17/11/11

oxyro N1.616



Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. GATE 4 - Ενημέρωση για τις εκδρομές στο Λονδίνο

Καλούνται όσοι θα συμμετάσχουν στις εκδρομές του συνδέσμου για το παιχνίδι με την Tottenham, να περάσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21/11 από τα γραφεία μας για την αγορά του εισιτηρίου του αγώνα. Απαραίτητος (εκτός από το αντίτιμο του εισιτηρίου) είναι και ο αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.Επίσης άμεσα πρέπει να γίνει και η εξόφληση των εκδρομών από όσους έχουν ακόμα οικονομικές εκκρεμότητες.



Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. με την ακόλουθη σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Θεόδωρος Ζαγοράκης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήσης Βρύζας
ΜΕΛΗ: Λεωνίδας Βελής, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπυρίδων Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατσίδης Στέφανος Σαράτσης, Γιώργος Σαχπατζίδης, Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τα προηγούμενα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ποικιλίδη, Μιχαηλίδη, Φαρλαλή, Πρέλεβιτς, Ραπτόπουλο και Χατζόπουλο, για την σημαντική και πάνω από όλα ανιδιοτελή προσφορά τους προς το Σύλλογο καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.



Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. - Εσύ είσαι ο ΠΑΟΚ...

Αγαπητέ Φίλαθλε του Π.Α.Ο.Κ…. Η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. που στα χρόνια της παρουσίας της στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας προσέφερε μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και θριάμβων στους εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων της απευθύνεται σήμερα σε ΕΣΕΝΑ, ζητώντας την πολύτιμη αρωγή και συμπαράστασή ΣΟΥ στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε για να καταστήσουμε και πάλι την ομάδα μας πρωταγωνίστρια σε πανελλήνιο αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Σήμερα η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με την υποστήριξη νέων ανθρώπων φίλων του Π.Α.Ο.Κ., από τους χιλιάδες φίλους του Συλλόγου, προχωράει σε Διοικητική αναγέννηση με Πρόεδρο τον κ. ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, με ανταγωνιστική ομάδα, συμμετέχει σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ και έχει στόχο την οικονομική της ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, παρά την οικονομική ύφεση που ταλανίζει την Χώρα μας.
Μετά από τρεις (3) εντός έδρας αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα θέλαμε την βοήθειά σου, είτε συμμετέχοντας στο Χορηγικό Πρόγραμμα της Ομάδας μας, είτε στο Πρόγραμμα των «300 Υποστηρικτών της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.», είτε με την απλή αγορά ενός Εισιτηρίου Διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο όπου μπορείς να έχεις ανταποδοτικά οφέλη για την εταιρεία σου, αφού με μειωμένα ποσά προβολής απολαμβάνεις πλήθος ιδιαίτερων και ξεχωριστών προνομίων και δικαιωμάτων στην Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενισχύοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα σου. Ήδη μέχρι σήμερα συμμετέχουν 26 εταιρείες στο πρόγραμμά μας «οι 300 του Π.Α.Ο.Κ»

Φίλαθλε του Π.Α.Ο.Κ,

Εσύ που έζησες και θυμάσαι ακόμα, εκείνες τις ατελείωτες νύχτες με τις μαγικές κερκίδες στο παλιό μας σπίτι, ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ, που ΕΣΥ δημιούργησες και έκανες να σε θαυμάζει όλη η Ευρώπη, ΕΣΥ που αγάπησες το μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. και έκλαψες και στις χαρές μας και στις λύπες γι’ αυτό, ΕΣΥ φέτος καλείσαι να σταθείς δίπλα στην ομάδα μας που σε χρειάζεται, ακόμη μια φορά.
Γίνε μικρός χορηγός, φέρε την εταιρεία σου κοντά μας, βάλ’ την στο μικρό Χορηγικό Πρόγραμμά μας «οι 300 Υποστηρικτές του Π.Α.Ο.Κ.», ένωσε τη μικρή σου δύναμη με την μεγάλη δύναμη του σωματείου μας, και να είσαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η «βάση μικρών χορηγών» που θα δημιουργηθεί, θα είναι η ελπίδα για να βρει στο μέλλον το δρόμο που είχε χάσει και ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. Έλα μαζί μας, μπες στους «300 του Π.Α.Ο.Κ.» ένωσε τη δύναμή του με τη δική μας.

Και θυμήσου: Εσύ είσαι ο Π.Α.Ο.Κ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κ. Στύλα Κωνσταντίνο στο 6945 80 60 64 από τις 09:00 – 21:00 ή μέσω Internet στο E – Mail της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. marketing@paokbc.gr



Aνακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ Πάτρας

«Οι μάσκες ετοιμάζονται να πέσουν, αυτή τη φορά για τα καλά. Και ο τελευταίος που πιστεύει ή ευαγγελίζεται ότι γίνεται προσπάθεια να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πλέον δεν δικαιολογείται να εθελοτυφλεί μπροστά στην ανομία που σύντομα θα επικυρωθεί και δια νόμου.
Πρόσφατα, όταν ο κος Φλωρίδης εξέφρασε την επιθυμία να επενδύσει στον Π.Α.Ο.Κ. παίρνοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Π.Α.Ε. και λίγο πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας, επενέβη η διαβόητος, πλέον, Ε.Ε.Α. (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ή αλλιώς… Επιτροπή Επιλεκτικής Αντιμετώπισης), βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην περίπτωση αυτή. Πώς; Με τα μέσα που της δίνει η κείμενη νομοθεσία. Έλεγχοι και κόντρα έλεγχοι, λεπτομερείς και εξονυχιστικοί. Όπως δηλαδή επιβάλλεται σε μια ευνομούμενη πολιτεία (ναι, στην ελληνική πολιτεία αναφερόμαστε). Προκύπτουν τα κεφάλαια που ισχυρίζεται πως διαθέτει ο νέος υποψήφιος επενδυτής κι αν ναι από πού και πώς διασφαλίζεται η εισροή τους στη χώρα, καθώς έρχονται από το εξωτερικό, και τελικώς στον Π.Α.Ο.Κ.; Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε ορθώς ελέγχθηκαν. Και βρέθηκε τελικά το κόλλημα. Η υπηκοότητα του κου Φλωρίδη, καθώς τυγχάνει να είναι Έλληνας μεν, Τούρκος δε πολίτης, εκ Κωνσταντινουπόλεως. Κάτι που σε άλλους καιρούς θα αποτελούσε τιμή ίσως και θα δινόταν επί τούτου και μόνο το ελληνικό διαβατήριο σε κάποιον, σήμερα, την εποχή που «ελληνοποιούνται» οι πάντες και τα πάντα στο βωμό του κέρδους και άλλων σκοπιμοτήτων, το να είσαι Έλληνας Κωνσταντινουπολίτης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αποτελεί τροχοπέδη.
Επαναλαμβάνουμε, για να αποκλείσουμε τους όποιους κακοπροέραιτους χαρακτηρισμούς διαφόρων «παπαγαλακίων» (ελπίζουμε να μη το διαβάσει κάποιος από την ΕΠΟ ή την ΚΕΔ και μας κλείσει τον υπολογιστή όπως τελειώνουν αγώνες τώρα τελευταία), ότι όλα όσα ελέχθηκαν βάσει της κείμενης νομοθεσίας και των κανονισμών, εγχώριων και ευρωπαϊκών, καλώς έγιναν. Όπως βέβαια θα έπρεπε να έχουν γίνει και παλαιότερα, σε Μπατατούδη και Γούμενο ας πούμε. Αλλά μάλλον τότε οι προτεραιότητες της πολιτείας εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα και άλλους σκοπούς…
Εν προκειμένω λοιπόν, για να έρθουμε και στο δια ταύτα, λίγο αργότερα από την περίπτωση Φλωρίδη, εμφανίστηκε στην αθλητική πραγματικότητα της χώρας η περίπτωση Τσάκα και της Α.Μ. του Πρίγκηπος Τάδε εκ Σαουδικής Αραβίας. Αν έγινε ο ίδιος έλεγχος ως προς την προέλευση των κεφαλαίων κτλ, δεν το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε όμως τη χθεσινή δήλωση, σύμφωνα με αθηναϊκό αθλητικό ραδιόφωνο, ότι ο Πρίγκηψ ζήτησε, ή μάλλον πρόσταξε – έτσι κάνουν οι Πρίγκιπες – να αλλάξει η νομοθεσία που αφορά τα περί απαγόρευσης αγοράς ομάδας εντός Ε.Ε. από άτομο που δεν διαθέτει διαβατήριο ευρωπαϊκό.

Εμείς απλά σας εφιστούμε την προσοχή. Όλων. Και των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων και των ΠΑΕ και της ΕΠΟ της πολιτείας και ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως. Διαφάνεια, ισονομία και αξιοκρατία απαιτούμε.

16 – 11 – 2011. Μετά Τιμής. Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας».

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...