3/10/11

oxyro N1.567








paok-oxyro - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ -2-1

Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος του αναμενόμενου και έχασε, έστω κι αν προηγήθηκε στο σκορ, με γκολ από τον Μπαλάφα στο 25.
Η ομάδα μας έχει συνηθίσει να τρώει σίδερα σε τέτοια ματς και να χάνει το ματς όταν χάνει από εξωγενείς παράγοντες και όχι όπως απόψε και έχασαν με τα χέρια κάτω...
Σίγουρα έλειψε η φρεσκάδα από την ομάδα λόγω του εξαντλητικού ταξιδιού στο μακρυνό Καζάν και της Κούρασης.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.....


Λάσλο Μπόλονι

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό 20λεπτο στο οποίο εδραιώθηκε μέσα στην περιοχή μας, εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά σε εκείνο το σημείο. Στην επανάληψη δεν είχαμε δυνάμεις κάτι που οφείλεται στο γεγονός πως είχαμε μόνο μια μέρα να ξεκουραστούμε. Το έβλεπα ότι κάποιοι παίκτες μας σήμερα δεν είχαν τις δυνάμεις να ανταποκριθούν» είπε ο Ρουμάνος αρχικά στο συνδρομητικό κανάλι για να συνεχίσει στη συνέντευξη Τύπου:
«Ηταν ένα ντέρμπι. Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχαν πολλά λάθη στο τεχνικό κομμάτι και από τις δύο πλευρές. Ισως οι παίκτες να ήταν κουρασμένοι με τα τρία παιχνίδια και με τα ταξίδια ενδιάμεσα. Για εμάς ήταν λίγο υπερβολικά φορτωμένοι. Πιστεύω ότι σε αυτήν τη στιγμή, σε αυτήν την κατάσταση, η μία μέρα παραπάνω είναι σημαντική για την αποθεραπεία. Αλλά, όπως και να έχει ο Ολυμπιακός, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας πίεσε πολύ στη δική μας την περιοχή και εκεί ήμασταν απόντες. Κατά τη γνώμη μου στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ παθητικοί και πραγματικά κάναμε πολλά λάθη και δεν κρατήσαμε τη μπάλα. Κάποιες στιγμές ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ γρήγορος για το κέντρο μας και κατά αυτόν τον τρόπο και με ενέργειες από τα άκρα μας έβαλαν για 15-20 λεπτά στην περιοχή μας. Ανάμεσα στα δύο ημίχρονα, προτιμώ το δεύτερο, έστω και αν ο ρυθμός ήταν χαμηλότερης έντασης. Σε αυτό το σημείο η παρουσία μας ήταν πιο έντονη στις μονομαχίες και μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά είχαμε και εμείς. Η άποψη μου είναι ότι μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον. Πιστεύω ότι οι παίκτες που δεν ήταν εδώ μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Ολοι μας τώρα πρέπει να αλλάξουμε χρώματα, να φορέσουμε γαλανόλευκα και να υποστηρίξουμε την εθνική Ελλάδας».
Για το χρονικό σημείο των αλλαγών και την κούραση κάποιων παικτών: «Καταρχήν μία από τις εξηγήσεις θα μπορούσε να είναι η κούραση. Το γεγονός ότι είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι θα μπορούσε να είναι μία εκτίμηση. Για τις αλλαγές, πιστεύω ότι ξέρω καλά την ομάδα και πίστευα ότι σε εκείνο το σημείο θα έπρεπε να αλλάξω κάτι».
Για το αν ο Ολυμπιακός είναι σε υψηλότερο επίπεδο: «Δε συμφωνώ. Είναι μία καλή και δυνατή ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι δύο επίπεδα πιο ψηλά. Εχω δει την ΑΕΚ, δεν έχω δει τον Παναθηναϊκό, αν είναι έτσι όπως εσείς λέτε, τότε πρέπει να το δείξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα είναι μία καλή ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 25 χρόνια έχει παρουσία στις πρώτες θέσεις, φαντάζομαι ότι αυτό θα συνεχιστεί και φέτος. Εμείς ως ΠΑΟΚ θέλουμε το καλύτερο δυνατό, να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δώρα στους φιλάθλους μας. Ξέρετε και εσέις ότι δεν είναι κάτι συγκλονιστικό Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να είναι στις πρώτες θέσεις. Δε θυμάμαι να είναι ο ΟΦΗ εκεί...»

Βλάνταν Ίβιτς
«δώσαμε 11 επίσημα ματς και στα δύο χάσαμε με ανατροπή. Αυτό δε συνέβαινε στον ΠΑΟΚ. Εχουμε βγάλει πάνω από τη γραμμή 8-9 φορές την μπάλα κι οι αντίπαλοί μας είχαν 5-6 φορές δοκάρι. Δεν ήταν έτσι ο ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα γκολ. Εμείς δεν είχαμε κατοχή της μπάλας. Με την πρώτη ευκαιρία μας βάλαμε το γκολ. Το πρόβλημά μας είναι ότι γυρνάει εύκολα το 0-1 σε 2-1. Στο παρελθόν αυτό δε γινόταν. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώνουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι δε μας βλέπω καλά. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, αυτό θα γίνει μόνο μέσω της βελτίωσης».
Για το τι έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά:
«Τα προηγούμενα χρόνια που κερδίσαμε σε αυτήν την έδρα, το κάναμε έχοντας την κατοχή της μπάλας. Σήμερα δεν το είχαμε αυτό».
Για το αν επηρέασε η κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι:
«Αν παίζαμε σήμερα με τον Παναθηναϊκό, θα σας έλεγα ναι. Όμως κι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στην Ευρώπη, με αντίπαλο την Άρσεναλ. Κι αυτός έχει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πιο δύσκολο για μας παρά γι΄ αυτούς».

Αντελίνο Βιεϊρίνια
«πέντε φορές πήρα την μπάλα και τις πέντε δέχτηκα φάουλ. Οταν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, το κάνω. Σήμερα δε βγήκε».
«δεν ήμασταν τόσο κακοί, όμως ο αντίπαλος μάς πίεσε κι ήταν αρκετά καλός. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε όχι μόνο από αριστερά, αλλά δε μας βγήκαν κάποια πράγματα».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Έτο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ : Γκάγκας (Λάρισας) – Πάνου (Αιτ/νίας)

Ολυμπιακος: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φέισα (70 Μοντεστό), Ιμπαγάσα (67 Μακούν), Ορμπάιθ, Φουστέρ, Μιραλάς (92 Αμπντούν), Τζιμπούρ.

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Έτο (87 Σπαντάτσιο), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης (74 Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (79 Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...