19/11/11

oxyro N1.618





ΜΠΑΣΚΕΤ
Αγωνιστική

Μαρούσι – ΠΑΟΚ -
69-71

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το πρώτο φετινό διπλό του στο πρωτάθλημα 69-71. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σ΄ όλη τη διάρκειά του αγώνα

Σούλης Μαρκόπουλος
"Ήταν άσχημη ήττα για εμάς αυτή της περασμένης εβδομάδας από τον Πανιώνιο, την Τρίτη είχαμε δύσκολο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως στις προπονήσεις δεν ήμασταν πλήρεις αφού είχαμε πολλούς τραυματίες.
Παρόλα αυτά, μετά από ένα χρονικό διάστημα του αγώνα βρήκαμε λύσεις και μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη.
Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κρατήσαμε τον έλεγχό τους στο τέλος και για αυτό πήραμε τη νίκη. Για έναν μήνα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, είναι γεγονός πως δεν έχουμε λύσεις και από εδώ και στο εξής θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο.
Εύχομαι στο Μαρούσι να βρει τις νίκες που χρειάζεται, έχει έμπειρους παίκτες και με μία νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας"

Νίκος Καλλές

''Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λετονία αλλά εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και κερδίσαμε. Κοιτάμε μπροστά όπου έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη για το Eurocup στην έδρα μας και πάμε να το κερδίσουμε".

Γιάννης Καλαμπόκης
"Περιμέναμε αυτήν την αντίδραση από το Μαρούσι στο τέλος του παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Ήταν αναμενόμενο στο τέλος να γίνει γράν γκινιόλ το παιχνίδι. Ωστόσο στο τέλος δείξαμε την ψυχραιμία ειδικά στις ελεύθερες βολές και πήραμε την νίκη. Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα που κάναμε στην αρχή του πρωταθλήματος έχουμε βρει ρυθμό και συνεχίζουμε έτσι. Ο ΠΑΟΚ έχει φιλοσοφία και αυτό φάνηκε. Χρειαζόμαστε τα καλά αποτελέσματα και πιστεύω ότι και η σημερινή νίκη είναι πολύ χρήσιμη."

Μαρούσι (Λινάρδος): Σακελλαρίου, Δεμερτζής, Νικολαίδης 3(1), Ακεψιμαίδης 7(1), Έλεγκαρ 22 (8/10δ., 6,7β), Χαριτόπουλος 2, Γκαγκαλούδης 18 (1), Κογιαντίνοβιτς 7, Κόμματος 10(2), Αγραβάνης.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 15(1), Στίγκερς 4, Αράπης, Γκορί 10 (4/9δ), Ντικούδης 9, Καλαμπόκης 7(1), Ράιτ 17(2), Γιαννακίδης 5(1), Καλλές 4, Καλαμπάκας.




ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Α1 ανδρών - 7η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Κύδων Χανίων
- 37-15

O ΠΑΟΚ νίκησε τον Κύδωνα Χανίων με 37-15 στο κλειστό της Μίκρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες.

Στέλιο Υετίων
"Είπαμε ότι σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να δοκιμάσουμε πρόσωπα και σχήματα. Το ευχάριστο είναι ότι παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής έπαιξαν σήμερα και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Επίσης είναι σημαντικό ότι μπήκε και πάλι στη δράση ο Σεβαστίδης, μετά τον τραυματισμό του. Η ομάδα είχε καλό ρυθμό, δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά προσπαθήσαμε σε άμυνα και σε αιφνιδιασμούς. Αυτή τη νίκη την ξεχνάμε αμέσως και κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ"

Δεκάλεπτα:
3-4, 12-5, 18-9, 25-12, 32-13, 37-15
Δίλεπτα: 5-4. Πέναλτι 2/2-2/2

ΠΑΟΚ:
Ζάγγας, Παλάσκας 6, Σεϊρεκίδης, Γουργούμης, Αποστολίδης Β. 1, Πετρίδης 1, Ανγκελόφσκι 2, Ιωαννίδης 5, Τσακίρης 8, Τσίλης 2, Σεβαστίδης 2, Τάτσης 3, Κεσίδης 2, Πίτσιος 4.

Κύδων Χανίων: Ρηγάτος, Καμαριανάκης, Φαλτσέτας 1, Καμπανιέρης, Σπυρλιδάκης 2, Μυντιλάκης, Γρηγοράκης 2, Βλατάκης, Κοκολοδημητράκης 5, Παϊζάκης 1, Οικονομάκης 3, Καφάτος 1, Γούλας



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Superleague K17- Αγωνιστική 2ου γύρου

ΠΑΟΚ –
Παναιτωλικός - 3-3

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού σε ένα φοβερό παιχνίδι.

Άγγελος Ζαζόπουλος
«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με εναλλεγές στο σκορ. Τα δύο πρώτα γκολ που δεχθήκαμε προήλθανβ από ατομικά λάθη. Βέβαια αν δεν γίνουν λάθη, δεν μπαίνουν γκολ, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα...»

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Καραμπάς, Μίλερ, Δασαΐτης, Τσελεπίδης (31» Καψάλης), Καρατζάογλου, Πόζογλου (58« Τζεβελέκης), Τουμανίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Αποστολίδης (83» Κοτέντζης).

Παναιτωλικός : Τηλεμάχου, Δημούλας, Κωνσταντινόπουλος, Ζυγούρης, Παλιάκας, Κατσάρας (80« Καραλής), Κωστόπουλος (89» Χριστοδουλόπουλος), Χαντάκιας (56« Μπακογιάννης), Κολοκοτρώνης, Βασιλάρης (91» Δαλαγιώργος), Μπράνης (46 Σταματέλος



ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Εσπερίδες
- 51-63

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τις Εσπερίδες με 51-63 στο PAOK Sports Arena και αποχαιρέτησε απο τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στη φάση των "16".

Δεκάλεπτα: 17-26, 36-38, 42-47, 51-63

ΠΑΟΚ Subito: Νάστου, Κυρατζή, Αυτζή 9, Σπανίδου 4, Γιαννοπούλου 8, Σαμαρά, Ντέιβις 12, Μακρή, Γαβρίλη, Αγγελίδου, Τσελεμπή, Μπαρνς 18.

Εσπερίδες:
Τζεγιαννάκη 9, Καλογήρου 3, Αμανατίδη, Αθανασίου, Λουκάτου, Σπίνου, Μουζάκη, Κόλλια, Καλοπίτα, Βαζαίου, Ντάνχιλ 17, Γουίλιαμς 34



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών - 8η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη
- 2-11

Για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών του πόλο ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντί στην πρωτοπόρο Βουλιαγμένη , ηττήθηκε στην Πτολεμαϊδα με 2-11 και συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς βαθμό.

Γιάννης Παπαγιαννάκης
«Δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι , αν εξαιρέσουμε το πρώτο οκτάλεπτο που η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Είχαμε βέβαια να αντιμετωπίσουμε και μία πολύ ισχυρή ομάδα και έναν πολύ καλό Τσαλκάνη, τον τερματοφύλακά της που ήταν σε πολύ καλή μέρα και ανέκοψε πολλές επιθετικές μας προσπάθειες. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το κυνηγήσουμε όπως θα θέλαμε. Τώρα μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τη Χίο στην Αθήνα (τιμωρημένη η έδρα της νησιώτικης ομάδας), αλλά θέλουμε οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης στο επόμενο αγώνα στην έδρα μας κόντρα στον Πανιώνιο. Η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, προσπαθούμε να το δουλέψουμε στις προπονήσεις, αλλά είναι εμφανές ότι μας λείπει ένας φουνταριστός».

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-7, 2-8, 2-11

Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ: Ποντικέας, Βαχαρέλης




ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Superleague K20- Αγωνιστική: 10η

ΠΑΟΚ –
Παναιτωλικός - 0-1

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και ηττήθηκαν στη Σουρωτή με 0-1 από τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκας.

Νίκος Κολομπούρδας
«Ηταν μία κακή εμφάνιση. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Υπήρχε προσπάθεια από τα παιδιά, αλλά δεν κάναμε πολλές φάσεις και αυτό γιατί κάναμε εύκολα λάθη στις μεταβιβάσεις μας και ο αντίπαλος μας έπαιρνε τη μπάλα εύκολα. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές στην τετράδα της άμυνας, για ευχάριστους λόγους. Το παιχνίδι μας εξαρτάται πολύ από τα άκρα. Θέλουμε τα μπακ να ανεβαίνουν και δεν είχαμε τον παραπάνω παίκτη εκεί που τον θέλουμε στις φάσεις. Ηταν λάθος που βγήκαμε τόσο μπροστά στο τέλος, γιατί και ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από μηδέν,. Βγήκαμε μπροστά και μείναμε ανοικτοί πίσω»

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Πολύζος, Κωνσταντινίδης Π., Λαμπάκης, Ιντζίδης, Τσανδάρης, Ταουσιάνης, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς. Γεωργιάδης, Ανδρεόπουλος, Κίτσιου, Στρέζος, Χαντζόπουλος, Μπολόσης, Κωνσταντινίδης Δ.

Παναιτωλικός: Τσάπαλος, Ζέρης, Σαμαράς, Τζίντζης, Σμίλτος, Μαυρόπουλος, Μύγας, Καπνόπουλος, Μήλιος, Κούσσης, Πασάς. Πηλεμάχου, Μπινιχάκης, Μόκος, Θεοδώρου, Μπούρος, Γεωργιάδης, Τραγουλιάς.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...