22/10/11

oxyro N1.588



Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρία DIGICAST AE εξασφάλισε τα διαδυκτιακά δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για όλους τους αγώνες τη σεζόν 2011-2012, μέσω του www.paokwebtv.com
Σε μία πρωτοποριακή κίνηση, το επίσημο διαδυκτιακό κανάλι του ΠΑΟΚ (www.paokwebtv.com) και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρουν στους ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος του εγχειρήματος είναι η ενδυνάμωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό μπορούν πλέον να συνεισφέρουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί πλέον να έχει την προβολή που του αξίζει. Μέσω διαδικτύου έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε κοντά στην ομάδα την παγκόσμια ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια. Οι ζωντανές μεταδόσεις είναι ένα μόνο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Η αρχή των ΖΩΝΤΑΝΩΝ παραγωγών - μεταδόσεων του ΠΑΟΚ WEBTV γίνεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
Παρακολουθείστε την Δευτέρα στις 19:00 το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από το www.paokwebtv.com
Η παραγωγή θα αρχίσει αρκετή ώρα πριν το παιχνίδι, με το pregame show. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις πριν από την έναρξη του αγώνα, ανάλυση των δύο αντιπάλων και στατιστικά που ενδιαφέρουν.
Στις 19:00 ζωντανή μετάδοση του αγώνα με περιγραφή του ΠAOK WEB TV και σχολιασμό καλεσμένου.
Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα μεταδοθεί post game show, με ανάλυση των τεχνικών στοιχείων, ζωντανή σύνδεση με την αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena για την μετάδοση της συνέντευξης τύπου, καθώς και με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις προπονητών, παικτών αλλά και παραγόντων του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια νέα εποχή και καλεί τους φιλάθλους του να στηρίξουν αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια».

* Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση τηλεοπτικά μεταδίδεται τηλεοπτικά και από την ΕΤ 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου