22/11/11

oxyro N1.621









paok-oxyro - Eurocup

ΠΑΟΚ - Σολέ - 72-62

O ΠΑΟΚ επικράτησε της Σολέ με 72-62 στο PAOK Sports Arena και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Eurocup, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.
Δυστυχώς για μια φορά ακόμα ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα, με αποτέλεσμα το κλειστό να είναι σχεδόν άδειο. Η εικόνα είναι θλιβερή. Πολλά μπράβο πάντως, σε όσους πήγαν στην Πυλαία και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, έστω και αν ήταν λίγοι.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Οι παίκτες εκτέλεσαν αυτά που είχαμε προετοιμάσει, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αν και δεν πιστεύω στη στατιστική, υπερέχουμε σε όλα τα στοιχεία κι αυτό σημαίνει ότι αξίζαμε τη νίκη. Θέλουμε όμως να τελειοποιήσουμε κάποια πράγματα, όπως οι συνεργασίες μεταξύ των παικτών. Στηριχθήκαμε στην άμυνά μας, αποδώσαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχοντας όλους τους παίκτες της Σολέ, εκτός από έναν (σ. σ. Κοζέρ), το θέμα είναι να έχεις διάρκεια στην απόδοσή σου και νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Πρέπει οι παίκτες να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στους εαυτούς τους για να σταθεροποιηθούν».

Γιάννης Καλαμπόκης
«Ήταν μία σημαντική νίκη κόντρα σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου με σπουδαία αθλητικά προσόντα. Καταφέραμε να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ και είναι σημαντικό ότι είχαμε πολυφωνία στην επίθεση. Το ζητούμενο για εμάς είναι σε κάθε αγώνα να γινόμαστε καλύτεροι. Δυστυχώς φέτος είμαστε άτυχοι με τους τραυματισμούς. Ελπίζω ότι ο Ρασάντ (σ.σ. Ράιτ) δεν θα έχει κάτι σοβαρό και ελπίζω να σταματήσουν οι τραυματισμοί»

Τζέι Αρ Γκίντενς
«Είχαμε συγκέντρωση, οι επιθέσεις βγήκαν όπως θέλαμε και δείξαμε ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Οι εμφανίσεις μας θα γίνονται καλύτερες στη συνέχεια. Αποκτούμε χημεία, μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδo, με βοήθησε ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. "Πάντα έπαιζα με πολύ συναίσθημα, αυτό κάνω και τώρα. Αυτή η νίκη μας γεμίζει όλους με αυτοπεποίθηση. Εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας ως ομάδα, απλά θέλαμε να δείξουμε στους οπαδούς μας, τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις»

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 36-33, 56-46, 74-62.

ΠΑΟΚ: Γκίντενς 22 (3), Στίγκερς 2, Αράπης, Γκορί 19 (1), Ντικούδης 11, Καλαμπόκης 7 (1), Ράιτ 10 (2), Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης, Αμπαρας.

Σολέ:
Κοσέρ 22 (2), Βεμπόμπ 4, Χάιτ 8 (2), Ντιπόρτ 2, Φόλκερ 2, Γκομπέρ 4, Ονα Εμπο 5 (1), Γκράντιτ, Νίκολς 4, Μακ Γκραθ 11 (3), Μπάτλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...