31/10/11

oxyro N1.598






















paok-oxyro -
Σούπερ Λίγκα

ΠΑΟΚ -
Παναθηναϊκός -1-3

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε κατά κράτος στη μάχη του γηπέδουε 3-1 από τον Παναθηναϊκό σε μια Τούμπα που έβραζε, o βάζελος ήταν καλύτερος και κέρδισε. Οι παίκτες του Μπόλονι ήταν σε... άλλο γήπεδο........
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μεγάλα αμυντικά προβλήματα τραγικές αδυναμίες το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο.
Με πορδές αυγά δεν βαφής...πρέπει επιτέλους η ομάδα να ενισχυθεί τον Γενάρη αλλιώς δεν θα έχουμε καλό Μάη.
Μόνο ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σήμερα μπράβο.
Η ομάδα ήταν απών κυρίες και κύριοι....


" βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανέλα"

Λάσλο Μπόλονι
"Σίγουρα δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι αυτήν τι στιγμή. Είναι μια δύσκολη στιγμή, την οποία πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να πάρουμε θάρρος και να συνεχίσουμε με ένα όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Αν μιλήσω για το πρώτο ημίχρονο, πιστεύω ότι κάθε ομάδα είχε το δικό της διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν καλύτερα, μετά πήραμε την κυριαρχία. Σε αυτό το πρώτο μέρος νομίζω ότι είχαμε αρκετές πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό επιθετικά.
Επιμένω σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, αν και ο Παναθηναϊκός είχε μια ώριμη αντιμετώπιση, αλλά ακόμη και με αυτό δε θυμάμαι κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία να πετύχουν γκολ. Δυστυχώς τους δώσαμε βοήθεια για να σκοράρουν. Στο ημίχρονο ήθελα να πείσω τους παίκτες μου να είναι πιο αποφασιστικοί, αλλά πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ ψυχολογικά σκότωσε την ομάδα μας. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ακόμη και για το γεγονός ότι οι ευκαιρίες τους μετουσιώστηκαν σε γκολ. Σίγουρα μετά το 2-0 και με την ικανότητα κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού, ήρθε πιο εύκολα η νίκη".


Για τα δύο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από στημένα:

" Πέρα από τα δύο σημερινά γκολ, ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί κι άλλα γκολ από τέτοιες καταστάσεις, αλλά αν σε τέτοιες φάσεις δεχόμαστε γκολ τότε θα είναι δύσκολη η κατάσταση".


Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες:

"Πάντα όταν έχεις ποδοσφαιριστές που λείπουν από την ομάδα είναι πρόβλημα. Ειδικά όταν είναι σημαντικοί παίκτες, όπως ο Γκαρσία, ο Αθανασιάδης..., αλλά είναι μια ευκαιρία για τους άλλους να δείξουν τις δυνατότητες τους. Θέλω να πιστεύω ότι οι δυνατότητες τους δεν είναι αυτές που έδειξαν σήμερα, αλλά αυτές που είχαν με τον Άρη. Είναι αλήθεια ότι αν δεν έχεις τρεις ποδοσφαιριστές από τους σημαντικούς και όταν κάνεις τρία δώρα, είναι δύσκολο και για μία ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να το αντέξει".


Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου:

"Μπορώ να δώσω πολλές απαντήσεις. Η πρώτη είναι ότι στο ποδόσφαιρο πάντα έχεις δυνατότητες. Επίσης, μια απάντηση θα είναι ότι μιλάμε για το πρωτάθλημα, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια είναι αυτές οι δύο ομάδες που παίρναν τα εκατομμύρια από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μπορούσαμε να διαλέξτε κάποια από τους τρεις".


Για το τι γεύση αφήνει αυτό το ματς:

"Η χειρότερη γεύση που μου αφήνει αυτό το αποτέλεσμα, είναι ότι δεν μπορέσαμε να δείξουμε το πνεύμα μαχητή που έχουμε δείξει, αλλά κάνοντας τέτοια λάθη δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω".


Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων:

"Οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Αυτό που μπορώ να τους πω είναι ότι όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να κάνουμε το καλύτερο".


Στέλιος Μαλεζάς

«Έπρεπε να μπούμε δυνατά. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που το έκανε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Στην Ευρώπη για να προκριθούμε πρέπει να νικήσουμε, ενώ είναι σημαντικό και το παιχνίδι της Τρίπολης. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας, που σήμερα ήταν αρκετές»

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
"Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και εμείς να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να δεχτούμε τρία γκολ. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Στο ημίχρονο είπαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, να πιέσουμε και να σκοράρουμε αλλά δεν κάναμε τίποτα από αυτά".

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τους Σάμροκ:

"για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη γιατί σε άλλη περίπτωση κινδυνεύουμε με αποκλεισμό".


Σπαντάτσιο

"Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος μετά το πρώτο γκολ. Χάσαμε βαθμούς που χρειαζόμασταν. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, έχουμε τον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Αρίας, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου. Κρέσιτς, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσιρίλο, Σπαντάσιο, Κατσικάς, Γιάννου.

Παναθηναϊκός:Καπίνο, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα, Κουΐνσι, Λέτο, Κλέιτον. Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Τοτσέ, Μαυρίας, Λαγός.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου.
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Τρύφων (Δράμας).
Κίτρινες: Έτο (58΄), Φωτάκης (90΄) - Ζέκα (51΄), Σιμάο (84΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -