13/11/11

oxyro N1.613





ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α κατηγορία 4η Αγωνιστική

Άρηθ – ΠΑΟΚ - 1-4


Μπράβο στα κορίτσια μας .....
Σκουλήκια ο εφιάλτης σας φοράει ασπρόμαυρα .....


Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ
διέλυσε στο "Κλ. Βικελίδης" τον Άρηθ με 1-4 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας. Τα γκολ 17΄ Παντελειάδου, 31΄ η Αδαμάκη, στο 33΄ και στο 39΄η Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς.

Βασίλης Παρασκευόπουλος
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικότερα στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Βέβαια και ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του. Αλλά δείξαμε ότι ήμασταν πιο έτοιμοι για το ματς αλλά και σαν ομάδα γενικότερα. Είχαμε κάποιες πολύ καλές συνεργασίες και όμορφες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε όπως το πρώτο, είχαμε βέβαια κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να διευρύνουμε το σκορ».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Θέλει μεγάλη προσοχή η συνέχεια. Οι ομάδες φέτος είναι λίγες και κάθε απώλεια στοιχίζει. Κάθε παιχνίδι θα είναι για εμάς ένας τελικός. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και ετοιμότητα σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Δήμητρα Παντελειάδου
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες και από τους βαθμούς αλλά και γιατί πήραμε το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι. Μετά το πρώτο γκολ απελευθερωθήκαμε, μας έφυγε το άγχος και καταφέραμε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές στο πρώτο μέρος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Όσον αφορά το πέναλτι, άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή και από αριστερά που σκόπευα να το χτυπήσω, τελικά το έκανα από τα δεξιά. Δεν μετουσιώθηκε σε γκολ βέβαια, αλλά δεν επηρέασε ούτε εμένα ούτε την ομάδα, ήμασταν ήδη με τέσσερα γκολ μπροστά. Έχουμε τώρα με την Εθνική δύο πολύ δυνατά και δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Ρωσία και Ιταλία. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη και στα δύο ματς».

Άρηθ: Καδιάνου, Λαγουμτζή, Κωνσταντίνου, Γρηγοριάδου, Χουτουριάδου, Τερζοπούλου, Μαντατζή, Μήτκου, Καρκατζίνου, Παπαδοπούλου, Κηπουρού.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Αδαμάκη, Παντελειάδου, Σπύρου, Δημητρίου, Ντιμιτρίεβιτς, Χατζηγιαννίδου (49΄ Φιλιππίδου), Μουρατίδου Μ. (75΄ Βαρδαλή), Μουρατίδου Ελ., Γκατζογιάννη, Βλασιάδου



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Superleague K20 - 6η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
- 5-0

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ διέλυσε τον ΟΦΗ με 5-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Νίκος Κολομπούρδας.

«Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα. Παίζουμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με ταχύτητα, με τεχνική, με τακτική και στόχο. Αν αυτή η ομάδα τερματίσει πρώτη θα δείξει ότι οι παίκτες αξίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα...»

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Λαμπάκης, Σταφυλλίδης, Τσανδάρης, Παναγιωτούδης (46΄ Κίτσιου), Πέλκας, Πόποβιτς, Ταουσιάνης (55΄Ανδριόπουλος), Παπαδόπουλος (46΄ Χαρμάνας).



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Superleague K17 - 7η Αγωνιστική 1ου γύρου

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα
- 5-1

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρας με 5-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Tα γκολ Αποστολίδης (2), Κουλούρης, Παπαδόπουλος Δ.Χ. και Σαββίδης.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κατσούμπας, Καραμπάς (70 Κιόρτσης), Βασαΐτης (65΄ Παπαδόπουλος Δ.Γ.), Κοτέντσης, Καρατζάογλου (65΄ Κουτσομήτρος), Πόζογου (65΄ Καψάλης), Κουλούρης, Παπαδόπουλος Δ.Χ. (70΄ Τζεβελέκης), Σαββίδης και Αποστολίδης.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...