6/11/11

oxyro N1.607





paok-oxyro - Super League

Αστέρας
Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 1-0


Νωθροί και υποτονικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, στα τελευταία 20 λεπτά ξύπνησαν. Δεν ήμασταν καλοί και γι'αυτο ευθύνονται οι παίχτες και ο προπονητής.
Δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι ο ΠΑΟΚ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ χάνει από ομαδουλες όπως Εργοτελη, Αστερα Τριπολης, τον Οφη, και τον ρούλη ..... Ξυπνήστε γιατί θΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ....Π...ΤΑΝΑ ..... στο τέλος έτσι όπως το πάτε θα χάσουμε και την τετράδα, ελπίζω ο λόγος που δεν παίζετε να μην είναι αυτός που ακούγετε...γιατί έπεται συνέχεια.......

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ σε αντιθεση με τους παικτες, προπονητη, διοικηση που για άλλη μια φορά ήταν απών ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ......

Λάσλο Μπόλονι
"Όταν ήρθαμε εδώ ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Ξέραμε επίσης ότι μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα υπήρχε κούραση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές. Χρησιμοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία της ομάδας τους, τη δύναμη και το ψηλό παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν το γκολ, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να πούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγαλύτερα ρίσκα και παίξαμε με μεγαλύτερη δύναμη και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε.

Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να πω, όμως, ότι κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίξανε και τα δύο ματς. Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε ένα σερί για να είμαστε καλύτερα".

Για το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένος έδαφος:

"Το τι αισθάνομαι γι΄αυτό το πράγμα δεν έχει καμία σημασία σε σχέση με αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια".


Απόστολος Γιάννου


Για τον αγώνα με τον Αστέρα:

"Νομίζω ότι πέσαμε σε έναν πολύ καλό Αστέρα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε κατοχή της μπάλας έκανε το γκολ και μετά το παιχνίδι έγινε δύσκολο για εμάς γιατί ο Αστέρας κλείστηκε πίσω μετά."

Για το έφταιξε για το αποτέλεσμα:

"Νομίζω βγαίνει η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι νομίζω αλλά είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις και να ισοφαρίσεις. Αλλά και ο Αστέρας ήταν καλός και μας δυσκόλεψε."

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μένει για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη:

"Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να τα βλέπουμε θετικά τα πράγματα".


Λεονάρντο

«Δεν έχουμε πολλά να πούμε μετά από αυτό το ματς. Κρατάω το ότι εξαιτίας ορισμένων λεπτομερειών δεν πήραμε την ισοπαλία. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε καλύτερα»

Μίρο Σνάουτσνερ

«Μετά το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε στην Ιρλανδία, πάλι χάσαμε. Πιστεύω ότι σήμερα δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια, αν θέλουμε να πάμε ψηλά στη βαθμολογία και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, όμως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Eχουμε δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζουμε στην Ευρώπη και μετά από δύο μέρες να έχουμε παιχνίδι στην Ελλάδα. Ομως επαναλαμβάνω ότι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά και σφικτά».

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (70' Μπρέσκα), Ράγιος, Περόνε (82' Μπακασέτας)

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτνσερ, Λεονάρντο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Φωτάκης, Αρίας, Λάζαρ (69' Σπαντάσιο), Γεωργιάδης (58' Γιάννου), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (58' Παπάζογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...