14/10/11

oxyro N1.581



Ανακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 κατα του πρόεδρου του ΕΣΑΚΕ
Βασίλη Οικονομίδη

"Tο γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι από τα πλέον υποβαθμισμένα στην Ευρώπη είναι αδιαμφισβήτητο. Αυτό όμως δεν επιτρέπει σε κανέναν ΕΣΑΚΕ και σε κανέναν Βασίλη Οικονομίδη να αδιαφορούν για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για την προσπάθεια που κάνει το τμήμα ώστε να ορθοποδήσει μετά από χρόνια!

Οι καρχαρίες με τα πράσινα και τα κόκκινα έκαναν τη μοιρασιά όπως τους βολεύει με τις ευλογίες του κράτους (ΟΠΑΠ- ΕΡΤ) και με το σιγοντάρισμα του νεόκοπου υποστηρικτή του Αθηναϊκού κατεστημένου, Βασίλη Οικονομίδη. Χρέος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μείνει σταθερή στις θέσεις της και να απαιτήσει μέχρι τέλους αυτά που αποδεδειγμένα δικαιούται.

Αν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρονται για το ελληνικό πρωτάθλημα (όπως διατείνονται τελευταία) μπορούν να μας απαλλάξουν από την ενοχλητική παρουσία τους και να αγωνιστούν σε όποια διοργάνωση αυτοί επιθυμούν, και μάλιστα όσο πιο μακρυά από εμάς γίνεται! Αν μάλιστα δεν βρουν πρωτάθλημα να στεγαστούν και προτιμήσουν να μείνουν οι δυο τους – όπως τόσα χρόνια συμβαίνει "τυχαία" στο κύπελλο - , τους προτείνουμε να προσλάβουν ως μόνιμο κομισάριο των αγώνων τους τον κύριο Οικονομίδη, καθώς όπως φαίνεται τελευταία του αρέσουν οι αναπαυτικές καρέκλες!

Ο Βασίλης Οικονομίδης δεν σταματάει όμως εδώ. Αντί να προστατεύσει τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων παλεύοντας για την απευθείας συμμετοχή του 3ου του ελληνικού πρωταθλήματος στους ομίλους ώστε να τονωθεί το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και να βρεθούν οικονομικοί πόροι για τις ομάδες, κάνει πρόταση ώστε ο τρίτος να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα μόνο αν το μπάτζετ του υπερβαίνει τα 3 (!?!) εκατομμύρια ευρώ! Κύριε Οικονομίδη, με τέτοιες κινήσεις και αντιλήψεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείτε τον κόσμο του ΠΑΟΚ μπροστά σας".



Γνήσιος ΠΑΟΚτσής, ο Δραμινός τερματοφύλακας των Κρητικών, Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

“Όπως χιλιάδες άλλοι, είμαι κι εγώ ΠΑΟΚτσής. Μικρός πήγαινα από τη Δράμα στην Τούμπα, για τα ματς με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Για μένα όλη η Τούμπα είναι η Θύρα 4. Σαν πιτσιρικάς είχα ένα όνειρο να παίξω στον ΠΑΟΚ, δεν τα κατάφερα, αλλά η ζωή με αντάμειψε εδώ στον ΟΦΗ. Ηλικιακά δε με "παίρνει" πλέον να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Άλλο το να είμαι οπαδός της ομάδας και άλλο αυτό. Στο αριστερό μπράτσο έχω τατουάζ τον Δικέφαλο και τον ήλιο της Βεργίνας”.

Για τους ΠΑΟΚτσήδες της Κρήτης ο Βεζυρίδης είχε πει ότι

“Στο Ρέθυμνο και τα Χανιά υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες, αλλά όχι τόσοι όσο στο Ηράκλειο, όπου ο σύνδεσμος είναι πολύ δυναμικός και ξέρω πολλά παιδιά από αυτά. Δεν είναι μόνο Βορειοελλαδίτες που ζουν εδώ, αλλά και Κρητικοί και Ηρακλειώτες, που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και ξεκινούν 2-3 μέρες πριν, με πλοία και αεροπλάνα, για να βρεθούν στην Τούμπα”.



Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για
Γιώργο Κατσικά

«
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ο 21χρονος Γιώργος Κατσικάς (γεν. 14/06/1990) συμφώνησε με την ομάδα για συνεργασία ως τις 30/6/2015. Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα από την προσεχή Δευτέρα»



Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σάμροκ Ρόβερς.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Shamrock Rovers, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 17:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα».



Aνακοίνωση του τμήματος χάντμπολ:

«Διπλό χτύπημα. Με έναν ιδιώτη και έναν σύνδεσμο έγινε η αρχή στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, τα έσοδα των οποίων θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση της ομάδας. Ο γνωστός έμπορος Φραγκούλης Μαρίνος προμηθεύτηκε 10 κάρτες διαρκείας, συνολικής αξίας 300 ευρώ, τις οποίες θα διαθέσει σε συνεργάτες του στην κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης.
Επίσης ο ΣΦ ΠΑΟΚ Επανομής, από τους πρώτους υποστηρικτές του τμήματος, αγόρασε 10 εισιτήρια διαρκείας.
Από τις συγκεκριμένες πωλήσεις συγκεντρώθηκε το ποσό των 600 ευρώ και πλέον απομένουν 280 κάρτες για να εξαντληθούν τα διαρκείας και να γίνει εφικτή η ενίσχυση της ομάδας. ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ κοστίζουν μόλις 30 ευρώ και αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Δικέφαλου σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και στο ευρωπαϊκό Κύπελλο EHF.

Οι αριθμοί των λογαριασμών είναι οι εξής:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7501102130000021356279907
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8101722250005225050393828

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο φίλο του ΠΑΟΚ που θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, είναι το 6947 177-177. Το email επικοινωνίας είναι το asaoulidis@yahoo.gr.



Aνακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ στην Πτολεμαḯδα και την Δυτική Μακεδονία γενικότερα για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα πόλο Ανδρών του Σωματείου μας η οποία φέτος θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κολυμβητήριο της Πτολεμαḯδας.
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...