10/10/11

oxyro N1.577




paok-oxyro

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ


O Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ελευθερίου-Κορδελιού ανακοινώνει ότι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ο.Φ.Η. θα κρεμαστούν μόνο τα πανό με τα ονοματεπώνυμα των 6 αδικοχαμένων αδερφών μας.





Στη μνημη των εξι αδικοχαμενων αδελφων μας 4-10-1999


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ΠΑΟΚτσήδικης υπερηφάνειας τιμήθηκε και στην Κρήτη η μνήμη των έξι αδικοχαμένων αδερφών μας. Τελέστηκε τρισάγιο από τον παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη από τα Ανώγεια, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και κρατάμε τον όμορφο και γεμάτο ουσία λόγο του.

Μετά της απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ηρακλείου, ως γηπεδούχου και της ομάδας της Λ.Φ.ΠΑΟΚ Ρεθύμνου ως φιλοξενούμενου.

Η καταρρακτώδης βροχή σε ορισμένα χρονικά σημεία του αγώνα δεν στάθηκε δυνατή ώστε να διακόψει την υπόσχεση όλων όσων αγωνίστηκαν, που ήταν μία και μοναδική. Να τιμήσουν τη μνήμη των αδερφών μας. Για τα τυπικά....το τελικό σκορ 3-5, έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Λ.Φ.ΠΑΟΚ Ρεθύμνου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του σωματείου Π.Α.Σ. Μινωϊκή του Ηρακλείου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και του γηπέδου ώστε να διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας.

Απόφαση των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ στην Κρήτη είναι η αγορά έξι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας Πόλο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συμβολικά, για τα έξι αετόπουλα που δεν σταματούν να προσφέρουν την αγάπη τους για τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτριος Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα

Αναστάσιος Θέμελης, Γεώργιος Γκανάτσιος, Κυριάκος Λαζαρίδης

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στην καθιέρωση αυτής της ημέρας μνήμης και την επανάληψη αναμετρήσεων και κοινών εκδηλώσεων και από τους τρεις Συνδέσμους.

Λ.Φ.ΠΑΟΚ Ρεθύμνου

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ηρακλείου

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων

Δείτε το σχετικό κείμενο ΕΔΩ

Ημέρα μνήμης... Ημέρα σεβασμού... Δώδεκα χρόνια μετά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...