17/10/11

oxyro N1.583



"Θυμήσου τους φίλους που έφυγαν δεν έχεις τίποτα να χάσεις,
οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις..."




















paok-oxyro - 6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ - 0-0


Μπροστά σε12.000 κόσμο ο ΠΑΟΚ έχασε κλασικές ευκαιρίες με τους Φωτάκη, Ίβιτς και Βιεϊρίνια, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα μονο στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον ΟΦΗ και στο β' μέρος κινήθηκε στην μετριότητα δεν μπόρεσε να διασπάσει το κατενάτσιο και πέταξε δύο βαθμούς.
Πριν τη σέντρα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέθεσαν λουλούδια μπροστά στο πανό του ΣΦ Κορδελιού, στη Θύρα 4Α, στη μνήμη των έξι παιδιών, που χάθηκαν πριν 12 χρόνια στο δυστύχημα των Τεμπών.Kατάθεση στεφανιών στη μνήμη των "6" και από τον ΟΦΗ.

Λάσλο Μπόλονι
«Ξέραμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας και έτσι έγινε. Είμαι στεναχωρημένος για τους παίκτες μου, επειδή με αυτή την απόδοση μπορείς να κερδίσεις δύο φορές. Δεν είμαι σε θέση να κάνω πλήρη ανάλυση, αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας, αρκετά σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μέσα στο παιχνίδι είχαμε αρκετές στιγμές για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Κάποιες φορές αυτά είναι αρκετά για να κερδίσεις, αλλά σήμερα δεν ήταν αρκετά. Η απόδοσή μας στα άκρα δεν ήταν αρκετή, επειδή δεν βγήκαμε πολλές φορές στην πλάτη τους. Αποδέχομαι ότι κάποιοι ίσως να μην είναι στην καλύτερη μέρα τους. Είμαι στεναχωρημένος, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος:

«Ο Φωτάκης που αποχώρησε είναι ένας παίκτης που απειλεί από μακρινή απόσταση, κάποιοι ήταν κουρασμένοι. Σε αυτά τα παιχνίδια αν μπει ένα γκολ, όπως στην κεφαλιά του Ίβιτς ή στις αποκρούσεις του τερματοφύλακα, θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με 5-0, όπως θα μπορούσαμε να χάσουμε με 0-1. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Αν δικαιολογείται η κούραση των παικτών:

«Καταλαβαίνω ότι μου κάνετε ερωτήσεις για να με προκαλέσετε. Η επιθετική μας εικόνα στα τελευταία είκοσι μέτρα δεν ήταν καλή, αλλά μην μου κάνετε παιχνίδια που είναι για παιδιά».

Για την απόδοση του Βιεϊρίνια:

«Καταλαβαίνω τη συζήτηση για τον Βιεϊρίνια, έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Ο Βιεϊρίνια δουλεύει πολύ και το σημαντικό για μένα είναι ότι προσπαθεί».

Για την αλλαγή του Σαλπιγγίδη:

«Δεν ήθελα να αλλάξω την τακτική, η ιδέα μου ήταν να βάλω έναν πιο φρέσκο παίκτη που θα προκαλούσε περισσότερους κινδύνους».

Αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Σαλπιγγίδη ως σέντερ φορ:
«Ξέρω ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να παίξει στην κορυφή, όπως και ότι στην Εθνική παίζει δεξιά. Έχω έναν σέντερ φορ τον Αθανασιάδη, δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος μαζί του, αλλά λόγω της κατάστασης του ΠΑΟΚ πρέπει να του δίνω ευκαιρίες. Ο στόχος είναι να εναλλάσσονται με τον τρόπο του παιχνιδιού μας οι δύο παίκτες μέσα στο παιχνίδι».

Λίνο
«Ο ΟΦΗ κλείστηκε πίσω και αυτό έκανε το παιχνίδι δύσκολο. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε και πάλι ευκαιρίες, όμως αυτή τη στιγμή ο αγώνας πρέπει να ξεχαστεί και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Ο αγώνας με τη Σάμροκ είναι δύσκολος, αλλά η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο θεσμό»

Απόστολος Γιάννου
«Ήταν και για μένα έκπληξη η συμμετοχή μου, αλλά και το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκα στην αποστολή.. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Τούμπα. Αυτό που θέλαμε, όμως, κόντρα στον ΟΦΗ ήταν η νίκη. Ο ΟΦΗ έπαιξε κλειστά, δεν καταφέραμε να σπάσουμε την διάταξή τους και μείναμε στην ισοπαλία. Σε κάθε αγώνα στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη και με αυτό τον προσανατολισμό θα παίξουμε κόντρα στη Σάμροκ»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Γκαρσία - Μπουλούτ, Μάντζιος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Τριτσώνης (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ : Γεωργαράκος (Αθήνας) - Καρατζίκας (Αθήνας)

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34 Αρίας), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ :
Κάρολ, Γαλανόπουλος, Κάλατζιτς, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Βερόν, Μπόντορ, Γεωργίου, Σίσιτς, Παπουλής, Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...