15/11/11

oxyro N1.615





Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνος του ούτε στην Λετονια

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ ΣΤΟ Riga Arena... ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΥΓ.
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ......







Eurocup

Ρίγα - ΠΑΟΚ - 80-74

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε αλλά έχασε στην πρεμιέρα του β΄ ομίλου με 80-74 από την Ρίγα στην Λετονία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Eurocup.
Ξεχώρισαν Γκίντενς (17π.) και Γκόρι (16 π.)

Σούλης Μαρκόπουλος
"Συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομάδα της Ρίγα. Ήταν ένα ωραίο, αλλά και αρκετά σκληρό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη με όλες τις δυνάμεις τους. Στο πρώτο ημίχρονο χρεωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ με αποτέλεσμα οι βασικοί μας παίκτες να έχουν πρόβλημα και να αναγκαστούμε να αλλάξουμε στη διάρκεια του αγώνα τα σχέδιά μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο από την κούραση, αλλά κι επειδή χάσαμε μερικά εύκολα καλάθια, δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Η Ρίγα πήρε μία διαφορά και κατάφερε να κερδίσει το ματς. Νομίζω ότι παίξαμε καλά, ίσως αυτό να ήταν το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι. Η ήττα βεβαίως είναι πάντα ήττα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνισή μας και το γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να παίξουν καλά και κάποια παιδιά που τα περιμένουμε να βοηθήσουν σημαντικά".

Ρασάντ Ράιτ:
"Ήρθαμε αποφασισμένοι να παίξουμε δυνατά σε αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Το κακό είναι ότι οι ψηλοί μας φορτώθηκαν από νωρίς με φάουλ στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε καλή άμυνα, τουλάχιστον όπως θα θέλαμε και θα μπορούσαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση, κι αν μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε.
Όσον αφορά τη δική μου παρουσία, ξεκίνησα όντως καλά, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου σε αυτό, θα ήθελα να παίξω το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνει η ομάδα και όχι ο καθένας μας ξεχωριστά".

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 45-44, 65-57, 80-74

Ρίγα (Μπουτάουτας)
: Πέρι 6, Βάλτερς 2, Γιανισένοκς 5, Μπέρζινς 5, Καβαλιάουσκας 11, Μίλατζ 18, Κάιν, Σιμς 19, Μπέρτανς 14 (2).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):
Γκίντενς 17, Στίγκερς 5 (1), Γκορί 16 (1), Ντικούδης 12, Kαλαμπόκης 9 (1), Ράιτ 11 (1), Γιαννακίδης 2, Καλλές, Τσακαλέρης, Καλαμπάκας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου