13/10/11

oxyro N1.580





Προημιτελικός κυπέλλου

ΠΑΟΚ - Ικαρος Καλλιθέας - 89-67

Ο ΠΑΟΚ για τα προημιτελικα του κυπέλλου επικράτησε εύκολα του Ικαρου με 89-67 , ειχε σε εκπληκτική μέρα Ντικούδη - Γκίντενς και Γκόρι και παίρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου εκεί που θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό

Σούλης Μαρκόπουλος


Για το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ
:
"Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο σύμφωνα με την λογική. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο σύνολο. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, φαίνονται πιασμένοι. Βέβαια, μετά από 20 ημέρες θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που υπάρχουν εντός και εκτός συνόρων".


Για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος:

"Μια εβδομάδα πριν η μια μετά το θέμα είναι να λυθεί η κατάσταση ώστε να ξέρουν οι ομάδες τι πρέπει να προσφέρουν, να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Υπάρχει αβεβαιότητα αυτή την στιγμή και αυτό είναι άσχημο".


Για το "μοντάρισμα" του ΠΑΟΚ:

"Ακόμη ψάχνουμε τους παίκτες μας, να δούμε τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να βάλεις την κάθε κίνηση που θέλεις στον κάθε παίκτη. Αυτή την στιγμή βλέπεις ορισμένα πράγματα που γίνονται ή δεν γίνονται και απλώς τα επισημαίνεις".


Δήμος Ντικούδης


"Ηταν μια εμφάνιση που μας αφήνει ικανοποιημένους. Τηρουμένων των αναλογιών, με βάση πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις και με δεδομένο πως παίζαμε χωρίς τον κόσμο μας αγωνιστήκαμε πολύ καλά",
δήλωσε αρχικά ο Ντικούδης.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει επιθετικό πλουραλισμό:

"Είμαστε μια ομάδα που έχει ταλέντο, έχουμε αρκετές λύσεις κοντά στο καλάθι και είμαστε σύνολο που δεν πρέπει να παίζει μονοδιάστατα".


Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

"Καλό είναι να ξεκινήσουν τα παιχνίδια γιατί η διακοπή δεν μας κάνει καλό".


ΠΑΟΚ: Ντικούδης 24, Γκίντενς 20, Γκόρι 15, Ράϊτ 11, Στίγκερς 5, Αντριουσκεβίτσιους 6, Καλαμπόκης 6, Αράπης 2, Αμπαράς 2, Καλές 1

Ίκαρος Καλλιθέας: Τζόνσον 16, Αγαδάκος 10, Καράμπουλας 10, Λιούμπισιτς 10, Τσιάρας 5, Τζιάλας 5, Στένσλι 4, Κουμπούρας 2.





Α1 ανδρών

ΠΑΟΚ - Εθνικό - 10-3

O ΠΑΟΚ επικράτησε του Εθνικού με 10-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο κολυμβητήριο της Πτολεμαϊδας.

Γιάννης Παπαγιαννάκης
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε μία πολύ καλή άμυνα. Εξάλλου το κομμάτι της άμυνας είναι αυτό που θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και επιθετικά, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα μας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ήταν κερδισμένο πριν καν μπούμε στην πισίνα. Τα συμπεράσματα από το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι πολύ θετικά. Ωστόσο μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με το Φάληρο στη συνέχεια και πρέπει να επικεντρεωθούμε εκεί».

Τα οκτάλεπτα:
2-1, 3-0, 2-1, 3-1

ΠΑΟΚ σκόραραν
:οι Μέρφι 4, Παυλίδης 2, Ποντικέας 1, Χρυσοσπάθης 1, Παπαποστόλου 1, Βαχαρέλης 1.
Εθνικό σκόραραν
: οι Ένλο 2, Πετρόχειλος 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...