12/11/11

oxyro N1.612






ΜΠΑΣΚΕΤ Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος - 51-58

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Πανιώνιο με 51-58 απογοητεύοντας τους 1.500 φίλους του,κανοντας τραγική εμφάνιση, έμοιαζε παιδική χαρά και με σκορ γυναικείου μπάσκετ.

Σούλης Μαρκόπουλος

«Ο Πανιώνιος ήταν πολύ δυνατός και συγκεντρωμένος στην άμυνα. Ίσως σήμερα να παίξαμε το χειρότερο μπάσκετ. Η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες κακοποίησαν το μπάσκετ, με το σκορ σε αυτό το διάστημα να είναι 23-22. Υπήρχε πολύ στρες, πολύ άγχος και αυτό το γεγονός οδήγησε τους παίκτες σε κακές επιλογές. Γενικά δεν περάσαμε την μπάλα στη ρακέτα και όταν το κάναμε έγινε ανορθόδοξα. Με τα ποσοστά που είχαμε σήμερα δεν γίνεται να κερδίσεις κάποιο παιχνίδι. Είχαμε περισσότερα ριμπάουντ και μέσα στη ρακέτα περιορίσαμε τον αντίπαλο αλλά δεν παίξαμε καθόλου καλό μπάσκετ και κάναμε λάθη. Δεν μπορούσαμε να συντονιστούμε και να κάνουμε έναν καλό επιθετικό συνδυασμό. Έρχονται δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματά της για να έρθουν οι νίκες».

Για την ομαδική λειτουργία της ομάδας του: «Μέσα από την ομαδικότητα μπορείς να φέρεις αποτελέσματα. Σήμερα όλοι οι παίκτες είχαν πολύ άσχημα ποσοστά. Είναι ένα πρόβλημα και προσπαθούμε να δούμε πως θα το λύσουμε»

Γ
ια το αν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ: «Οι κακές μέρες είναι για όλους τους παίκτες, πρέπει να αναλύσουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι νωρίς ακόμη, πρώτα βλέπεις τα συν και τα πλην, αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο και μετά αποφασίζεις»

Για το πώς στήθηκε η ομάδα: «Η ομάδα στήθηκε με γνώμονα το οικονομικό, χωρίς ξεκάθαρους αγωνιστικούς στόχους. Από εκεί και πέρα βλέπουμε και κάνουμε ανάλογα με τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα που θα καταλήξουμε»

ΠΑΟΚ : Γκίντενς 6 (2/6δ), Στίγκερς 5 (1/6 σουτ), Γκορί 5 (1/6 σουτ), Ντικούδης 8 (3/7 σουτ), Καλαμπόκης 7 (1/9 σουτ), Ράιτ 7 (2/4 σουτ), Γιαννακίδης 8 (2/6 σουτ), Καλλές 5.

Πανιώ
νιος
: Ξανθόπουλος 6, Κις 12, Αθανασούλας 3, Στίβεσον 6, Ντίμπλερ 7, Μπατής 6, Γιάνκοβιτς 2, Σαρικόπουλος 2, Νατζφέι 3, Παραγιός 1, Μπάρλος 10.



ΒΟΛΕΪ 5η Αγωνιστική

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ
- 2-3

Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο τάι μπρέικ από τον Εθνικό μέσα στην Αλεξανδρούπολη και επιβεβαίωσε την παράδοση που τον θέλει να φεύγει νικητής.

Γιάννης Μέλκας.

Για τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Εθνικό και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης:

"Είναι πολύ μεγάλη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν Εθνικό, που είναι σαφώς καλύτερος από την περασμένη σεζόν. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, αφού στο γήπεδο υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Πραγματικά χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοια γήπεδα."


Για το παιχνίδι:

"Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι παίρνοντας το πρώτο σετ, όμως, μετά ούτε εγώ ο ίδιος κατάλαβα πώς έγινε και μείναμε πίσω στο σκορ με 2-1 σετ. Ωστόσο, καταφέραμε να ξυπνήσουμε και να πετύχουμε μια σπουδαία ανατροπή. Σε αυτό βοήθησαν και κάποια λάθη της διαιτησίας, τα οποία δεν μας επηρέασαν αρνητικά, αντιθέτως μας ενεργοποίησαν".

Για το πως βοηθάει αυτή η νίκη ενόψει της συνέχειας, αλλά και της διακοπής του πρωταθλήματος:
"Σίγουρα βοηθάει και ψυχολογικά την ομάδα ενόψει της διακοπής, αλλά και της δύσκολης συνέχειας. Είναι θετικό ότι έρχεται και ο καινούργιος μας παίκτης και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα".

Τα σετ: 29-31, 25-19, 25-22, 13-25, 12-15

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ανδρεάδης): Κόβατς 12, Σιδηρόπουλος 2, Παπάζογλου 13, Γκονζάλες 28 (23/51 επιθέσεις), Κουμεντάκης 16, Δαλακούρας Α. 11, 1 Κιρόζ -λ (49% υποδοχή) / Καβαρζτίεφ.

ΠΑΟΚ (Μέλκας):
Γκιρτζίκης 15, Ντίνας 5, Πλίκας 5, Μπορόβνιακ 18 (14/31 επιθέσεις), Παπαδημητρίου 9, Αρμενάκης 26 (20/42 επιθέσεις) , Αγγελής -λ (67% υποδοχή) / Γεωργιάδης, Παπαϊακώβου 4, Ωρολογάς 2




Α1 ανδρών ΧΑΝΤΜΠΟΛ 7η Αγωνιστική

Αερωπός – ΠΑΟΚ -
23-25

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το διπλό στην Έδεσσα από τον Αερωπό με 23-25 και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στέλιος Υετίων
«Είναι μία σημαντική νίκη, αφενός λόγω της τροπής του αγώνα, με το σερί 5-0 που κάναμε στα τελευταία λεπτά και αφετέρου επειδή η ομάδα είχε σημαντικές απουσίες από τραυματισμούς. Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος είχαμε δουλέψει σκληρά. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, εξίσου σημαντική ήταν η βοήθεια που είχαμε σήμερα από τον κόσμο. Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ ήρθαν μαζικά στο γήπεδο, στήριξαν την ομάδα και τους αφιερώνουμε αυτή τη νίκη»

Τα δεκάλεπτα: 4-4, 8-9, 12-12, 15-17, 20-18, 23-25
Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 2/4 - 2/4.

Αερωπός (Χρήστος Τζουβάρας): Μίλτσεφ, Τζουβάρας Π. 3 , Κυριακού, Γιόσμου 3, Μισαηλίδης 2, Κράλλης Χ., Τσάτσος 6, Τζουβάρας Θ., Κότσιφας, Τσάπας, Αρβανιτίδης 3, Μούσιος 6, Κράλλης Ι.

ΠΑΟΚ
(Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκκώνης 4, Πετρίδης 2, Ανγκελόφσκι 4, Τσακίρης 3, Τσίλης, Τάτσης 3, Κεσίδης 1, Αποστολίδης Π. 1, Αποστολίδης Β. Ιωαννίδης 4



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών 7η Αγωνιστική

Αργοστόλι - ΠΑΟΚ
- 8-4

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 8-4 στο Αργοστόλι μετά από κακή εμφάνιστη για την έβδομη αγωνιστική της Α1 ανδρών του πόλο.

Γιάννης Παπαγιαννάκης
«δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δεν έχουμε παίκτη φουνταριστό, ώστε να μπορεί να «ελευθερώνει» τους περιφερειακούς. Είμαστε σε αναζήτηση παίκτη βέβαια. Από εκεί και πέρα τα προβλήματα με τις προπονήσεις είναι γνωστά, ας μην γινόμαστε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας τα συνέχεια. Απλώς ελπίζουμε ότι σύντομα θα υπάρξει μία λύση».

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 1-0, 1-2

Αργοστολί: οι Ρατζούνιτσα 3, Δουδέσης 1, Θωμάκος 1, Κατσιγιάννης 1, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1.

ΠΑΟΚ: Παυλίδης 2, Σαρησάββας 1, Παππάς 1.




Α1 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 7η Αγωνιστική

Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΟΚ -
53-55

O ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο κλειστό της Καλαμαριάς απέναντι στον Απόλλωνα στην παράταση με σκορ 53-55 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών του μπάσκετ.

Αποστόλης Δεμερτζής
«Είχαμε κακή απόδοση σε όλο το παιχνίδι, οι Αμερικανίδες μας χρεώθηκαν με άδικα φάουλ και εκνευρίστηκαν. Γενικώς υπήρχε πίεση μετά την ήττα από τον Άρη, η Σπανίδου έπαιζε με κάκωση στο χέρι, η Σταμολάμπρου ήταν απούσα. Στο τέλος όμως οι αθλήτριες απέδειξαν ότι έχουν μέταλλο και πήραν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουν. Η Καλαμαριά μπορούσε να πάρει το ματς στο τελευταίο σουτ της κανονικής διάρκειας, όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στο Κύπελλο και στο μεθεπόμενο ματς με τον Κρόνο για το πρωτάθλημα, που ισοδυναμεί με μισή κατηγορία»

Δεκάλεπτα:
14-9, 27-18, 35-28, 45-45 (κ.α.), 53-55 (παρ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.(Γαρέφης) : Μπούστος, Αλστον, Κωστάρα, Καλαντίδου, Βασιλειάδου Ψυχογιού, Ταμουτσέλη, Καλαντζή.

ΠΑΟΚ Subito: Μακρή, Κυρατζή, Αυτζή, Σπανίδου, Γιαννοπούλου, Σαμαρά, Ντέιβις, Τσελεμπή, Γαβρίλη, Αγγελίδου, Νάστου, Μπαρνς.




Φιλικό


ΑΕ Ποντίων - ΠΑΟΚ -1-4

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕ Ποντίων με 4-1. για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.
Τα γκολ: 27΄ και 49΄ Παπάζογλου, 52΄Σπαντάσιο , 58΄Γεωργιάδη.

ΠΑΟΚ:
Kρέσιτς (Μελισσάς), Παπάζογλου (60' Παπάζογλου), Πέλκας (49' Γεωργιάδης), Κίτσιου (60' Κωστικίδης), Λαμπάκης (60' Ιντζίδης), Παναγιωτούδης, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Σπαντάσιο (55' Ρομπέρ), Πόποβιτς (55' Τσανδάρης), Κωνσταντινίδης

ΑΕ Ποντίων: Κελπέκη, Σαββίδη, Χασιώτη, Χατζηζήση, Χιτζίδη, Τροΐρη, Σαπάνη, Πετράκο, Κωνσταντινίδη, Μουρατίδη, Χιονίδη

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου