26/10/11



Aκαδημία του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Άννα-Μελίνα Νεντά

«Είναι η τρίτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος αυτή και σκοπεύουμε να συμμετάσχουμε και φέτος όπως και πέρυσι στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ καλή για εμάς, αφού καταφέραμε να βγούμε έβδομες σε όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε και άλλα κορίτσια να έρθουν για να πλαισιώσουν το τμήμα. Αυτή τη στιγμή οι ηλικίες των αθλητριών είναι 9-14 χρόνων».

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής ανέρχεται στα 20 ευρώ, οι προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ενώ στο πρόγραμμα θα προστεθεί ακόμη μία μέρα, πιθανότατα η Παρασκευή:
«Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα τώρα, καθώς ο μόνος χώρος που έχουμε για προπόνηση είναι η Θύρα 3 στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να βρούμε έναν χώρο, ίσως στην Μίκρα»

Eκτός από τα πανελλήνια πρωταθλήματα, η ομάδα συμμετέχει και σε διάφορα τουρνουά κατά καιρούς. Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για ένα διεθνές τουρνουά στην Ρουμανία:
«Προγραμματίζουμε ένα τουρνουά στην Ρουμανία, στην πόλη Τίργκου Μούρες από την οποία κατάγεται και ο Λάζλο Μπόλονι. Αν όλα πάνε καλά θα είμαστε εκεί σύντομα»

Κλείνοντας η προπονήτρια των υποδομών και γιατρός αγώνα στην γυναικεία ομάδα, δεν ξέχασε να δώσει τις ευχαριστίες της στον κόσμο που στηρίζει το τμήμα:
«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους γονείς, αλλά σαν τμήμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Θανάση Βαγιάνη, που την χρονιά που μας πέρασε φρόντισε για την ένδυση και τον εξοπλισμό της ομάδας, κατά την διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος».



Aκαδημίες στίβου του ΠΑΟΚ

O έφορος του τμήματος, Γιώργος Κεραμυδάς

«Είναι πολλοί δύσκολοι καιροί για να μιλάμε για πρωταθλητισμό στην Ελλάδα. Τα πράγματα κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα. Εμείς θέλουμε να επενδύσουμε στα τμήματα των υποδομών, καθώς έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε τους αυριανούς πρωταθλητές μας από τις ακαδημίες μας»

Η μηνιαία συνδρομή είναι στα 25 ευρώ, ενώ το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 40 ευρώ και περιλαμβάνει την αθλητική φόρμα. Το τμήμα πραγματοποιεί προπονήσεις στο Καυτανζόγλειο για όσους νεαρούς αθλητές μένουν ανατολικά και κεντρικά και στο Στάδιο Αμπελοκήπων για όσους μένουν στα δυτικά της Θεσσαλονίκης. Οι προπονήσεις είναι απογευματινές .

Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ηλικιακά πρωταθλήματα , αλλά και σε εσωτερικούς αγώνες του συλλόγου, ώστε να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζεται για μετέπειτα και να μπουν στην αγωνιστική δράση. Οι προπονητές των ακαδημιών είναι οι Κακαρώνη Σοφία, Βαβουλίζου Αγάπη, Παπουτσή Εύη και Γιάννου Μπάμπης.

Πληροφορίες – εγγραφές :
Γιώργος Κεραμυδάς (έφορος) 6947833647
Γιώτα Κοχλίκη (Υπευθυνη Ακαδημιών) 6976410880



Tο πρόγραμμα από την 2η μέχρι και την 8η αγωνιστική.

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
30/10
Καβάλα – ΠΑΟΚ 19:00 (ΝΕΤ)

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
5/11
ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός 17:00 (κεκλεισμένων των θυρών)

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
12/11
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 17:00 (κεκλεισμένων των θυρών)

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
19/11
Μαρούσι – ΠΑΟΚ 19:00 (ΝΕΤ)

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
26/11
ΠΑΟΚ – ΑΓΟΡ (19:15)

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
3/12
Περιστέρι – ΠΑΟΚ (19:00)

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
10/12
ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 19:15 (ΝΕΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...