογικό αυτό για ντέρμπι, δύο μεγάλοι σύλλογοι που μάχονται μεταξύ τους. Πιστεύω ότι κάθε μία ομάδα είχε το ημίχρονό της. Δυστυχώς για μας δεχθήκαμε αρνητική έκπληξη από το γκολ με στημένη φάση και για λίγα λεπτά ήμασταν χαμένοι. Σιγά σιγά σταματήσαμε την πίεση και μετά μόνο οι στημένες φάσεις μας δημιούργησαν πίεση. Το δεύτερο μέρος ήταν δικό μας. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, όχι για 45 λεπτά, αλλά για κάποιες στιγμές και πιστεύω ότι στο τέλος και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδεχθούν την ισοπαλία. Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι το ξεκίνημα θα ήταν δύσκολο και ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο θα παίξουμε καλύτερα»

Για το λόγο που ξεκίνησε ο Βιεϊρίνια στον άξονα:
«Ξέρετε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε εκεί. Στην Ολλανδία το δοκιμάσαμε σε φιλικά. Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που θα βοηθούσε τον Σνάουτσνερ, ο Βιεϊρίνια δεν θα άντεχε σε όλο τον αγώνα και μπήκε ο Ρομπέρ αριστερά για ένα ημίχρονο».

Για όσα είδε από Ρομπέρ και Παπάζογλου:
«Ο Παπάζογλου έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πρέπει να τον συγχαρώ. Σκεφτόμουν να τον χρησιμοποιήσω και στο ευρωπαϊκό ματς, αλλά δεν το έκανα».

Για την αποβολή του:
«Πιστεύω ότι ήταν μία απόφαση που πήρε ο διαιτητής υπό την πίεση του κόσμου. Είχα γυρισμένη την πλάτη σε ένα φάουλ που εκτελούσε ο Άρης, δεν είδα ότι υπήρχε μπάλα μέσα και πέταξα μια δεύτερη μπάλα. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε καλή δουλειά».

«Θέλω να πω 1-2 πράγματα. Ζητάω τη βοήθειά σας. Έχουμε τόσα πολλά προβλήματα στη ζωή μας. Ένα ντέρμπι δεν είναι πρόβλημα, είναι κάτι καλό. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι οπαδοί μας δεν έρχονται εδώ και οι αντίπαλοι στο γήπεδό μας. Είναι κάτι τρελό και δυσάρεστο. Το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα είναι παιχνίδι και καμιά φορά υπερβάλουμε εξαιτίας της πίεσης. Ίσως εγώ υπερβάλλω πρώτος. Ξέρω άλλους ανθρώπους που έχουν πραγματικά μεγάλα προβλήματα, μία κοπέλα από την πόλη μου έκανε πολύ μεγάλη πάλη για τη ζωή της. Είχε λευχαιμία. Αυτό είναι το όνομά της. Κατάγεται από την πόλη μου και αυτός ο μικρός πόντος που πήραμε είναι αφιερωμένος σε αυτήν. Ευχαριστώ το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπουθ νοσηλεύεται και κάθε μέρα παλεύει για τη ζωή της. Ευχαριστώ και την ελληνική κυβέρνηση γιατί την έχουν βοηθήσει πολύ στο νοσοκομείο. Αν είναι δυνατόν ήθελα να ζητήσω από τους φίλους του ΠΑΟΚ, να κάνουν κάτι γι’ αυτή».

«Και κάτι ακόμη. Θα πρέπει να πάω σπίτι μου για μπάνιο, γιατί ποτέ δεν δέχθηκα τόσο υγρά πάνω μου. Χρειάζομαι ένα λίτρο σαμπουάν. Ελπίζω όταν ο προπονητής του Άρη έρθει στην Τούμπα να μην του συμβεί το ίδιο».

Θανάσης Παπάζογλου
«ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Δεχθήκαμε από νωρίς το γκολ, αλλά με την εμφάνιση που κάναμε μπορούσαμε να παίρναμε και τη νίκη, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μπροστά. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι δίκαιο για μερικούς το αποτέλεσμα, όμως εμείς μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Είναι ένας σημαντικός βαθμός για μας».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του

«Αρπαξα την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου και πέτυχα και το γκολ της ισοφάρισης. Σίγουρα σημασία έχει να παίρνει η ομάδα θετικά αποτελέσματα, όμως και για μένα αυτό το γκολ είναι σημαντικό. Συνεχίζω τη δουλειά…».

Πάμπλο Κοντρέρας
«αποδείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ότι είμαστε καλύτεροι. Με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά, που κάναμε λάθη και δεχθήκαμε το γκολ. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».
«δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό της νίκης. Θέλαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω από το ματς. Όμως κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε εύκολα το γκολ. Κι αυτό είναι δύσκολο για μας. Μπορούσαμε σήμερα να κρατούσαμε το μηδέν πίσω στην άμυνά μας».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι για τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γι΄ αυτό. Εμείς όπου κι αν παίζουμε, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ψάχνουμε τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Αρηθ: Βελλίδης, Παπαστεριανός (Τριανταφυλλάκος 74), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί (Νέτο 64), Πρίττας, Ακόστα (Καστίγιο 51), Ούμπιντες, Καπετάνος, Γιάκομπ, Γιακούποβιτς, Νέτο, Καστίγιο, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Ετο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Αρίας, Λάζαρ, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ (Ιβιτς 46), Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 68), Παπάζογλου (Γιάννου 82).
Γλύκος, Γεωργιάδης, Ιβιτς, Τσιρίλο, Μπαλάφας, Λεονάρντο, Γιάννου.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Κίτρινες: Βελλίδης (46), Παπάζογλου (51), Κοντρέρας (54), Πρίττας (79), Ούμπιντες (84), Σανκαρέ (85), Ιβιτς (91)



Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μετά τη λήξη του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια και τα έψαλλε στους υπεύθυνους της Super League για το ότι δεν κατέβηκαν τα πανό από τα κάγκελα.

"Είναι δυνατό να αφήνετε να υπάρχει κρεμασμένο πανό που έγραφε την λέξη Τούρκοι;"
"Μετά μη ζητάτε τα ρέστα όταν αντιδρά ο κόσμος στην Τούμπα".

Τι είπε ο υπευθ. ασφαλείας κ. Τουνουσίδη. για τα αστεία μέτρα τάξης και πάλι...!!!

"Αστεία ήταν και πάλι τα μέτρα τάξης στο Χαριλάου"

Για όσα έγιναν στο «Κλ. Βικελίδης»:«Αλλιώς τα συμφωνήσαμε και αλλιώς εξελίχθηκαν ακόμα μία φορά. Οταν κάνουμε συσκέψεις και λέμε ότι βγήκε καλό κλίμα, θα πρέπει όταν έρθει η ώρα να κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Σπάνε πλέξιγκλας πίσω από τον πάγκο και δεν δεν υπάρχει τίποτα και δε βγαίνει κάποιος να τους πει τι κάνετε και υπάρχουν μόνο χαμόγελα. Δε συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο. Πρέπει να φανεί ότι κάνουμε προσπάθεια. Είδατε στον πάγκο του ΠΑΟΚ να υπάρχει σεκιούριτι; Ο κ. Μπόλονι έχει και μία άλλη κουλτούρα σαν άνθρωπος. Δε μπορεί να πιστέψει αυτό που γίνεται. Να του πετάνε νερά, καφέδες, να τον φτύνουν… Είναι αυτό που είπε στη συνέντευξη Τύπου. Ηταν εκνευρισμένος με την Αστυνομία αρχικά. Οταν αποβάλλεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δε χρειάζεται κάποιος να τον σπρώχνει και να του λέει προχώρα. Το ξέρει και θα βγει ο ίδιος. Δε χρειάζεται να δείξουμε στον κόσμο ότι τον βγάλαμε έξω. Στη διάρκεια της διαδρομής μας, ουκ ολίγα ήρθαν πάνω μας. Δεν ήθελε να τον ακουμπάνε γιατί έχει μία διαφορετική κουλτούρα και τρελάθηκε…»

Για το υβριστικό πανό: «Πήγαμε σε πολλά γήπεδα, αλλά σε κανένα άλλο γήπεδο δεν υπήρχε τέτοιο πανό. Ειπα στον κ. Ιωσηφίδη και ενημερώσαμε τον τέταρτο και τον Γιάχο. Ο κ. Γιάχος είπε ότι αν δεν κατεβεί το πανό δεν ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και αυτό έγινε. Και αυτό βέβαια στο καλό κλίμα της σύσκεψης φυσικά… Εγιναν και άλλα. Εγώ συνόδευα τον Κοντρέρας εκεί που έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι και ξαφνικά μας φώναξαν για να κλείσουν την πόρτα γιατί έκαναν ντου και από ότι έβλεπα μετά, έριχναν πυρσούς, φωτοβολίδες και μπουκάλια στη διοίκηση. Είχαμε πει δύο ώρες πριν να μη μπαίνουν οπαδοί του Αρη στον αγωνιστικό χώρο, να βάζουν πανό όταν θα έφτανε η αποστολή. Και μας είπε η αστυνομία να περιμένουμε. Γιατί να περιμένουμε μπήκαμε μέσα και ότι γίνει…»

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου