23/10/11

oxyro N1.591













Αρειανός κάνει ξόρκια στον ΠΑΟΚ.




paok-oxyro - Superleague

αρηθ
-ΠΑΟΚ - 1-1

Με το Παλικαρισιο γκολ του Σακη Παπάζογλου απέναντι σε μια συνοικιακή ομαδούλα της σειράς ο ΠΑΟΚ έ(Χ)ασε τσάμπα βαθμούς, φανηκε ποια ομαδα ειναι η καλυτερη, αλλα με τις απουσιες, τα πολλα παιχνιδια και οτι το παιχνιδι στραβωσε στο τριτο λεπτο,είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα, απέναντι σε ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Εβραιόσποροι επιτέθηκαν με κουκούλες και πυρσούς σε 25 περίπου παράγοντες της ομάδας μας.
Οι άνθρωποι όμως της ομάδας μας δεν μάσησαν" και τους πλάκωσαν στα σούτια μέσα στo διάδρομο όπου βρίσκονται οι σουίτες.
Οι θρασύδειλοι........
Αυτή είναι η μαγκιά των εβραιόσπορων ερπετών ......
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ........

Λάσλο Μπόλονι

«To πρώτο πράγμα που έκανα πριν έρθω ήταν να γράψω μία διαθήκη. Όλα τα υπάρχοντά μου τα αφήνω στην κόρη μου. Υπήρξε αρκετή πίεση στον αγώνα, είναι φυσιολογικό αυτό για ντέρμπι, δύο μεγάλοι σύλλογοι που μάχονται μεταξύ τους. Πιστεύω ότι κάθε μία ομάδα είχε το ημίχρονό της. Δυστυχώς για μας δεχθήκαμε αρνητική έκπληξη από το γκολ με στημένη φάση και για λίγα λεπτά ήμασταν χαμένοι. Σιγά σιγά σταματήσαμε την πίεση και μετά μόνο οι στημένες φάσεις μας δημιούργησαν πίεση. Το δεύτερο μέρος ήταν δικό μας. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, όχι για 45 λεπτά, αλλά για κάποιες στιγμές και πιστεύω ότι στο τέλος και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδεχθούν την ισοπαλία. Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι το ξεκίνημα θα ήταν δύσκολο και ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο θα παίξουμε καλύτερα»

Για το λόγο που ξεκίνησε ο Βιεϊρίνια στον άξονα:
«Ξέρετε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε εκεί. Στην Ολλανδία το δοκιμάσαμε σε φιλικά. Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που θα βοηθούσε τον Σνάουτσνερ, ο Βιεϊρίνια δεν θα άντεχε σε όλο τον αγώνα και μπήκε ο Ρομπέρ αριστερά για ένα ημίχρονο».

Για όσα είδε από Ρομπέρ και Παπάζογλου:
«Ο Παπάζογλου έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πρέπει να τον συγχαρώ. Σκεφτόμουν να τον χρησιμοποιήσω και στο ευρωπαϊκό ματς, αλλά δεν το έκανα».

Για την αποβολή του:
«Πιστεύω ότι ήταν μία απόφαση που πήρε ο διαιτητής υπό την πίεση του κόσμου. Είχα γυρισμένη την πλάτη σε ένα φάουλ που εκτελούσε ο Άρης, δεν είδα ότι υπήρχε μπάλα μέσα και πέταξα μια δεύτερη μπάλα. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε καλή δουλειά».

«Θέλω να πω 1-2 πράγματα. Ζητάω τη βοήθειά σας. Έχουμε τόσα πολλά προβλήματα στη ζωή μας. Ένα ντέρμπι δεν είναι πρόβλημα, είναι κάτι καλό. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι οπαδοί μας δεν έρχονται εδώ και οι αντίπαλοι στο γήπεδό μας. Είναι κάτι τρελό και δυσάρεστο. Το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα είναι παιχνίδι και καμιά φορά υπερβάλουμε εξαιτίας της πίεσης. Ίσως εγώ υπερβάλλω πρώτος. Ξέρω άλλους ανθρώπους που έχουν πραγματικά μεγάλα προβλήματα, μία κοπέλα από την πόλη μου έκανε πολύ μεγάλη πάλη για τη ζωή της. Είχε λευχαιμία. Αυτό είναι το όνομά της. Κατάγεται από την πόλη μου και αυτός ο μικρός πόντος που πήραμε είναι αφιερωμένος σε αυτήν. Ευχαριστώ το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπουθ νοσηλεύεται και κάθε μέρα παλεύει για τη ζωή της. Ευχαριστώ και την ελληνική κυβέρνηση γιατί την έχουν βοηθήσει πολύ στο νοσοκομείο. Αν είναι δυνατόν ήθελα να ζητήσω από τους φίλους του ΠΑΟΚ, να κάνουν κάτι γι’ αυτή».

«Και κάτι ακόμη. Θα πρέπει να πάω σπίτι μου για μπάνιο, γιατί ποτέ δεν δέχθηκα τόσο υγρά πάνω μου. Χρειάζομαι ένα λίτρο σαμπουάν. Ελπίζω όταν ο προπονητής του Άρη έρθει στην Τούμπα να μην του συμβεί το ίδιο».

Θανάσης Παπάζογλου
«ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Δεχθήκαμε από νωρίς το γκολ, αλλά με την εμφάνιση που κάναμε μπορούσαμε να παίρναμε και τη νίκη, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μπροστά. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι δίκαιο για μερικούς το αποτέλεσμα, όμως εμείς μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Είναι ένας σημαντικός βαθμός για μας».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του

«Αρπαξα την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου και πέτυχα και το γκολ της ισοφάρισης. Σίγουρα σημασία έχει να παίρνει η ομάδα θετικά αποτελέσματα, όμως και για μένα αυτό το γκολ είναι σημαντικό. Συνεχίζω τη δουλειά…».

Πάμπλο Κοντρέρας
«αποδείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ότι είμαστε καλύτεροι. Με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά, που κάναμε λάθη και δεχθήκαμε το γκολ. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».
«δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό της νίκης. Θέλαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω από το ματς. Όμως κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε εύκολα το γκολ. Κι αυτό είναι δύσκολο για μας. Μπορούσαμε σήμερα να κρατούσαμε το μηδέν πίσω στην άμυνά μας».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι για τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γι΄ αυτό. Εμείς όπου κι αν παίζουμε, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ψάχνουμε τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Αρηθ: Βελλίδης, Παπαστεριανός (Τριανταφυλλάκος 74), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί (Νέτο 64), Πρίττας, Ακόστα (Καστίγιο 51), Ούμπιντες, Καπετάνος, Γιάκομπ, Γιακούποβιτς, Νέτο, Καστίγιο, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Ετο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Αρίας, Λάζαρ, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ (Ιβιτς 46), Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 68), Παπάζογλου (Γιάννου 82).
Γλύκος, Γεωργιάδης, Ιβιτς, Τσιρίλο, Μπαλάφας, Λεονάρντο, Γιάννου.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Κίτρινες: Βελλίδης (46), Παπάζογλου (51), Κοντρέρας (54), Πρίττας (79), Ούμπιντες (84), Σανκαρέ (85), Ιβιτς (91)



Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μετά τη λήξη του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια και τα έψαλλε στους υπεύθυνους της Super League για το ότι δεν κατέβηκαν τα πανό από τα κάγκελα.

"Είναι δυνατό να αφήνετε να υπάρχει κρεμασμένο πανό που έγραφε την λέξη Τούρκοι;"
"Μετά μη ζητάτε τα ρέστα όταν αντιδρά ο κόσμος στην Τούμπα".

Τι είπε ο υπευθ. ασφαλείας κ. Τουνουσίδη. για τα αστεία μέτρα τάξης και πάλι...!!!

"Αστεία ήταν και πάλι τα μέτρα τάξης στο Χαριλάου"

Για όσα έγιναν στο «Κλ. Βικελίδης»:«Αλλιώς τα συμφωνήσαμε και αλλιώς εξελίχθηκαν ακόμα μία φορά. Οταν κάνουμε συσκέψεις και λέμε ότι βγήκε καλό κλίμα, θα πρέπει όταν έρθει η ώρα να κάνει ο καθένας τη δουλειά του. Σπάνε πλέξιγκλας πίσω από τον πάγκο και δεν δεν υπάρχει τίποτα και δε βγαίνει κάποιος να τους πει τι κάνετε και υπάρχουν μόνο χαμόγελα. Δε συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο. Πρέπει να φανεί ότι κάνουμε προσπάθεια. Είδατε στον πάγκο του ΠΑΟΚ να υπάρχει σεκιούριτι; Ο κ. Μπόλονι έχει και μία άλλη κουλτούρα σαν άνθρωπος. Δε μπορεί να πιστέψει αυτό που γίνεται. Να του πετάνε νερά, καφέδες, να τον φτύνουν… Είναι αυτό που είπε στη συνέντευξη Τύπου. Ηταν εκνευρισμένος με την Αστυνομία αρχικά. Οταν αποβάλλεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δε χρειάζεται κάποιος να τον σπρώχνει και να του λέει προχώρα. Το ξέρει και θα βγει ο ίδιος. Δε χρειάζεται να δείξουμε στον κόσμο ότι τον βγάλαμε έξω. Στη διάρκεια της διαδρομής μας, ουκ ολίγα ήρθαν πάνω μας. Δεν ήθελε να τον ακουμπάνε γιατί έχει μία διαφορετική κουλτούρα και τρελάθηκε…»

Για το υβριστικό πανό: «Πήγαμε σε πολλά γήπεδα, αλλά σε κανένα άλλο γήπεδο δεν υπήρχε τέτοιο πανό. Ειπα στον κ. Ιωσηφίδη και ενημερώσαμε τον τέταρτο και τον Γιάχο. Ο κ. Γιάχος είπε ότι αν δεν κατεβεί το πανό δεν ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και αυτό έγινε. Και αυτό βέβαια στο καλό κλίμα της σύσκεψης φυσικά… Εγιναν και άλλα. Εγώ συνόδευα τον Κοντρέρας εκεί που έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι και ξαφνικά μας φώναξαν για να κλείσουν την πόρτα γιατί έκαναν ντου και από ότι έβλεπα μετά, έριχναν πυρσούς, φωτοβολίδες και μπουκάλια στη διοίκηση. Είχαμε πει δύο ώρες πριν να μη μπαίνουν οπαδοί του Αρη στον αγωνιστικό χώρο, να βάζουν πανό όταν θα έφτανε η αποστολή. Και μας είπε η αστυνομία να περιμένουμε. Γιατί να περιμένουμε μπήκαμε μέσα και ότι γίνει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...