28/11/11

oxyro N1.626






ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...... μετά τις έξι το πρωί έφθασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ, περισσότεροι από 900 ΠΑΟΚτσήδες αγκάλιασαν παίκτες και προπονητή.



















video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player






Τότεναμ White Hart Lane - Europa League

TOTTENHAM
- ΠΑΟΚ - 1-2

...ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ...

...εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο...Π.Α.Ο.Κ.

ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ .....

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ......

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ .....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΟΚ .....

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έμειναν... άναυδοι όταν ένας από τους ανθρώπους ασφαλείας στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» έδειξε το πόδι του και είχε τατουάζ τον ΠΑΟΚ! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε προσκεκλημένος της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα για να ζήσει από κοντά μια σπουδαία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Ο Άγγλος δέχθηκε με ικανοποίηση την πρόσκληση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ

Ο σεκιουριτάς έπαθε πλάκα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Λάσλο Μπόλονι
Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι κανένας πριν την έναρξη του ομίλου δεν πίστευε πως θα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση από το πέμπτο κιόλας παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος διότι μία ελληνική ομάδα θ;α συνεχίσει στην Ευρώπη, ελπίζω και ο Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο.
Είμαι ικανοποιημένος γιατί κερδίσαμε, ξέρουμε πως η Τότεναμ είναι μία μεγάλη ομάδα από τηνβ οποία κάποια από τους μεγάλους παίκτες που έχει δεν αγωνίστηκαν σήμερα, είναι όμως μία ομάδα που έχει τη δυνατότητα να το κάνει γιατί έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές.
Ξέραμε πως παίζαμμε απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς έπρεπε να αποκτήσουμε κατοχή μπάλας και να κάνουμε την έκπληξη γιατί έχουμε κάποιους γρήγορους και ικανούς ποδοσφαιριστές.
Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει. Το σκορ ήταν 2-1 υπέρ μας, αλλά δεν ήταν καλό για εμάς. Το λιγότερο που αξίζαμε ήταν το 2-0. Ουσιαστικά είδαμε δύο παιχνίσια. Το πρώτο ημίχρονο στο οποίο κάναμε μόνο ένα μικρό λάθος και κατέληξε στη φάση του γκολ της Τότεναμ.
Μετά από αυτό το λάθος, δώσαμε το δικαίωμα στη Τότεναμ να μπει στο παιχνίδι.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στη Τότεναμ, θα μπορούσαμε να παίξουμε 4-4-1 αλλά επειδή γνώριζα πως Γκαλάς και Μπασόνγκ δεν δημιουργούν καλά, προτίμησα να βάλω τον Κλάους λίγα μέτρα πιο πίσω και να παίξω ένα καθαρό 4-5 και κανέναν φορ.
Ακόμη και έτσι, τα πράγματα για εμάς ήταν πολύ δύσκολα και αυτό το είδαν όλοι.
Οι παίκτες μας έδφωσαν τα πάντα, ελπίζω ο τραυματισμός του Κοντρέρας να μην είναι σοβαρός, χρειαζόμαστε παίκτες που έχουν αυτή τη παρουσία και αυτή την αγωνιστική νοοτροπία.
Η αλήθεια είναι πως πρέπει να παραδεχτώ ότι είχαμε και λίγη τύχη στο παιχνίδι. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω την καρδιά των παικτών μου και την παρουσία δεν ξέρω πόσο χιλιάδων ελλήνων στις κερκίδες. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, είναι να τους ευχαριστήσω όλους.

- Πιστεύετε πως το πέναλτι και η κόκκινηση στον Σταφυλίδη ήταν υπερβολικό σφύριγμα;
Θεωρώ πως ο διαιτητής δεν έκανε λάθη σήμερα. Η άποψή μου είναι πως η συγκεκριμένη ποινή είναι πολύ αυστηρή. Για παράδειγμα σε έναν δικό μας αγώνα στο πρωτάθλημα υπήρξε παρόμοια φάση πολύ νωρίς στο παιχνίδι, ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας αποβλήθηκε και εμείς κερδίσαμε πέναλτι. Το λέω τώρα στη περίπτωση του ελληνικού πρωταθλήματος ευνοηθήκαμε από αυτό, τώρα όμως υποφέραμε. Αυτοί είναι οι κανόνες και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν με ρωτάτε για τη φάση ήμουν πολύ μακριά, Αυτή τη στιγμή με το αποτέλεσμα που υπάρχει, δεν έχει και τόση σημασία. Εκείνη τη στιγμή είχε πολύ μεγάλη.

- Πιστεύατε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία;
Τη Τρίτη το βράδυ, πριν κοιμηθώ, σκεφτόμουν ότι μεγάλες ομάδες συνήθως κάνουν λάθη. Η Τότεναμ μέχρι τώρα είχε κερδίσει και τους Ιρλανδούς και τους Ρώσους στην έδρα της, άρα είχαμε απμείνει εμείς για να της κάνουμε τη ζημιά. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Τότεναμ, νιώθω πως χάσαμε δύο βαθμούς και πίστευα πως εδώ μπορούμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν σκεφτόμουν το αποτέλεσμα αλλά το πώς θα κάνουμε εντός αγωνιστικού χώρου αυτό που μπορούμε σαν ομάδα. Μόνο σςε αυτή τη περίπτωση θα υπήρχαν προϋποθέσεις για να φτάσουμε σε κάτι μεγάλο.

- Τώρα που έχετε περάσει, ο στόχος σας είναι να βγείτε πρώτοι και το λέω γιατί η Τότεναμ εξαρτάται από εσάς.
Είπα στον καλό μου φίλο, που θα έρθει εδώ μετά από εμένα να μιλήσει, να μην ανησυχεί γιατί δεν θα βάλω τη δεύτερη ομάδα. Και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχω δεύτερη ομάδα, αυτοί είμαστε όλοι (γέλια).

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
«Είναι μια ιστορική νίκη, ήρθαμε εδώ και κάναμε μια μεγάλη νίκη. Είναι μια μεγάλη μέρα για τους οπαδούς μας, για εμάς τους ίδιους, αλλά και για ολόκληρο τον σύλλογο. Αυτή η νίκη σημαίνει ότι έχουμε περάσει στον επόμενο γύρο, αυτός ήταν ο στόχος μας»

Κοστίν Λάζαρ
«Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε! Κερδίσαμε την Τότεναμ, μια μεγάλη ομάδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και τους Έλληνες. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι με την Ρούμπιν για να εξασφαλίσουμε και την πρώτη θέση»

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ - 11 - (9-5)
Ρούμπιν - 10 - (10-5)
Τότεναμ - 7 - (5-4)
Σάμροκ Ρόβερς - 0 - (4-15)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Αθανασιάδης.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Σταφυλίδης (37’)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ναϊχάους (Ολλανδία)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπούνμαν (Ολλανδία), Ντε Φεν (Ολλανδία)

ΤΟΤΕΝΑΜ:
Γκόμες, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (62’ Μπέιλ), Λένον, Μόντριτς, Λίβερμορ, Πίεναρ (67’ Γουόκερ), Κέιν (71’ Φαλκέ), Ντεφό.

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81’ Τσιρίλο), Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (62΄ Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00