21/10/11

oxyro N1.587
























paok-oxyro - Europa League

ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς - 2-1


O ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-1 των Σάμροκ Ρόβερς με γκολ από Λάζαρ και Βιεϊρίνια.
Ο
Λίνο και ο Αθανασιάδης έφυγαν τραυματίες από το παιχνίδι.
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια.
100 περίπου φίλοι της Σάμροκ βρέθηκαν στην ΤΟΥΜΠΑ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ .......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ 11αδα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ......
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ.

Λάσλο Μπόλονι


"Είμαι χαρούμενος για την νίκη. Είναι σημαντικό που έχουμε πέντε βαθμούς. Αν θέλαμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση έπρεπε να πάρουμε την νίκη και το κάναμε. Ήμουν αγχωμένος στον πάγκο γιατί ενώ είχαμε την κατοχή και καλές ενέργειες, είχαμε τις ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Πρέπει να τελειώνουμε αυτές τις στιγμές γιατί αυτές κάνουν την διαφορά.
Είμαι ευχαριστημένος γιατί για μια ακόμη φορά είχαμε προβλήματα στην διάρκεια του ματς και ακόμη μια φορά πρέπει να πω πως στην έδρα μας ακόμη κι αν δεν είμαστε επιθετικοί, είμαστε μια ομάδα fair play. Πρέπει να χρησιμοποιούμε την επιθετικότητά μας για να τελειώνουμε τα παιχνίδια και με αυτό τον τρόπο θα είμαι εγώ χαρούμενος".

Για τον αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στο σκοράρισμα και πόσο το γκολ που πέτυχε ο Βιειρίνια τον βοήθησε:

"Πάντα για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά γιατί έχεις την ευθύνη του πιο δύσκολου πράγματος στο ποδόσφαιρο, δηλαδή να βάλει το γκολ".


Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ
:
"Το γεγονός πως δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση με προβληματίζει. Έκανε ένα λάθος ο Τσιρίλο αλλά το θέμα είναι πως στην ζώνη δεν πρέπει να κάνεις φάουλ. Ίσως γι' αυτό φταίει και ο Σνάουτσνερ".

Για το παιχνίδι με τον Αρη
:
"Δεν έχω πρόβλημα με την φιλοσοφία. Εγώ προετοιμάζω την ομάδα μου αλλά θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο. Θέλω να μιλήσω όμως για την ηλιθιότητα της Ομοσπονδίας που δεν έχει πάρει απόφαση 3 μήνες, που υπάρχουν ομάδες που έχουν παίξει 14 ματς και άλλες μόνο 3. Έχουμε παίκτες στον πάγκο που δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε γιατί δεν ξέρουμε αν είναι διαθέσιμοι. Δεν προστατεύει τις ομάδες της η Ομοσπονδία. Γιατί να μην μπορούμε να παίξουμε την Δευτέρα; Γιατί σε όλη την Ευρώπη να παίζουμε Παρασκευή και Δευτέρα και αυτό να μην γίνεται εδώ; Δεν είναι φυσιολογικό αυτό.
Μερικές φορές ένα ματς το αντέχεις. Πήγαμε στην Ρουμπίν, παίξαμε, γυρίσαμε εδώ στις 7 και πέσαμε για ύπνο στις 9 το πρωί. Και μετά από κάποιες ώρες παίξαμε ένα άλλο παιχνίδι. Μια φορά αυτό να γίνει το καταλαβαίνω, αλλά να γίνεται συνέχεια όχι. Γιατί δεν μας προστατεύουν; Ο Ολυμπιακός εντάξει είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα γι' αυτούς. Αυτοί έχουν πάντα 4 μέρες να ξεκουραστούν. Ο Κλάους σε τρεις μέρες θα είναι έτοιμος, σε δύο δεν ξέρω. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ομοσπονδία δεν προστατεύει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Και δεν μπορώ να καταλάβω συνέχεια ντέρμπι, ντέρμπι, ντέρμπι... ζαμάν φου
".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης
"Ηταν μια αγχωτική νίκη, προσπαθήσαμε όμως και την πήραμε δίκαια. Σίγουρα αν κερδίσουμε στην Ιρλανδία θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης, αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο".

Αντελίνο Βιερίνια

"Προτιμώ να παίζω αριστερά που είναι και η θέση μου όμως καμιά φορά η μπάλα δεν έρχεται εύκολα σε μένα. Έτσι παίζω λίγο πιο κεντρικά προκειμένου να πάρω την μπάλα. Αριστερά είναι η θέση μου και εκεί θέλω να παίζω."

Για τον αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κυνηγήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση:

"Έχουμε καλά στοιχεία σαν ομάδα. Όπως παίξαμε εδώ σήμερα μπορούμε να παίξουμε και εκεί και να κερδίσουμε όμως τώρα μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να κερδίσουμε."


Για την επόμενη μέρα:

"Εμείς μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τώρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι του πρωταθλήματος και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε."


Ντιέγκο Αρίας
«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μέσα στο σπίτι μας, καθώς με αυτό αποτέλεσμα έχουμε μία πολύ καλή θέση στον όμιλο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι απόντες λόγω τραυματισμών, όμως, υπάρχουν και εκείνοι που δεν παίζουν, πήραν την ευκαιρία και βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να νικήσει. Είναι πολύ σημαντική νίκη, θα προστεθούν στους βαθμούς που θα πάρουμε στα ματς που απομένουν, για να προκριθούμε»

Για το ντέρμπι με τον Άρη
«είναι σημαντικός αγώνας, η ομάδα θέλει να το κερδίσει για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Κοστίν Λαζάρ
«Ο ΠΑΟΚ είναι πιο τεχνική ομάδα. Πήραμε δύναμη από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας και αυτά μας έδωσαν την νίκη Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά περισσότερο για την νίκη και ελπίζω να κερδίσουμε και τον Άρη την Κυριακή. Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη αυτή και ενόψει της συνέχειας αφού έρχεται ένα δύσκολο ματς με τον Άρη που θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρω τη σημασία αυτού του αγώνα. Πρέπει να πάμε να παλέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την νίκη»
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (29' Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Λάζαρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (88' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (61' Γεωργιάδης),Γλύκος, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου, Σνάουτσνερ, Κίτσιου

Σάμροκ Ρόβερς:
Τόμπσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μούρεϊ, Ράις, Ό, Ντόνελ, Σέπαρντ (84' Μακ Κέιμπ), Όμαν, Τέρνερ (74' Κίλντουφ), Ντένεχι, Πάτερσον (74' Φίνν),Μπρούς, Σάιβς, Μακ Κέιμπ, Κίλντουφ, Φίνν, Μακ Κόρμακ, Ρίκετς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...